آقا من کار ندارم به ISP ش ولی ادم بره 128 نامحدود بگیره سگش شرف داره به این سرویس هایی که الان صبانت دزد داره میده لااقل اونجا میشه ماهی تقریبا 30 گیگ دانلود داشت ولی با این چی الان از ماه رمضون به اینور (یعنی حدود 1.5 ماه) خدا شاهده 10 گیگ هم دانلود نداشتم . ان شالله تا موقعی ای که سرویس من تموم میشه این محدودیت سرعتم برمیدارن میرم راحت یه سرویس 256 یا 384 نامحدود از یه شرکت دیگه میگیرم از شر اینا خلاص میشم . به خدا تو این 4 ساله اینقدر که تو این دو ماه منو اذیت کردن تو این چهار سال نکردن . من قبل از این دو ماه هم مثل بعضی دوستان 2 گیگو و 3 گیگ دانلود نداشتم فوقش 1 گیگ یا 1.2 گیگ ولی خداییش راضی بودم نه قطعی داشت نه مشکل کند شدن سرویس , نه مشکل دانلود شبانه (من عید دوسال پیشم یادم نمیره که سرویسهای شبانش رو اگه قطع نمیکردی می تونستی 24 ساعته وصل باشی و دانلود کنی واقعا اون 13 روز من 30 گیگ دانلود کردم و هیچ وقت هم یادم نمیره البته امسال اینکارو نکردن) . ولی متاسفانه الان صبانت دیگه صبانت نیست دزدنت هستش .
دوست عزیز بری پارس بهتره الان بیشترین کاربران اینترنت رو دزدنت و شاتل دارن و هردو هم چون به قول دوستمون شیکمشون سیر شده دیگه درست سرویس نمیدن پارس آنلاین هنوز به این درجه نرسیده پس وضعیتش بهتر از ایناس .![]()