من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
خب چطورمشکل من اینه نمیدونم چطور باید رکورد کنم! تو منو که تو عکس گفته برین نمیدونم باید کجاش برم...
-سلام
-ابی جان میشه نحوه فعالسازی رو از طریق منو مخفی توضیح بدی؟ یا جایی رو که دوستان راهنماییشو گذاشتن آدرس بدی؟
یکی از دوستان یکی از همین داره که دیجیتالش فعال نیست و اگه بتونم فعالش کنم خیلی خوشحال میشه
-از کجا میشه به منو مخفی C6900 دسترسی پیدا کرد؟
با تشکر
ناصر
-فکر کنم داشته باشه ، پیرانشهر که بودم هم C7000 و هم C8000 رو وقتی روشن کردن منوهایی که اول کار اومدن دقیقا مشابه C6900 خودمون بود و سه گزینه دیجیتال ، آنالوگ + دیجیتال ، و آنالوگ رو داشت فروشنده هم بهرکی توضیح میداد اولین چیزی که میگفت این بود که دیجیتالش فعاله
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
- فکر میکنم منوی مورد نظر شما تو قسمت منوی تنظیمات زمان ( Time ) باشه امتحان کنین اگه جواب داد به ماهم خبر بدین لطفا
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
- اینو امتحان نکردم هنوز ولی یکی از بچه ها تو تاپیک ال جی خیلی راحت به اینترنت تی وی وصل شده بود و حتی میگفت خیلی بهتر و روانتر از کامپیوترش میتون یو تیوب رو ببینه
- برای اینها هم باید راهی باشه که ایشاله پیدا میشه
LCDخوبه ؟ یا LED ?
دوستان من از این روشی که دوستمون برا فعال کردن دیجیتال گفتن که البته من موفق به فعال سازی دیجیتالم نشدم ولی تونستم pvr رو فعال کنم ازش عکس گرفتم ان شا الله 3شنبه براتون آپلودش میکنم الان باید حسابی برا امتحانای دانشگاه بخونم برام دعا کنین امتحان هارو خوب بدم منم آموزش و ریویو سی7000 رو براتون با عکس آپ میکنم.
یا علی مدد
شب همگی به خیر![]()
-سلام بر ناصر عزيز دوست خوبم خدمت شما كه فكر ميكنم به همه سوال ها جواب داده شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
-هر كدوم مزايا ومعايب خودشون رو دارند
- تشکر ابی جان
تموم پستهارو خوندم و بسلامتی همه دوستان بسرعت برق و باد فعال شد . دوستم ازم خواسته که مراتب تشکر و قدردانی ایشون رو خدمت همه دوستان اینجا و به همه برسونم .کلی تشکر و کلی دعا![]()
سلام اينا چرا وايلسtv رو قطع کردن واقعاً که . . .![]()
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)