تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 107 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موراتی: برد میلان مقابل ناپولی سرنوشت اسکودتوراتعیین نمی کند

موراتی معتقد است که اینتر می تواند در صدر جدول به میلان برسد.

سایت گل- ماسیمو موراتی ، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی از برد میلان مقابل ناپولی صحبت کرده است.

میلان در رقابتهای این هفته سری آ موفق شد تا با نتیجه 0-3 از سد ناپولی عبور کرده و باعث شود اینتردر رده دوم جدول سری آ قرار بگیرد. روسونری اکنون با 5امتیاز فاصله نسبت به اینتر رده دوم درصدر جدول قرار دارد و آتزوری (ناپولی) با 6 امتیاز فاصله نسبت به میلان در رده سوم است.

البته این موضوع برای موراتی اهمیت چندانی ندارد و رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی گفت:« همه اینها برای لذت بردن است؛ تازه اوضاع جذاب و هیجان انگیز می شود. من اعتقاد دارم که اینتر در زمان لازم طوفانی ظاهر خواهد شد.»

موراتی در پاسخ به این سوال که آیا نتیجه داربی شهر میلان فاتح اسکودتو را معلوم خواهد کرد یا خیر گفت:« این طور فکر نمی کنم. ناپولی هم هنوز از کورس قهرمانی خارج نشده؛ آنها تیمی قدرتمند هستند و همیشه عملکرد خوبی داشته اند. در هر صورت ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم و امتیازات لازم را کسب کنیم ولی بازیهای آسانی را پیش رو نداریم.»
    اینتر یکشنبه آتی میزبان جنوا خواهد بود و میلان شنبه شب در تورین به مصاف یوونتوس خواهد رفت
      محتوای مخفی: منبع 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیلیپ مکسس و رد پیشنهاد لیورپول و آرسنال/ مدافع فرانسوی در راه میلان

این مدافع فرانسوی در حال مذاکره با مدیران باشگاه رم است تا قراردادش را که در انتهای فصل به پایان می رسد، با این باشگاه تمدید کند اما اکنون گفته می شود باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 28 ساله با انتقالی آزاد است

سایت گل- به گزارش رسانه های ایتالیایی، فیلیپ مکسس، مدافع رم، آماده است تا پیشنهادهای باشگاه های لیورپول و آرسنال را رد کند تا به میلان بپیوندد.
    این مدافع فرانسوی در حال مذاکره با مدیران باشگاه رم است تا قراردادش را که در انتهای فصل به پایان می رسد، با این باشگاه تمدید کند اما اکنون گفته می شود باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 28 ساله با انتقالی آزاد است.
    به گزارش اسپورت ویرجیو، مکسس با قراردادی 4 ساله و با دستمزد سالانه 4.5 میلیون یورویی به میلان خواهد پیوست تا به این ترتیب آخرین قرارداد مهم دوران حرفه اش را امضا کرده باشد.
    خبرها از پایتخت ایتالیا حاکی از آن است که این بازیکن پیشنهادهایی از لیورپول و آرسنال نیز دارد اما پیشنهاد میلان بسیاری بهتر از آن است که بتواند آن را رد کرد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال غيبت زلاتان در بازي يوونتوس

ماسيمو آلگري در سفر به تورين آنتونيو كاسانو، آلكساندر پاتو و روبنيو سه مهاجم نابغه خود را در اختيار خواهد داشت.

سايت گل ـ‌ زلاتان ابراهموويچ مهاجم سوئدي ميلان بعد از درخشش در مسابقه ميلان مقابل ناپولي ممكن است در بازي حساس هفته آينده روسونري مقابل يوونتوس به گزارش سايت گل درد پشت زلاتان در روزهاي گذشته او را مي‌آزارد و حتي باعث شد او امروز تمرين را نيمه‌كاره رها كند و با همين مسأله ايبرا ممكن است بازي تورين را از دست بدهد.
    هنوز چيزي در اين مورد قطعي نيست اما به نظر مي‌رسد ميلاني‌ها ترجيح مي‌دهند او را براي بازي حساس چهارشنبه مقابل تاتنهام در ليگ قهرمانان اروپا سرحال در اختيار داشته باشند.

ماسيمو آلگري در سفر به تورين آنتونيو كاسانو، آلكساندر پاتو و روبنيو سه مهاجم نابغه خود را در اختيار خواهد داشت.
    با اين حال همه مي‌دانند كه زلاتان ستاره بي‌جانشيني در ميان ميلاني‌هاست.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یوونتوس: فصل برای محمد سیسوکو تمام شد؛ کیه‌لینی شاید به دیدار با میلان نرسد

سیسوکو آسیب دیده است.

سایت گل – محمد سیسوکو احتمالا دیگر برای یوونتوس بازی نکند. او در فرانسه تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا پایان فصل را از دست داد و شاید هم در پایان فصل به تیم دیگری برود.

