فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
submisson error
دوستان بعضی از فایل های رو میخوام کاری بهش نداشته باشه این ارور بالا رو میاره میشه توضیح بدید ؟
چند بار هم از دوستان پرسیدم . به غیر از اون تم های پست اول ، تم دیگه ای سراغ ندارید ؟
این کمودو برنامه های دیگه ای مثل سرعت دادن به سیستم و پاکر کردن ریجستری و ..... داره ؟ ( در صورت وجود لینک دانلود رو میشه بزارید ؟؟ )
Last edited by kaivanika; 04-11-2010 at 02:34.
اگر اشتباه نکنم یکی دیگه هم این سوال را پرسیده بود که تم قشنگ تر نداره (مثل کسپر یا نورتون) مهران هم جواب داد خیر همین چند صفحه ی پیش بود میتونید نگاه کنید
بهتره برای پاک کردن ریجستری از CCleaner استفاده کنید ولی اگر میخواهید از برنامه کومودو استفاده کنید لینکش را پایین گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا عجب آنتی ویروس خوبی هست. من از Avast استفاده می کردم ولی بعد از خوندن پست های اول و دوم و دیدن فیلم ها عاشق COMODO شدم.
فقط یک سوال دارم من از V P N استفاده می کنم بعد از هر بار کانکت شدن ازم سوال می کنه و اون را به عنوان یک Network جدید اضافه می کنه می خوام بدونم راهی هست که دیگه این سوال را نپرسه؟
باید ip ثابت داشته باشی چون شما اتصالت معمولیه هر سری یک ip جدید میگیری به خاطر همین هم هر سری comodo سوال میکنه
سلام
من کومودو اینترنت سکوریتی کامپلیت2011 رو دانلود کردم
تو سایت خودش زده 69 دلار
حالا براش کیجن و کلید و ... چه جوری باید ردیف کرد؟
کلیدی وجود نداره چون نسخه کامل و مجانی یکی هستند و فقط در نسخه کامل پشتیبانی و بک آپ وجود دارد.
شما بایستی نسخه مجانی را دانلود می کردید که رایگان هست و همچنین هیچ فرقی با کامل ندارد .
موفق باشید .
من اینو دانلود کردم
از این ورژن قویتر هم داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون
نه . آخرین ورژن است . حرف نداره .
نه داداش . اصلا سرعت رو پایین نمی یاره . خودم یک ماه هست که دارم و اصلا مشکلی نداره . خیلی قوی هم هست .راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)