دوستان میشه یکم در مورد این قاتل هایی که تربت میکنیم توضیح بدین؟
اینکه میفرستیمشون ماموریت فقط امتیاز هر کدوم از قاتل هارو بیشتر میکنه؟ممکنه اونا بمیرن؟تنها فایدشون اینه که t رو بزنی بیان دو نفر رو بکشن برن؟!
ممنون
دوستان میشه یکم در مورد این قاتل هایی که تربت میکنیم توضیح بدین؟
اینکه میفرستیمشون ماموریت فقط امتیاز هر کدوم از قاتل هارو بیشتر میکنه؟ممکنه اونا بمیرن؟تنها فایدشون اینه که t رو بزنی بیان دو نفر رو بکشن برن؟!
ممنون
من توي يه مرحله كه نوشته throw the borgia captain into the scaffold to kill him نميدونم چي كار كنم؟يعني نميدونم چطور بايد بكشمش.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
این که همون اولشه نه ؟من توي يه مرحله كه نوشته throw the borgia captain into the scaffold to kill him نميدونم چي كار كنم؟يعني نميدونم چطور بايد بكشمش.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
منم اینجا بودم ... تا این نوشته رو خوندم که بهفمم باید چی کار کنم یه هو دیدم ماموریت انجام شد![]()
فک کنم فقط بکشیش کافیه.
من هنوز نرسیدم ولی طبق متنی که نوشتی باید بندازیش تو یه داربستی...یه همچین چیزی که رو سرش خراب بشه بمیره
سلام
فاتل ها بر اساس برج ها borgia هستند برج ها رو نابود کنید خودکار یه شهروند رو باید نجات بدید که بعدا میشه اساسین
بله باید اون ها رو به مراحل بفرستید سعی کنید از مراحملی که xp کمتری دارند شروع کنید که اساسین شما نمیرن
بعدکه امتیاز گرفتند کافیه برید جایی که در نقشه قفس کبوتر هست اونجا آپگریت کنید حالا یا دستی یا اتوماتیک
level اخرشون هم assasino هست
![]()
اون جا برای این که 100 درصد کنی مرحله رو باید اونو پرتاب کنی. ولی می تونی عادی هم بکشیش
من تو بازی سکانس 4 هستم توی یکی از ماموریت هاش به لونه کبوتر ها می رسه
توی قسمت های لونه کبوتر اسم چند نفر هست کی می دونه اونا به چه درد می خورن .یادمه خودم آزادشون کردم
در ضمن این دکتر ها چرا دماغشون اون شکلیه؟؟؟؟؟![]()
اونا قاتل ها هستن دیگه. شما الان رئیس قاتل ها هستید. توی کامپیوتر نمی دونم چه دکمه ای هست ، ولی یک دکمه هست که می تونید از قاتل هاتون بخواین که بهتون کمک کننن. اونا رو به ماموریت بفرستید تا لول بگیرن. وقتی به لول 10 برسن Assassin میشن و قابل یک قاتل واقعی میشن و مراسم می گیرن.
اون قسمت کبوتر ها 3 تا کاربرد داره ، وضعیت قاتل هاتو ببینی ، اونا رو به ماموریت بفرستی و یا در برخی جاها خودت ماموریت بگیری ( مثل نسخه ی قبلی )
دکتر های ایتالیایی اون زمان این شکلی بودن. یک ماسک داشتن شبیه کلاغ
خیلی آقایی ممنون توی کامپیوتر با دکمه T از اونا میشه کمک گرفت
ممنون از راهنماییت
بازی روون تر از نسخه قبل هست؟
سیستم مورد نیازش همون سیستم مورد نیاز ac2 هست؟
لطفا دوستانی که بازی کردن نظر بدن.
سال نو مبارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)