تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 98 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.
    حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.
    والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.

سلام
    در این تاپیک بپرسید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از مهر سال آینده برای کاهش آلودگی هوا و ارتقای تکنولوژی سیستم تولید موتورسیکلت در کشور، تولید کلیه موتورسیکلت های کاربراتوری متوقف و موتورسیکلت انژکتوری تولید می شود

این خبر را روز گذشته معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در یک نشست خبری اعلام کرد.
    سعید متصدی روز گذشته هم زمان با سومین روز از هفته محیط زیست، رودرروی خبرنگاران نشست و به پرسش های آنها پاسخ داد.
    این مقام مسئول با تأکید بر اینکه موتورسیکلت ها نقشی اساسی در آلودگی هوا دارند، گفت: برای حذف آلودگی ها و ارتقای استاندارد موتورسیکلت ها، استفاده از استاندارد یورو ٣ و کاتالیزور برای موتورسیکلت در نظر گرفته شد. درحال حاضر، هر موتورسیکلتی که در ایران تولید می شود، از نوع موتورسیکلت های کاربراتوری است و هنوز در ایران، تولید موتورسیکلت انژکتوری نداریم. هم اکنون، فقط موتورسیکلت های وارداتی، انژکتوری هستند. موتور در موتورسیکلت های ایرانی به طور عمده از چین و ژاپن وارد می شود که متأسفانه این کشورها به استانداردهای مناسب زیست محیطی توجهی ندارند. به همین دلیل از مهر سال آینده برای کاهش آلودگی هوا و ارتقای تکنولوژی سیستم تولید موتورسیکلت در کشور، تولید کلیه موتورسیکلت های کاربراتوری متوقف و موتورسیکلت انژکتوری تولید می شود«.
    معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با اشاره به این موضوع که از اوایل سال ٩٦، شماره گذاری موتور کاربراتوری ممنوع خواهد شد، افزود:

»با هماهنگی هایی که با وزارت صنایع شده است، می کوشیم در مناطق آلوده، همچون کلان شهرها از موتورسیکلت برقی استفاده کنیم و در روستاها که کمتر بحث آلودگی مطرح است، از موتورسیکلت بنزینی انژکتوری استفاده شود. استفاده از کاتالیز و انژکتور، به خاطر تکمیل سیستم احتراق، میزان آلودگی صوتی را کاهش می دهد«.

متصدی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه کارنامه زیست محیطی دستگاه ها و بخش های مختلف کشور هم زمان با هفته دولت مطرح می شود، گفت:

: علاوه براین، لایحه اقتصاد کم کربن با همکاری دستگاه های مختلف دولت و سازمان حفاظت محیط زیست تهیه شده است و اکنون در حال گذراندن مراحل تدوین در کمیسیون های تخصصی است«.
    وی افزود: »بخش محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در زمینه های گوناگونی فعالیت می کند، اما در سال گذشته درباره آلودگی هوا و به ویژه بحث توزیع بنزین یورو٤ در شش کلان شهر ایران، فعالیت های خوبی انجام شده است. در سال ٩٣ در مقایسه با سال ٩٢، در دو استان تهران و مرکزی، تعداد روزهایی که به لحاظ وضعیت آلودگی هوا، شرایط سالم و پاک داشتیم، افزایش چشمگیری داشته است و در شهر اصفهان نیز تعداد روزهایی که آلودگی هوا داشتیم، به نصف رسیده است. به عنوان مثال در زمینه استانداردسازی خودروها، تمامی ٩٦ مدل خودرویی که در کشور هم اکنون تولید می شود، با استانداردهای سازمان از نظر موضوع یورو٤ انطباق دارند. از روی سیستم کنترلی که برای خودروها فراهم کردیم، هم اکنون معاینه فنی خودروها در طول سال، به ویژه در زمینه مصرف سوخت و احتراق ناقص، امکان پذیر است«.
    وی با اشاره به اینکه ایران در سال گذشته رکورد خروج خودروهای فرسوده را در طول تاریخ این فعالیت داشته است، افزود:

»در اقداماتی که از سوی معاونت محیط زیست انسانی انجام شد، توانستیم در سال ٩٣ بیش از ٣٠٠ هزار خودرو فرسوده را از چرخه حمل ونقل خارج کنیم.

