تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 78 اولاول ... 2363697071727374757677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منظورتون مشروب هست دیگه؟
    دوشاب یه جور نوشیدنی کردی هستش که از خرما گرفته میشه و در حقیقت همون خرما هستش ولی به صورت مایع!! واقعا پر کالریه و دوست داشتنی!!( البته اگر قیمتش رو ببینید کمی مزه‌ و علاقه‌اش می‌پره واسه همین کسی معمولا نمی‌فروشه و بیشتر پیرزن‌ها و مامان‌های اشپز حرفه‌ای!! بلدن درست بکنن...)

تجربه ی شخصی من
    تجربتون کاملا درسته و تایید میشه....

راه حل شخصی من برا صبحونه خوردن؟!
    بیدار که شدم یه 10 تا شنا میرم! عین چی گشنه‌ام میشه.... بعدشم میپرم یه لیوان اب میخورم، بعدش یه چند دقیقه طول میکشه که وسایل صبحونه رو اماده کنم بعدش گلاب به روتون عرض سلام به خدمت اوباما و بعدش هم خوردن صبحونه! )))))

2_ شب دیر میخوابم ( البته اینم بخاطر تابستونه چون با شروع درس و ... زود میخوابم )
    ای لعنت! .. من شخصا در بهترین حالت و زودترین زمانی که بخوابم ساعت 1 شب هستش و معمولا ساعت 6.30 هم بیدار میشم!( البته فک کنم بیدار میشم!!! چون تا ساعت 7 زنگ ساعت رو تمدید میکنم و تقریبا ساعت 7.5 مین کامل بلند میشم!)...

به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
    بسته به اینکه چقدر میخواید اضافه بکنین و در چه مدت زمانی متغییر هستش!!!

بنده وزن متعادلم 85 کیلو هستش ولی خودم 71 هستم( از 65 رسیدم به این وزن طی دو سه ماه فک کنم!) ولی وزنی که میخوام بهش برسم، احتمالا همون 95 حداقل و حداکثر 120 کیلو باشه! ))) (به خاطر قدم به نظرم هرچی وزنم بره بالاتر و پر تر باشم بهتر باشه و کسی کمتر جرات میکنه با من درگیر بشه!)))

به هر صورت، این روزی 8 ساعت خوابیدنه رو فراموش نکنین...!!
    برا صبحونه یا هر وعده‌ای رو خوردن میتونین قبلش یه 10-12 تا شنا برین که کاملا اماده بشین...و گشنه! واسه خوردن...!!

سعی کنین حتمی روزی 6 وعده حداقل غذا بخورین! (صبحونه ناهار شام بعلاوه میان وعده های اینا!!) و البته، برخی میوه ها متاسفانه کالریشون یه جوریه که کالریی که به بدن میدن کمتره از کالریی که مصرف میشه برا هضمشون!! به همین خاطر به درد وزن کم کردن میخورن تا اضاف کردن ) کلا باید دور میوه ها رو خیط بکشین!! شخصا روزی ۱ کیلو میوه میخورم... یعنی هرچی میوه تو یخچال باشه رو در طول روز تلف میکنم به انضمام اجیل و پسته و اینا و دیگه جایی تو خونه واسه قایم کردن هم نیست خدا روشکر!)...

اینجوری میشه روی هفته‌ای یک کیلو اضافه شدن وزن حساب باز کرد!

2. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به خاطر قدم به نظرم هرچی وزنم بره بالاتر و پر تر باشم بهتر باشه و کسی کمتر جرات میکنه با من درگیر بشه!)))

نگو واسه این میخوای وزن اضاف کنی
    زدن به قد و هیکل نیست بی تاثیر نیست ولی اونجوری که فک میکنی تاثیر نداره
    نمونه بارزش پهلوان مرحوم داداشی مقام جهانیم داشت
    بدنسازی واسه مبارزه نیست
    اگه دیده باشین قاتلین همین پهلوان داداشی چندتا اسکلت بودن
    حالا شما که بدون ورزشم میخوای اضافه وزن کنی
    دوستم جدو کار میکنه قدشم 5 سانت از من کمتره یعنی 170 قدشه اما دوره ناچیکو رو گذرونده و همیشه باهاشه تو خیابون با 13 نفر دعواش میشه چندتاشونم زنجیرو چاقو داشتن همشونو با اون نانچیکو میزنه
    اگه واسه دعوا میخوای وزن اضاف کنی برو دوره ببین سلاح سرد
    داش ناراحت نشی فقط همینجوری محض اطلاعات عمومی گفتم
    دوره دعوا دیگه گذشته
    شما اخرش جوری چاق میشین و بدهیکل که میمونین چه جوری خودتونو نرمال کنین اگه همینجوری پیش برین
    چاق کردن راحت تر از لاغر کردنه
    اینجوری فقط چربیهاتو بیشتر میکنی و فرم بدنو داغون

راستی
    دوشاب یه جور نوشیدنی کردی هستش که از خرما گرفته میشه و در حقیقت همون خرما هستش ولی به صورت مایع!! واقعا پر کالریه و دوست داشتنی!!( البته اگر قیمتش رو ببینید کمی مزه‌ و علاقه‌اش می‌پره واسه همین کسی معمولا نمی‌فروشه و بیشتر پیرزن‌ها و مامان‌های اشپز حرفه‌ای!! بلدن درست بکنن...)
    گرفتم
    ما هم زیاد استفاده میکنیم
    اما ما بهش میگیم شیره خرما که با ارده (از کنجد درست میشه فک کنم) میخوریم
    خوشمزست واقعا
    Last edited by reza4024; 11-09-2013 at 10:23.

4. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نگو واسه این میخوای وزن اضاف کنی
    نه بابا!! واسه شوخی گفتم!
    من دوره دفاع شخصی رفتم و به خاطرش میدونم که باید اتفاقا لاغر بازم یا حداقل گنده بک نباشم که بتونم تحرک داشته باشم!
    کلا هم ادم دعوایی نیستم و کتک بخورم و اینا هم درگیر نمیشم چون ارزش نداره!
    ولی داییم وزنش 120 تا هستش و از من کمی بلند تره و واقعا خوش‌تیپ هستش و اوبوهت توپی داره که خوشم میاد ازش (بزنم به تخته!)...

بعدشم تیپی که من انتظار دارم از این بعد باهاش دیده بشم و خوشم میاد ازش، برا یه ادم چاق با شیکم یا با هیکل تراشیده‌ی توپ هستش! بنابراین چاق باشم یا هیکل تراشیده داشته باشم برام فرق نمیکنه! ولی وزنم باید بالای 85 تا باشه!!! پسر خاله ام 85 هستش و واقعا هیکلش شاهکاره !

6. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان....
    راستش من از امشب تصمیم گرفتم که مناسب همراه با غذا خوردن اضافه که بهش عادت کردم دیگه، ورزش هم بکنم که البته ورزش خونگی....
    بنده روی دراز نشست، شنا، اسکات و دیپ برای تقویت بازوها و سینه و پاها حساب باز کردم و میخوام الان که 70 کیلو هستم تا وقتی میرسم به 80 کیلو همین ورزش ها رو انجام بدم تو خونه و وقتی رسیدم به 80 هم مکمل میگیرم و هم همراهش باشگاه میرم و با وزنه تمرین میکنم که همه چیز درست بشه....
    هات لینک کردن اینجا ممنوعه و خوشبختانه بنده عادت دارم که معمولا کد لینک بدم!! امیدوارم که ایراد نداشته باشه از نظر مدیران چون یه بار اشتباهی هات لینک کردم مدیران محترم پاک کردن لینک رو...
    به هر صورت، من با عکس از خودم و همچنین جدول تمرین هام و مشخصات کامل و قطعا مواد غذایی مصرف شده و کالری و اینا تو وبلاگم میخوام برم جلو که اگر روشم جواب داد، همه بدونن و اگر نداد هم همه بدونن و همچنین ایراداتش رو بتونم برطرف بکنم!

با تشکر از دوستان!
    Last edited by VAHID; 14-09-2013 at 16:59. دليل: هر گونه لینک از سایت ها و وبلاگ ها ممنوعه//

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سریع دراز نشست زدن واسه آب کردن چربی هست بیشتر
    اما اهسته و اروم زدن واسه ماهیچه سازیش
    پس شما اهسته بزنین حرکتو
    حرکت کرانچ بیشتر بهت توصیه میکنم تا دراز نشست ساده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کرانچ کدومه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان....
    راستش من از امشب تصمیم گرفتم که مناسب همراه با غذا خوردن اضافه که بهش عادت کردم دیگه، ورزش هم بکنم که البته ورزش خونگی....
    بنده روی دراز نشست، شنا، اسکات و دیپ برای تقویت بازوها و سینه و پاها حساب باز کردم و میخوام الان که 70 کیلو هستم تا وقتی میرسم به 80 کیلو همین ورزش ها رو انجام بدم تو خونه و وقتی رسیدم به 80 هم مکمل میگیرم و هم همراهش باشگاه میرم و با وزنه تمرین میکنم که همه چیز درست بشه....
    هات لینک کردن اینجا ممنوعه و خوشبختانه بنده عادت دارم که معمولا کد لینک بدم!! امیدوارم که ایراد نداشته باشه از نظر مدیران چون یه بار اشتباهی هات لینک کردم مدیران محترم پاک کردن لینک رو...
    به هر صورت، من با عکس از خودم و همچنین جدول تمرین هام و مشخصات کامل و قطعا مواد غذایی مصرف شده و کالری و اینا تو وبلاگم میخوام برم جلو که اگر روشم جواب داد، همه بدونن و اگر نداد هم همه بدونن و همچنین ایراداتش رو بتونم برطرف بکنم!