این هافبک اهل مالی مشکلاتی همیشگی با زانوی چپش داشت و به این دلیل در این فصل بسیار رنج کشید.

در بیانیه باشگاه یوونتوس آمده است: «محمد سیسوکو تحت عمل جراحی قرار گرفت تا مشکل غضروف زانوی چپش بهبود یابد. این درمان در بوردو و توسط دکتر ژامبو انجام شد. بازگشت او به میدان سه ماه دیگر تخمین زده شده است.»

آنها همچنین اعلام کردند که جورجیو کیه‌لینی، فابیو گروسو و حسن صالح حمیدزیچ هم شاید به دیدار شنبه مقابل میلان نرسند.

گروسو دچار مشکل از ناحیه ساق پاست و دست کم ده روز دور از میادین است. صالح حمیدزیچ از ناحیه ران چپ مشکل دارد و زانوی کیه‌لینی در بازی شنبه مقابل بولونیا ضربه خورد.

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روبرتو باجو: لیپی، کاپلو و ساکی به من حسودی می کردند

سایت گل-روبرتو باجو، اسطوره دهه 90 فوتبال ایتالیا، معتقدند مربیان سابقش، فابیو کاپلو، آریگو ساکی و مارچلو لیپی به او حسودی می کردند.

او در مصاحبه با نشریه چمپیونز گفت که مربیان سابقش به استعداد او حسودی می کردند. "الهه دم اسبی" در تیم ملی ایتالیا با آریگو ساکی کار کرد و لیپی و کاپلو نیز در تیم های یوونتوس و میلان هدایت او را برعهده داشتند.

" من هرگز دلیل واقعی مشکلاتی که با آنها داشتم را درک نکردم. شاید آنها به اینکه مردم من را دوست داشتند، حسودی می کردند. شاید من باعث شده بودم توجهات به آنها و سایر بازیکنان کمتر شود.

فوتبال مدرن باعث شده آنهایی که روی نیمکت می نشینند به افراد خود شیفته ای تبدیل شوند."

کد:
    فوتبال مدرن باعث شده آنهایی که روی نیمکت می نشینند به افراد خود شیفته ای تبدیل شوند."
    You To0 .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نستا: لیگ قهرمانان در دسترس میلان نیست؛ یوونتوس زخم‌خورده است

او گفته میلان آماده فتح لیگ قهرمانان نیست.

سایت گل – الساندرو نستا امیدش به قهرمانی میلان در لیگ قهرمانان را از دست داده است.

پیام نگران‌کننده او زمانی منتشر می‌شود که آنها در حالی باید با تاتنهام بازی برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی را برگزار کنند که دیدار رفت را یک بر صفر باخته‌اند.

نستا به کانال میلان گفت: «امسال لیگ آسان‌تر شده، چون تیم ما قوی‌تر شده و به نظرم می‌توانیم فاتح لیگ شویم.

اما در لیگ قهرمانان کار ما دشوار است. در حال حاضر شاید ما به اندازه کافی برای فتح آن مجهز نباشیم.»

میلان با یوونتوس در شنبه بازی دارد و این در حالی است که آنها در دور رفت به یووه باخته‌اند.

نستا می‌گوید: «آنها همیشه مقابل ما نهایت تلاش را انجام می‌دهند. یوونتوس تیمی زخم‌خورده است و با رویکردی متفاوت به دیدار ما می‌آید.»

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فن بومل:دربی تعیین کننده نیست

هافبک با تجربه میلان مارک فن بومل،معتقد است که دربی میلان در آوریل برای اسکودتو تعیین کننده نخواهد بود...

اینتر 5 امتیاز از صدر نشین جدول عقب است.اما ازماه دسامبر که لئوناردو به عنوان سرمربی آنها شروع به فعالیت کرده آنها نتایج بسیار خوبی کسب کرده اند.

فن بومل به اسکای گفت:"دربی مسابقه مهمی است اما من فکر نمیکنم سرنوشت کل فصل را مشخص کند."

"ما هنوز بازی های زیادی داریم که باید بازی کنیم.ما باید روی یوونتوس،تاتنهام،باری و پالرمو تمرکز کنیم."

"آلگری مربی خوبی است.او بسیار آرام است."

"بازی کردن برابر یوونتوس همیشه احساس خوبی دارد.این نوع بازی بسیار زیباست و برای من بسیار احساسی خواهد بود چون دوست نزدیکم حسن سالیح حمیدزیچ در آنجا بازی میکند."

"آنها بازی های زیادی را باخته اند،اما این بازی ها بسیار پیچیده است چون همه باور دارند که ما آنها را شکست خواهیم داد."