در گذشته معمولا به جای خروج خودرو فرسوده، پول خودرو فرسوده گرفته می شد، اما در سال گذشته، با هماهنگی هایی که سازمان حفاظت محیط زیست با ستاد سوخت انجام داد، به کسانی که می خواهند واردات خودرو انجام بدهند، فقط در صورتی مجوز داده می شود که گواهی نامه اسقاط خودروهای فرسوده را ارائه کرده باشند. همچنین، حدودی مجاز برای معاینه فنی تصویب کردیم تا وضع معاینه فنی را در کشور متحول کنیم«.
    وی در ادامه با اشاره به ورود گاز به سیستم نیروگاهی کشور، گفت:

»امسال با توافقی که با وزارت نفت و وزارت نیرو داشتیم، میزان مصرف مازوت و گازوئیل را در نیروگاه های کشور به حداقل رساندیم و در کلان شهرها از گاز طبیعی به عنوان سوخت نیروگاه ها استفاده کردیم. پیشنهادی هم به وزارت نیرو ارائه کردیم تا نیروگاه هایی که در شهرهای کوچک اختصاصا از مازوت استفاده می کنند، از چرخه تولید خارج شوند.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-06-2015 at 10:59. دليل: تصحیح

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من زیاد ب موتورای پالس و اپاچ و ... وارد نیسستم ولی چند سال هندا 150 داشتم الان میخوام یه پالس مدل 86 180 دو سیلندر رو بخرم
    1 ساله گوشه نبار خونه یارو افتاده چون یه موتور دیگه داره
    باطریش خرابه

موتورش سالمه
    بیمه نداره
    و حدود 150 تومن خرج اظافی داره
    به نظرتون تا چه قیمت برش دارم ؟قیمت تقریبی بدین اگه قیمت دقیق ندارین.
    ظاهر موتورش بدک نیست
    در کل این موتور ها چه جور موتور هایی هستن ؟
    راستی یارو گفت موتورش باید تیمش گرفته بشه ؟گفت ریپ میزنه !
    سلام

به انجمنهای پی سی ورلد خوش اومدین

عرض به حضورتون که پالس 86 که سری قدیمی های چالس هستن با زین یک تکه و اصطلاحا بهشون پالس پره ای گفته میشه ( بخاطر پره ای بوده طوقه ) دقیقا مثل پراید هاچ بک میمونه که قیمت نداره ! یعنی هر کسی هر قیمتی بخواد میده و البته پالس پره ای 86-7 الان تو بازار هم قیمت آپاچی 91 و پالس یو جی 4 91 و 92 هست !

اینکه چرا اینطوری هست رو دلیل منطقی ای وجود نداره براش ، نه از لحاظ کیفیت فرق ویژه ای وجود داره نه از لحاظ تکنولوژی که البته از این لحاظ قطعا قدیمی تر هست !

پالس 180 هم دو سیلندر نیست و تک سیلندره ، بیشتر موتورهای بالای 250 دو سیلندر هستن

با این تفاسیری که میگید بنظر شخصی من خونه پرش نهایتا 3/5 می ارزه

موتورهای خوبی هستن ولی باید دقت کنید که موتور مدل 86 دو سال دیگه فرسوده حساب میشه و دیگه پلاک نمیشه و افت قیمت پیدا میکنه وحشتناک ، چون ملاک ایران برای موتورسیکلت فرسوده 10 سال هست .

تیم ؟! یا تایم ؟ منظورشون این نبوده که زنجیر تایم باید عوض بشه ؟ که البته اگر تایم منظورشون بوده باشه ربطی به ریپ زدن موتور نداره و ریپ زدن به ایراد برقی و در برخی موارد به کاربراتور مربوط میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام،
    تا اونجا که اطلاع دارم و از دوستان شنیدم تعمیرات آپاچی 180 نسبت به پالس گرونتر هست. آیا این گفته صحیح هست؟
    ولی چیزی که من دارم میبینم الان هر مغازه موتور فروشی که توی کاشون میرم همه 5 6 تا آپاچی برداشتن آوردن و دارن میفروشم و فقط یکی دوتا مفازه دیدم که پالس داشت.
    همم آپاچی 180 رو 6.5 قیمت میدن بلا استثنا. کسی نیست شفاف سازی کنه؟ آخه دوتا هندی هستن.
    من با توجه به بودجم در حال حاضر در فکر خرید یه موتور پالس 135 هستم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    تا اونجا که اطلاع دارم و از دوستان شنیدم تعمیرات آپاچی 180 نسبت به پالس گرونتر هست. آیا این گفته صحیح هست؟
    ولی چیزی که من دارم میبینم الان هر مغازه موتور فروشی که توی کاشون میرم همه 5 6 تا آپاچی برداشتن آوردن و دارن میفروشم و فقط یکی دوتا مفازه دیدم که پالس داشت.
    همم آپاچی 180 رو 6.5 قیمت میدن بلا استثنا. کسی نیست شفاف سازی کنه؟ آخه دوتا هندی هستن.
    من با توجه به بودجم در حال حاضر در فکر خرید یه موتور پالس 135 هستم.
    سلام

