سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی
سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی
من گوشیم درست نشد...
بردم پس دادم گفت تا شنبه برات یدونه دیگه میارم...
نکنه گوشیت فارسی سازی شده خودت خبر نداری !!![]()
یعنی سایتها فارسی رو هم نشون میده ؟
برنامه هایی که میخوای رو از سایت موبیلستان بگیر خیلی راحت تره و مشکلی نداره .وقتي ميخواستم اپرا ميني رو از سايت اپرا دانلود كنم Android terms of service يا يه همچين چيزي اومد!بعد كلي انتظار واسه لود كنسل شد.آيا دانلودش ترفند يا شيوه خاصي داره؟بعد دانلود چجوري نصب كنيم؟راستي اين weather چجوري كارميكنه؟يه نرم افزار arabware هم داره!بقيه هم اونو دارند؟كارش چيه؟
برناه رو داونلود که کردی گوشیت رو با کابل وصل کن به کامپیوتر .
بعد notifications رو بکش پایین و اتصال یو اس بی رو ok کن که میشه mount usb و memory card access رو انتخاب کن . بعد مموری گوشیت بصورت یک پنجره جدید روی صفحه کامپوتر نمایان میشه و میتونی هر چیزی میخوای توش بریزی یا برداری و یا فولدر جدید بسازی و ....
حالا اون برنامه ای که قبلا" از اینترنت دان کردی رو تو مموری کپی میکنی . و بعد که کابل رو جدا کردی برو تو گوشیت به همون آدرس و روش کلیک کن و شروع به نصب میشه /
چقدر حرف زدمفکم خسته شد
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
شاید باشه من ندونم .
اما با برنامه ماوریک میتونین نقشه ها رو آفلاین تو گوشی داشته باشین . نقشه همه شهرها هم براش هست . اما همین برنامه بیگ پلانت که من نصب کریدم خیلی عالیه و خودش نقشه ها رو ضخره کرده و الان تو حالت آفلاین و بدون جی پی اس هم دارم استفاده میکنم.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
با مرام جان و همه دوستان گل فعلا" موجودی دیفای تمام شده و هنوز بار جدید نرسیده / شرمنده چندتا از دوستان اینجا هم شدم . قول دادن که تا قبل از عید و بعد از چهارشنبه سوری بار جدید برسه . به محض اینکه برسه همینجا اعلام میکنم .
به خدا داداش خودم و یکی از دوستام هم هر روز دارن سراغ میگیرن که این بار کی میرسه![]()
میگم دوستان دیفای شما هم فیلم های HD رو نمیتونه درست پخش کنه؟ مال من موقع پخش HD لگ داره و صداش جلوتر از تصویره. اگه میشه شما هم امتحان کنید ببینید چطوره؟![]()
نه با آندروید 2.1 نمیتونه درست پخش کنه ولی اگه به 2.2 ارتقا بدی روون پخش میکنه...
یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...
لطفا منبع خبرتون رو بگید. اگه اینطور باشه خیلی خفن تر میشه دیفای جون!یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...![]()
2.3 for defy on the way
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909264
*ویرایش*
الان که تاپیکش رو خوندم مثل اینکه این 2.3 همون 2.2ه با یه تم 2.3
Last edited by *IN*; 11-03-2011 at 12:04.
میگم مقدار رم گوشی رو 512 ذکر کردن ولی تو برنامه advanced task killer بیشتر از 230(Available memory) نشون نمیده! مال شمام اینطوره؟
از راهنمایی کاملت ممنونم!ولی اینکه تقریبا همون روش نصب برنامه تو گوشی های سیمبیان هست!پس اون قضیه apkو sdk این جور چیزا چی؟هنوز نتونستم تو صفحات فارسی برم!تو سرچ گوگل گیر میکنه!ولی اون روز یه ایمیل فارسی واسم اومد که درست نشون داد!تو ستینگ گوشیام زبان عربی رو داره!میزنی گوشی عربی میشه!ولی تو اس ام اس ها حروف گ چ و...درست نشون میده!اگه فارسی سازی شده یعنی روت شده؟از کجا باید فهمید؟
من یه مشکل بزرگم دارم که دوربین همه چیو وارونه نشون میده و وارونه ثبت میکنه,هم عکس هم فیلم!امکان داره مادرزادی باشه؟اخه از روز اول همین توری بوده!
پیشکسوتان محترم لطفا مارم راه بندازید!دعا گو میشیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
میخوام انشاالله تو این هفته برا خرید دیفای بیام تهران
خواهشن لطف کنید کمترین قیمتی رو که میشه دیفای رو بدون گارانتی خرید بگید.
اگه هم خدتون از جاییی گرفتین آدرسش رو بنویسید که ما الاف نشیم.
دم همتون گرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)