من یک خوردهشدم . مگه میشه کلا نامحدود بدهند
. پس چرا همه بلند نمیشند بره از مخابرات بگیرند .
از دوستان کسی دیگر هم هست که تایید کنه ؟ من میخواهم برم 512 یا 256 بگیرم و 6 گیگی هم عقب افتاده دارم که میخواهم یکجا بگیرم ، بدون اینه اضافه تر بشه .
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من یک خوردهشدم . مگه میشه کلا نامحدود بدهند
. پس چرا همه بلند نمیشند بره از مخابرات بگیرند .
از دوستان کسی دیگر هم هست که تایید کنه ؟ من میخواهم برم 512 یا 256 بگیرم و 6 گیگی هم عقب افتاده دارم که میخواهم یکجا بگیرم ، بدون اینه اضافه تر بشه .
خسته نباشی سرویس نامحدوده دیگه شاتل هم 512 میده 40 j,lk
اول اینکه پورتهاشون معمولا پر هست و چون سرویس 128 به بالا فعلا نمیده کمتر کسی میره بگیره باید تا تصویب قانون صبر کنید تا بتونید 512 بگیرید
ببخشید این رو کجا نوشته؟
ممنون لطف کردی . شاید 128 هم گرفتم . ببینیم چه میشود . باز هم ممنون![]()
سلام..خوب منم بالاخره مخابراتی شدم.....راستشو بخوای بدجوری خورده تو ذوق ام....خیلی کنده که.......من آسیاتک 512 داشتم....بخاطر مسایل حجم دزدی دیگه ازشون نگرفتم و اون هفته ای از خابرات گرفتم.....ولی اصلا خوشم نیومد..میخواستم ببینم چطوری هاس نظر بقیه چیه.....سرعتاتون چطوره..؟؟
نمیدونم شاید چون اون 512 بود این 128 ته کمی کند بدن رو حس میکنم..ولی....رو سرعتش رو اعصابه..
مثلا یادمه با اساتک فایلی دانلود میکردم سرعتش روی 50-60 بود..اما این که روی 12 -13 میچرخهتازه الان که ساعت نزدیکه 1 هست کمی سرعت بهتره...کمی.......
اینم الان تست گرفتم.........![]()
سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
آخه شنیده بودم اونایی که جدید پورت می گیرن دانلود شون رو 50.60 هستش !
سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
دوست عزیز چقدر طول کشید بگیری ؟
من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم .
منم رفتم ثبت نام کنم شانس ما هم گفتن Port ها پر شدن . رفتیم تو لیست انتظار تا Port های قدیمی رو بدن و ...
شما کدوم مخابرات رفتی ؟
دوستان کسی نمی دونه مخابرات چقدر طول می کشه Port های قدیمی رو بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)