بله لوازم آپاچی نسبت به پالس گرونتر هست

هر دو موتورهای خوبی هستن و بستگی به سلیقه ی مصرف کننده داره انتخابشون صرفا ، و البته اختلاف قیمتشون هم بخاطر چند تا آیتم مثل فلاپها و ترمز دیسکی عقب هست ( اختلاف بین پالس 180 و آپاچی 180 ) ،

پالس 135 موتور بسیار خوبی هست با ظاهر خوب و کیلومتر دیجیتال و انجین 4 سوپاپ دو شمع و همینطور شتاب و قدرت خوب در حد خودش و همینطور کم مصرف ، من تو این دوماهی که خریدمش سه تا باک بنزین زدم ( ظرفیت باک 12 لیتر ) و بلا استثنا با هر باک 600 کیلومتر رو راه رفتم ، اتفاقا جای شما خالی من همین الان از سرویس اولیه پالس 135 برمیگردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

1

سلام

بله لوازم آپاچی نسبت به پالس گرونتر هست

هر دو موتورهای خوبی هستن و بستگی به سلیقه ی مصرف کننده داره انتخابشون صرفا ، و البته اختلاف قیمتشون هم بخاطر چند تا آیتم مثل فلاپها و ترمز دیسکی عقب هست ( اختلاف بین پالس 180 و آپاچی 180 ) ،

پالس 135 موتور بسیار خوبی هست با ظاهر خوب و کیلومتر دیجیتال و انجین 4 سوپاپ دو شمع و همینطور شتاب و قدرت خوب در حد خودش و همینطور کم مصرف ، من تو این دوماهی که خریدمش سه تا باک بنزین زدم ( ظرفیت باک 12 لیتر ) و بلا استثنا با هر باک 600 کیلومتر رو راه رفتم ، اتفاقا جای شما خالی من همین الان از سرویس اولیه پالس 135 برمیگردم
    دمت گرم خیالم رو راحت کردی. منم امروز خریدم بعد اذان قرار برم بگیرم به قیمت 4700، رنگ مشکی + یه کلاه به عنوان تخفیف. فکر کنم به قیمت روز الان خوب خریدم امیدوارم اینطوری نشم

9. این کاربر از tarfand08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    موتورسیکلت برقی اومده ؟
    ارزونترینش چنده ؟
    چیزی که شبیه دوچرخه باشه یا موتور گازی اما موتورش برقی باشه هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان الان توی مایه های پالس 180 یا اپاچی با حدود 4 تومن میشه چیزی گیر اورد؟؟؟ موتوری هست که مثل ویو های 4-5سال پیش باشه.؟ اگر اشتباه نکنم ویو بود اسمش که همچین حجمش پایین تر بود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    موتورسیکلت برقی اومده ؟
    ارزونترینش چنده ؟
    چیزی که شبیه دوچرخه باشه یا موتور گازی اما موتورش برقی باشه هست ؟
    سلام

بله خیلی سال هست که موتور برقی در ایران هم تولید شده و هم وارد شده ، البته از قیمتهاش اطلاعی ندارم ولی با یک سرچ در گوگل نتایج دلخواهتون رو پیدا میکنید

همینطور دوچرخه ی برقی که بیشتر از 10 ساله که در ایران هست و چیزی بین دوچرخه و موتور ، اسکوتر های برقی هست که اون هم سالهاست در ایران وجود داره

دوستان الان توی مایه های پالس 180 یا اپاچی با حدود 4 تومن میشه چیزی گیر اورد؟؟؟ موتوری هست که مثل ویو های 4-5سال پیش باشه.؟ اگر اشتباه نکنم ویو بود اسمش که همچین حجمش پایین تر بود؟؟؟
    سلام

بله هم پالس و هم آپاچی میتونید پیدا کنید مدل 88-89-90 با این بودجه

بله البته من فکر میکنم مثل اون ویوها دیگه نخواهد اومد ، ولی نمونه های کاب موجود میشه از tvs rokz که کارخونه ی تی وی اس که تولید کننده ی آپاچی هست نام برد ، همینطور گلکسی که کارخونه ی مودناس تولیدشون کرده

با قیمت پایین هم بخواین طرح ویو های موجود در بازار مثل پیشرو و کویر و روان هست که بهترین کیفیت رو کویر داره در بینشون ( رادیسون کویر )

13. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •