دوشاب یه جور نوشیدنی کردی هستش که از خرما گرفته میشه و در حقیقت همون خرما هستش ولی به صورت مایع!! واقعا پر کالریه و دوست داشتنی!!( البته اگر قیمتش رو ببینید کمی مزه و علاقهاش میپره واسه همین کسی معمولا نمیفروشه و بیشتر پیرزنها و مامانهای اشپز حرفهای!! بلدن درست بکنن...)منظورتون مشروب هست دیگه؟
تجربتون کاملا درسته و تایید میشه....تجربه ی شخصی من
راه حل شخصی من برا صبحونه خوردن؟!
بیدار که شدم یه 10 تا شنا میرم! عین چی گشنهام میشه.... بعدشم میپرم یه لیوان اب میخورم، بعدش یه چند دقیقه طول میکشه که وسایل صبحونه رو اماده کنم بعدش گلاب به روتون عرض سلام به خدمت اوباما و بعدش هم خوردن صبحونه!)))))
ای لعنت!2_ شب دیر میخوابم ( البته اینم بخاطر تابستونه چون با شروع درس و ... زود میخوابم ).. من شخصا در بهترین حالت و زودترین زمانی که بخوابم ساعت 1 شب هستش و معمولا ساعت 6.30 هم بیدار میشم!( البته فک کنم بیدار میشم!!! چون تا ساعت 7 زنگ ساعت رو تمدید میکنم و تقریبا ساعت 7.5 مین کامل بلند میشم!)...
بسته به اینکه چقدر میخواید اضافه بکنین و در چه مدت زمانی متغییر هستش!!!به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
بنده وزن متعادلم 85 کیلو هستش ولی خودم 71 هستم( از 65 رسیدم به این وزن طی دو سه ماه فک کنم!) ولی وزنی که میخوام بهش برسم، احتمالا همون 95 حداقل و حداکثر 120 کیلو باشه!))) (به خاطر قدم به نظرم هرچی وزنم بره بالاتر و پر تر باشم بهتر باشه و کسی کمتر جرات میکنه با من درگیر بشه!)))
به هر صورت، این روزی 8 ساعت خوابیدنه رو فراموش نکنین...!!
برا صبحونه یا هر وعدهای رو خوردن میتونین قبلش یه 10-12 تا شنا برین که کاملا اماده بشین...و گشنه! واسه خوردن...!!
سعی کنین حتمی روزی 6 وعده حداقل غذا بخورین! (صبحونه ناهار شام بعلاوه میان وعده های اینا!!) و البته، برخی میوه ها متاسفانه کالریشون یه جوریه که کالریی که به بدن میدن کمتره از کالریی که مصرف میشه برا هضمشون!! به همین خاطر به درد وزن کم کردن میخورن تا اضاف کردن) کلا باید دور میوه ها رو خیط بکشین!! شخصا روزی ۱ کیلو میوه میخورم... یعنی هرچی میوه تو یخچال باشه رو در طول روز تلف میکنم به انضمام اجیل و پسته و اینا و دیگه جایی تو خونه واسه قایم کردن هم نیست خدا روشکر!)...
اینجوری میشه روی هفتهای یک کیلو اضافه شدن وزن حساب باز کرد!![]()