با احتمال بسیار زیاد.
با تشکر.
هادی
با احتمال بسیار زیاد.
با تشکر.
هادی
ما هم به خانواده ی LG پیوستیم !
امروز رفتم LX9500 بخرم . طرف فقط 55 داشت این شد که مجبوری 55 گرفتم . اما سایزش الان که اومده خونه به نظرم یهه خورده هم کوچیکه تازه
یه سینمای LG هم سفارش دادم از دبی بیاره برام . این مدل بود که هنوز تو ایران نیومده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برام 900 حساب کرد . به نظرتون می ارزید ؟ راستی TV رو 3500 حساب کرد البته یکی از کنترل هاش رو کش رفته بود که گفت روی سینما برات میارم .
مبارک باشه.
بهتر بود یکی از سینماهای گلدیران را میخریدید تا 950 تخفیف بگیرید.
با تشکر.
هادی
ممنون هادی جون .
هادی جون خودم به همین فکر بودم . اما این نمایندگی نامرد ما 9500 نداشت . وقت جشنواره هم داشت تموم می شد دیگه ریسک نکردمچون این مغازه داره هم فقط 2 تا براش مونده بود . دیگه یکیش رو برداشتم .
تیونر دیجیتال هم در اولین حرکت تسلیم شد![]()
مشکلی نداره که شما تی وی را از هرجا بخرید از نمایندگی و غیر نمایندگی سینما هم همین طور با هم نصب کنید جایزه به شما تعلق میگیره .
گلدیران سام سرویس نیست که هی مشتری رو گول بزنه و به خاطر یک جایزه هی این ور اون ور بکشونه.
برای همین هر سال جایزه مشتری مداری میگیره
با تشکر.
هادی
سلام دوستان
من امروز یه lg lcd660 47 گرفتم
حالا چند تا سوال دارم
زیرنویس فارسی و srt مشکلی نداره و فایلهای mkv پخش میکنه ؟
و طریقه اینکه بشه فهمیدم lcd کار نکرده هست چیه؟
تا نیم ساعت دیگه برام میارن
چه چیزیهایش رو موقع تحویل چک کنم
البته بعید میدونم تا اون موقع کسی این پست رو ببینه![]()
Last edited by aluminum; 21-04-2011 at 18:17.
برای شرکت توی جشنواره و قرعه کشی باید چه کار کنم؟
سلام دوستان تلوزیون ال ای دی من مدل 6900 است و من.ی تصویر در تصویرش برای تلوزوین فعال نیست باید چکا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
در LG مدل 6900 نداریم.
فکر کنم باید سامسونگ باشد.
لطفا در تایپک خودش اعلام کنید تا اقا ابی شما را راهنمایی کنند.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
اگر LCD 660 خریدید که مبلغی برای شما برگشت داده نمی شود.
فقط به صورت اتوماتیک بعد از پر شدن گارانتی شما در قرعه کشی شرکت می کنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
زیرنویس SRT بدون مشکل وبا فونت زیبا پخش می شود اگر مشکل داشتید حتما تی وی را اپدیت کنید.
MKV هم به راحتی پخش میشه فقط در پخش فرمت بعضی از صدا ها مشکل داره که در حال پیگیری هستم.
زمان کارکرد تی وی را :
منو ---------دکمه قرمز----------اطلاعات محصول---------------زمان کارکرد باید صفر باشد.
چرا من دیدم.
گلدیران همیشه در کنار شما
با تشکر.
هادی
سلام
قیمت 3500 برای 55 اینچ غیر متعارف است قیمت گلد ایران در این سایز حدود 5 میلیون است
احتمالا با این قیمت تلویزیون را از بانه آوردند
اینطور نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)