تو سایت که نوشته 12 اسفند باز خودتون یه سری به سایت بزنید!
تو سایت که نوشته 12 اسفند باز خودتون یه سری به سایت بزنید!
من حس میکنم چشمام داره ضعیف چی کار کنم؟یا شاید فقط تلقینه؟کور نشم از دست کنکور؟؟؟
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
یه سوال دیگه تاریخ ادبیات و اعلام رو چه جوری حفظ کنیم؟خیلی سخته
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
چشم برادر
امیدوارم سرنوشت نیکی رقم خورده باشه(چه مودب)
وقتی سال بعد این موقع رو فکر میکنم یه ریزه استرس میگیرم![]()
سلام
نگران نباش اغلب تلقينه. اما من از سال دوم عينكي بودم توي پيش كه براي كنكور مي خوندم هر كدوم از چشمام 1 شماره ضعيف شد. حالا با افتخار يكي 2.5 يكي 2.75.![]()
ضعیفی چشم در دوران کنکور طبیعیه...من خودم 0.5 بودم ولی الان 2 هستم!
البته مقادیر زیادیش هم به خاطر استرکسه البته اونایی که استرکس دارن!
ممنون/![]()
ما که پدربزرگ شدیم تو این زمینه
اگه نگرفتی == از ما گذشت
پند دلسوزانه بدم همین الان واسه خودتون برنامه ریزی کنید وخودتونو به عمل کردن به اون عادت بدید تا سال دیگه همین موقع ها خبرای خوبی بهتون برسه
من کنکوری 89 بودم
برای یکی ازدوستام برنامه آزمون های سنجش (بودجه بندی هر درس) می خواستم از این جا میشه پیداکرد؟
خوب نتایج هم که اومد. به همه ی داغدیده ها از جمله خودم تسلیت میگم...![]()
کتاب کلک معلم ساجدی رو برای تاریخ ادبیات بگیر
عالیه
برای هر شاعری یه کلید گذاشته که راحت حفظ بشی
من 2 ماه آخر خوندم همه ی تست هاشو زدم
مشكل اساسي در قرابت معنايي===>نشر دريافت...دكتر سبطي..قرابت معنايي
مشكل اساسي در املا===>نشر دريافت ...دكتر سبطي
كتاب كامل رياضي پايه و حسابان===>انتشارات راه علم مهندس ماشاالله رضوي
ARyana_b باي يك دور بخوني از هر كتابي كه داري بعد بري سراغ يك درس تخصصي مثل رياضي فيزيك بعد از اون يك دور ديگه بياي دوره كني!! و چند روز بعد از خودت آزمونشو بگيري كه معمولا كتاباي بازار مثل گاج و كلك و اينا آزمون زياد دارن ...و اونايي كه غلط زدي رو با ماژيك رنگي هايلايت كن!!!
این ضعیف شدن چشمو جدی بگیرید لا مذهب بد جور سرویس میکنه. برا بعضی حالت ها مشکلاتی پیش میاره که با لیزیک و ... حل نمیشه و تا آخر عمر هست در مونی هم نداره. بهترین توصیه : بعد از هر 1 ساعت درس خوندن حتما حتما بین 5 تا 10 دقیقه به چشم استراحت بدید یعنی به فاصله دور نگاه کنید تا چشم استراحت کنه. این بهترین و ساده ترین و مفید ترین کاری که برایه حفظ چشماتون می تونین انجام بدین. البته اینو بیشتر برایه عینکی ها گفتم تا چشماشون بیشتر ضعیف نشه ولی برایه رفع خستگی چشم همه افراد هم این روش مفیدیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)