با تشکر از دوستان!
    سلام عزيز
    چون من خودم هم يه مدت به درد شما دچار بودم خواستم يه نكته اي رو بهت بگم.اونم اينكه حالا كه شما به هر دليلي نميتوني بري باشگاه و با وزنه كار كني و ميخواي تو خونه بدنسازي كار كني ،پيشنهادم اينه كه از تمرينات Body weight استفاده كني. از اسمش هم پيداس ديگه تو اين نوع تمرينات به جاي استفاده از دمبل و هالتر و وزنه هاي بدنسازي،از وزن بدن برا فشار آوردن به عضلات استفاده ميشه.مثل همون حركت ديپ كه خودت گفتي...كه البته تعداد و تنوعشون خيلي زياده وميشه عضله هاي مختلفي رو باهاش تمرين داد(پشت بازو،سينه،عضلات پشت،شكم،عضله چهار سر ران و ...) خلاصه اينكه ميتوني يه برنامه تمريني كامل بريزي برا تمرين تو خونه

12. این کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

غذیه اصولی صرفنظر از زمانهای خاص شامل کفایت (adequacy)، میانه روی (Moderation)، تنوع ( Variety) و کنترل کالری ( calorycontrol) می باشد.

یعنی برنامه غذایی باید از لحاظ مواد مغذی موجود در آن اعم از درشت مغذی ها ( کربوهیدراتها، پروتئین ها و چربــی ها ) و ریز مغـذی ها (ویتامین ها و عناصر معدنی)، آب و فیبر کفایت داشتــه باشد.

مواد غذایی بصورت متنوع استفاده شوند یعنی از هر پنج گروه اصلی غذایی شامل گروه نان و غلات، سبزیجات، میوه جات، گوشت ها، لبنیات و چربی ها هر روز استـفاده شود و در هر گروه هـم تـنوع

رعایت گردد.

به این معنی که اگر به عنوان مثال در یک روز در گروه سبزیجات از سبزی خوردن استفاده شد روز بعد از سالاد استفاده شود. در مورد برخی موارد مانند نمک و شکر باید میانه روی انجام شود.در نهایــت

نسبت به وزن خود اعم از اینکه اضافه یا کمبود داشته باشد باید کالری ورودی را کنترل نماییم. در مورد افرادی که اضافه وزن دارند بدیهی است که باید کالری ورودی کاهش و در افراد با لاغری شدید باید

افزایش داشته باشد.

مشکلی که در افراد با لاغری شدید وجود دارد این است که این افراد اغلب اشتهای خوبی ندارند و بنابراین کالری ورودی را در اینها به زحمت می توان افزایـش داد. اولیـن قـدم در این افراد این اسـت که

علت بی اشتهایی ریشه یابی شود. شایع ترین علل بی اشتهایی شامل علل عصبی، گوارشی یا تغذیه نا مناسب و نا به هنگام می باشد. به همان ترتیب که چاق ها دچار پرخوری عصبـی می شوند،

لاغر ها هم بی اشتهایی عصبی دارند و با کوچکترین استرس و اضطراب دچار کاهش شدید اشتها می شوند.

علل گوارشی شامل تنگ بودن محل اتصال مری به معده و یا افزایش بیش از حد اسید معده می باشد. تغذیه نا به هنگام به ویژه با تنقلات بی ارزش باعث سیری کاذب در موقع وعده غذایی و همچنین

آسیب به سیتم گوارشی می شود و به صورت مضاعف اشتها را کاهش می دهد. معمولا این علل با آموزش و درمان دارویی و در طولانی مدت قابل رفع می باشـند و با مراجـعه به پزشـک و بدون انتظار

پاسخ دهی سریع نتیجه بخش خواهند بود. قدم دوم در این افراد افزایش کالری ورودی بایک برنامه غذایی اصولی می باشد که آن هم توسط پزشک معالج قابل انجام است .

در نهایت قدم سوم در این افراد افزایش جذب مواد غذایی توسط عضلات بدن بایک ورزش مقاومتی می باشد. اینگونه ورزشها با مقاومت بر سر راه عضلات منجر به افزایش اجبـاری دریافـت مواد غذایی

توسط عضلات شده و در ضمن در طولانی مدت باعث افزایش اشتها و بهبود عملکرد سیستم عصبی و گوارشی خواهند شد.

دکتر منصور ریسمانچیان
    پزشک آنلاین

14. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من که هم پیش پزشک رفتم البته اینترنتی تحت نظرم و توی 12 روز 5 کیلو افزایش داشتم و فقط تغذیه شدید از بستنی گرفته تا فرنی و آجیل ووووو و تا 75 ادامه می دهم و هر دو هفته مشاوره میشوم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من که هم پیش پزشک رفتم البته اینترنتی تحت نظرم و توی 12 روز 5 کیلو افزایش داشتم و فقط تغذیه شدید از بستنی گرفته تا فرنی و آجیل ووووو و تا 75 ادامه می دهم و هر دو هفته مشاوره میشوم ...

12 روز 15 کیلو؟؟؟ واقعا؟

میشه دکتر مربوطه رو معرفی بنمایی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •