....
فکر کنم بیشتر پستهای اینجا از رو کتابهای آشپزی هست یا کپی پیست شدن.
چیزایی رو که خودتون بلدید درست کنید بگید
لطفا آموزش بدین. کپی پیست نکنید از خودتون باشه.
....
فکر کنم بیشتر پستهای اینجا از رو کتابهای آشپزی هست یا کپی پیست شدن.
چیزایی رو که خودتون بلدید درست کنید بگید
لطفا آموزش بدین. کپی پیست نکنید از خودتون باشه.
مزه ترشی های کارخانه ای به خاطر چیه ؟ یه مزه خاصی داره که تو ترشی های خانگی نیست اون ادویه خاصش رو می خام
یه غذای آسون ولی خوشمزه
لطف کنین یه تن ماهی بخرین + کنسرو لوبیا
حالا لوبیا رر بعد از جوش اومدن بریزین تو قابلمه یه 20 دقیقه مشتی جا بیفته،بعدش تن ماهی رو بریزین روش + یکم فلفل + یه کم آب لیمو
یه دقیقه بزارین پیش هم باشن،بعد آمادس،نوش جان کنین
خیلی میجسبهه
یه غذای ساده به عنوان یه شام سبک میتونه این باشه:
یه دیگ کوچک بردارید و بذارید رو گاز، یه مقداری روغن زیتون توش بریزید و زیر گازو روشن کنید، اونوقت یه مقدار پنیر (همین پنیرای معمولی هم باشه کافیه، لازم نیست حتما از اون پنیرای عجیب غریب باشه) رو به چند تکه خرد کنید و توش بریزید و یکم صبر کنید تا پنیر توی اون حرارت و روغن نرم بشه، اونوقت یکی دو تا گوجه فرنگی رو پوست بکنید و اونها رو هم بصورت خرد شده به مخلوط اضافه کنید (لازم نیست اینا رو به هم بزنید) و بعد از چند دقیقه که این مخلوط گرم شد میتونید از روی حرارت برش دارید و میل کنید البته با نان.
یه روش دیگه اینه که اول گوجه رو اضافه کنید بعد پنیر رو؛ این برای اوناییکه دوست ندارن پنیرش خیلی نرم شده باشه واسه همین در مرحله آخر اضافش کنین.
نکته قابل توجه هم اینه که باید مقدار مواد با هم متناسب باشه تا خوشمزه بشه؛ مثلا پنیر زیاد در مقابل گوجه کم یا برعکسش توصیه نمیشه.
این هم یه نوشیدنی خوشمزه و ساده
اسمش هم Virgin Mojito هست.
چند تا برگ نعنا، به همراه یک لیمو ترش تازه رو تو یک لیوان بلند بریزید. کمی شکر بهش اضافه کنید. اینا رو با گوشکوبی چیزی قشنگ به هم فشار بدید تا آب لیمو دربیاد، نعنا ها خرد بشند و شکر حل بشه. یک فنجان آب گازدار یا Sprite بهش اضافه کنید. اگه Sprite میریزید مقدار شکر مرحله اول رو کمتر از حالتی بریزید که آب گازدار میریزید. بعد در لیون رو بگذارید و قشنگ اینها رو با هم تکون بدید. وقتی قشنگ میکس کردید، محتویات لیوان رو از صافی عبور بدید تا برگه های نعنا و تکه های لیمو ترش جدا بشند. مایع از صافی رد شده رو توی یه لیون بلند پر از یخ بریزید و بهش آب اضافه کنید تا کاملاً لیوان پر بشه. با چند تا برگ نعنا و یه قاچ لیمو داخل نوشیدنی، میتونید تزئینش کنید.
من که خیلی دوست دارم. این هم عکسش:
دوستان سلام
کسی می دونه ذرت مکزیکی اصلی رو چطوری درست می کنند یعنی چاشنی که به اون می زنن چیه ؟
دوستان سلام
من امروز یه صحنه جالب دیدم براتون تعریف می کنم شاید برای شما هم جالب باشه
امروز یه کارگری رو دیدم که پیاز رو می ذاشت لای نون و می زد تو ابلیمو و با اشتهای تموم می خورد اینقدر از غذا خوردنش لذت بردم که تصمیم گرفتم این غذا !!!!!!!!!!!! رو امتحان کنم نمی گم چه مزه ایی داشت لطفا اگه کسی امتحان کرد نظرش را بگوید.
مجبور بوده لذت ببره !!
وقتی گشنت باشه نون خشکم با ولع می خوری !!!!
منم معمولا یه غذای من در آوردی! درس میکنم:
قارچو گوجه خرد شده و سوسیسو پیازو فلفل دلمه ای رو جداگونه سرخ میکنمو همرو قاطی میکنم بد توش تخم مرغم میشکونم میزارم خوب سرخ شه و بپزه. چیز خوبی در میاد.
Last edited by metana; 02-02-2011 at 22:48.
دوستان سلام
کسی می دونه ذرت مکزیکی اصلی رو چطوری درست می کنند یعنی چاشنی که به اون می زنن چیه ؟
مواد لازم :
ذرت دانه دشده
سس هزار جزیره و فرانسه
آویشن
فلفل سیاه
قارچ
کره
(در صورت تمایل)
روغن زیتون (درصورت تمایل)
لیموی تازه یا آبلیمو
طرز تهیه :
راحت تر اینکه تو تو بخار پز بزارین ولی می شه با روش سنتی هم (!) اونو بخارپز کرد. سپس ذرت ها رو توی یه آبکش فلزی می ریزیم و می ذاریم روی یه قابلمه که تا نصفه آب داره. بعد قارچها رو تیکه می کنیم و لابلای ذرت ها می ریزیم. درش رو می بندیم تا حسابی با بخار بپزه.
. بعد از اینکه قارچها پخته شد (ذرت ها که قبلاً پخته بودند) ، توی یه کاسه سس اونو درست می کنیم. سس هزار جزیرهو یه کم فرانسه رو با فلفل سیاه و آبلیمو و آویشن و کره و اگه دلتون خواست با روغن زیتون قاطی می کنیم. به نظر من تمام مزه این خوردنی، به فلفل سیاه و آویشنه. سپس ذرت ها رو توی سس می ریزیم و حسابی اونها رو مخلوط می کنیم. اگر کسی مزه کره رو بیشتر دوست داشت، می تونید یه تیکه کره روی ذرت هاش بگذارید. کره خودش با گرمای ذرت آب می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)