"من به شما میگویم که این بازی آسان نخواهد بود چون ما باید در خانه آنها به میدان برویم."

www.ac-milan.ir

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیاگو سیلوا: باید کاملا مراقب یووه باشیم

تیاگو سیلوا از دیدار میلان و یوونتوس می گوید

سایت گل- تیاگو سیلوا از میلان خواسته تا به صدرنشینی اش در رقابتهای سری آ ادامه دهد؛چرا که کارسختی را مقابل یوونتوس پیش رو خواهد داشت.

سیلوا در آستانه دیدار حساس شنبه اندکی نگران مصاف با یووه است،چون در مصاف اخیر مغلوب بینکونری شده است.

مدافع برزیلی درصحبتهایی اعلام کرد که تیمش نباید هیچ گونه لغزشی داشته باشد. سیلوا به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« یوونتوس تیم بزرگی است و نمی دانم که چرا در شرایط سخت گرفتار شده است. آنها تیم بزرگی دارند وبازی سختی را پیش رو خواهیم داشت.باید کاملا مراقب باشیم.»

او در ادامه در مورد هموطنش،پاتو هم صحبت کرد:« پاتو اخیرا تغییر کرده است. او بازیکن بزرگی است که اخیرا عملکرد خوبی نداشت ولی الان فوق العاده شده است.امیدوارم که او به روند پیشرفتش ادامه دهد تا بتواند به دست خودش قهرمانی را کسب کند.»

میلان و یووه شنبه شب ساعت 23.15 به وقت تهران مقابل هم قرار خواهند گرفت

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته28 سری آ- همه نگاه ها به سمت تورین

سایت گل
    - هفته بیست و هشتم رقابتهای سری آ جمعه شب با برگزاری دیدار لچه و رم آغاز می شود.سایر رقابتهای این هفته نیز در روزهای شنبه و یکشنبه دنبال خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته بیست و هفتم این رقابتها،میلان با 58 امتیاز در صدر جدول رقابتها قرار دارد. اینتر با 53 امتیاز در رده دوم است و تیمهای ناپولی، لاتزیو و اودینزه با 52، 48 و 47 در تعقیب صدرنشینان هستند. رم و یووه هم هریک با 43 و41 امتیاز رده های ششم و هفتم را به خود اختصاص داده اند.

برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای سری آ بدین ترتیب است:

جمعه 13 اسفند (4 مارس)

لچه – رم (ساعت 23.15)

شنبه 14 اسفند ( 5 مارس)

یوونتوس
    میلان (ساعت 23.15)

یکشنبه 15 اسفند ( 6 مارس)

سمپدوریا – چزنا (ساعت 15)

بولونیا – کالیاری (ساعت 17.30)

کیه وو- پارما (ساعت 17.30)

اینتر
    – جنوا (ساعت 17.30)

اودینزه – باری (ساعت 17.30)

ناپولی
    – برشا (ساعت 17.30)

فیورنتینا
    – کاتانیا (ساعت 17.30)

لاتزیو
    – پالرمو (ساعت 23.15)

کد:
    پی نوشت : ناپولی هم به خاطر حسین

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الکساندر پاتو: دل پیرو الگوی من است

مهاجم برزیلی میلان کاپیتان بیانکونری را با رونالدو و مالدینی مقایسه کرد

سایت گل- میلان، صدرنشین فعلی سری آ، این هفته به تورین می رود تا مقابل
    یوونتوس قرار بگیرد، دیداری که برای الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی روسونری
    از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا الساندرو دل پیرو، کاپیتان حریف،
    الگوی او در دوران نوجوانی بوده است.
    پاتو در مصاحبه با توتواسپورت گفت:" یوونتوس در بازی رفت مقابل میلان
    بازی فوق العاده ای به نمایش گذاشت. نمی توانم از بیرون قضاوت کنم که چرا
    آنها از تداوم لازم برخوردار نیستند. من واقعا مسائل تیم های دیگر را
    دنبال نمی کنم.
    آنها بازیکنان خوبی دارند. بوفون در درون دروازه، کیه لینی در خط دفاعی و
    ملو در خط میانی. و البته الساندرو دل پیرو، او فردی فوق العاده و
    بازیکنی عالی است. دل پیرو یکی از الگوهای من است. وقتی بچه بودم و پلی استیشن بازی می کردم، او را همیشه به تیمم اضافه می کردم. او الگویی است که می توان همیشه چیزهای زیادی از او یاد گرفت، ضمن اینکه کارهای زیادی برای یوونتوس و تیم ملی ایتالیا انجام داده است.
    او مانند رونالدو و پائولو مالدینی است. من تلاش خواهم کرد تا بعد از بازی پیراهنم را با او عوض کنم. ضربات آزاد او همیشه ویژه بوده است. من بازی های خوب او مقابل رئال مادرید را هنوز به یاد دارم. او واقعا بازیکن فوق العاده ای است."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •