سلام
یکی دو روزه 512 مخابرات گرفتم، سرعت دانلودش متغیر بوده، امروز تا یکی دو ساعت قبل حداکثر 40 بود ولی الان که دانلود کردم، حداقل 50 بود و حداکثرش تا 70 بله درسته 70 هم رفت!!!!
کلا من بجز اون روز اول که دیروز بوده ازش راضی هستم.
ارادتمند،عباس
سلام
یکی دو روزه 512 مخابرات گرفتم، سرعت دانلودش متغیر بوده، امروز تا یکی دو ساعت قبل حداکثر 40 بود ولی الان که دانلود کردم، حداقل 50 بود و حداکثرش تا 70 بله درسته 70 هم رفت!!!!
کلا من بجز اون روز اول که دیروز بوده ازش راضی هستم.
ارادتمند،عباس
Last edited by abbas67set; 08-06-2011 at 23:06.
حسابگر میگه ایراد از مخابرات ولی الان فقط سایت خودش بالا نمیاد
حسابگر دروغ میگه، چند وقت پیش یه خبری توی روزنامه خوندم که حسابگر مجوز گرفته که خودش ISP ارائه بده..یعنی الان خودش یه جور مخابراته و کارشون از اونا جداست..
====================
من هم از مخابرات گرفتم..سرعتش عالیه دارم با 60 - 80 دانلود میکنم همین الان !
حسابگر که خیلی وقته مجوز ارائه پهنای باند به صورت مجزا رو گرفته
سلام من میخوام برم 256 مخابرات بگیرم چه چیزهایی میخواد و نامه از حسابگر میخواد یا نه بعدش تا کی وصل میشه
همش با بابام درگیرم اون میگه حسابگر من میگم مخابرات معلوم نیست آخر این درگیری چی میشه اون واسه راحتی خودش میگه که تا مخابرات نره و یه عالمه درد سر من هم برای دانلود میگم چون خودمم کنکور دارم نمیتونم برم بیرون![]()
نامه از حسابگر (5-10 دقیقه)
کپی کارت ملی 2دقیقه
آخرین فیش پرداختی تلفن 0دقیقه
تکمیل فرم درخواست 5دقیقه
فیش واریزی به مخابرات (بستگی به شعبه داره) ؟؟دقیقه
خودم 12 دادم تحویل ساعت 4وصل بود
خودت برو تنبل![]()
الان میخوام برم حدود ساعت یازده هستش میرسم مرکز مخابراتی هم رسالت هستش تو دیزل آباد نامه از حسابگر باید برم از حسابگر تو شریعتی بگیرم یا زنگ بزنم بهشون درست میشه
کمک کمک help یکی بیاد کمک کنه تا دیر نشده نامه از حسابگر رو زنگ بزنم خودشون قطع میکنن
رفتم 256 مخابرات گرفتم ساعت 12 رمز عبور و یوزر بهم نداد گفت بعد از ظهر برات انجام میدیم الانم ساعت یکه هنوز دارم با حسابگر میام ... نامه جمع آوری هم نخواست
عشق است مخابرات
یورز مخابرات میشه 831شماره تلفنت
پسورد هم شماره تلفنت
هنوز با حسابگر میری پس مخابراتت وصل نشده
راستی این وبلاگ که زدی مغازه هم دارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)