تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 284 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 افت شدید قیمت آیفون ۴ در بازار تهران

قیمت ها به طور عجیب افت کردند:

علاعدین و پاساژ پایتخت
    ایفون4 32 گیگ انلاک 1300000
    ایفون4 32 گیگ لاک 1200000
    ایفون4 16 گیگ انلاک 1050000
    ایفون4 16 گیگ لاک 1000000
    ایفون 3 جی اس 8 گیگ انلاک 700000
    ایفون 3 جی اس 8 گیگ لاک 650000
    ایفون 3 جی اس 32 گیگ و 16 گیگ تموم شده بود و میگفتند که دیگه تولید نمی شه

فروشنده ها میگفتند که بدترین افت قیمت گوشی های ایفون بعد از قضیه ی 2جی هست که از 1000000 میلیون به 650000 رسیده بود و الانم نوبت ایفون 4 و ایفون 3gs هست ولی احتمال افزایش دوباره ی قیمتا 50 درصده

گفته ای از چندین متخصص ایفون

موفق باشید ،

امید

2. 7 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام

راستش من خودم خیلی به خرید Iphone 4 علاقه مندم. کیفییت ساخت و OS آن عالی است. ولی یک نکته که نگرانم میکنه این است که آیا خرید گوشی که این همه محدودیتی که داره عاقلانه است؟ مثلا به راحتی شما نمیتونید هر چیزی را بوسیله Wi-Fi دانلود کنی یا برای هر کاری باید Jail break بشه و کلی باهاش ور رفت تا بتونی از محدودیتهاش خلاص بشی. کلا این موضوع نگرانم میکنه.

در خصوص افت قیمت هم به نظرم طبیعی است. با ورود رقبائی مثل Samsung Galaxy که هر شب داره تو تلوزیون تبلیغ میکنه باید هم قیمتها افت کنه. اپل شاید تا زمانی که 3G را عرضه کرد بدون رقیب بود ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.

موفق باشید

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

علاعدین و پاساژ پایتخت

فروشنده ها میگفتند که بدترین افت قیمت گوشی های ایفون بعد از قضیه ی 2جی هست که از 1000000 میلیون به 650000 رسیده بود و الانم نوبت ایفون 4 و ایفون 3gs هست ولی احتمال افزایش دوباره ی قیمتا 50 درصده

موفق باشید ،

امید
    من پریروز هم همین قیمت ها رو دادم ولی کسی باور نمی کرد.خدا کنه الان باور کنن البته امیدوارم.تازه قیمت فرشونده های دستی که خودشون می یارن خیلی هم پایین نرفته اما خیلی هم پایین می آد.یکی از دوستام که می فروشه گفته 2 3 تا رقیب پیدا کرده و حاضره تا 850 32 گیگ آیفون 4 رو بده.من یه مغازه پیدا کردم که تعداد محدودی آیفون 3 جی اس 32 بیشتر و 16 کمتر داره.کسی آدرس خواست تو پیغام خصوصی می گم.فقط بگم جمهوری بود.850=32 750=16
    قیمتاش یه ذره گول می زد.حتی می گفت آنلاکه.حالا که جیل اومده مگه فرقی می کنه لاک باشه یا آنلاک؟
    و ممنون از قیمت های کامل از هر نوع برندی.تشکر از امید.
    Last edited by koroshfe; 16-08-2010 at 09:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

10

دوستان سلام

راستش من خودم خیلی به خرید Iphone 4 علاقه مندم. کیفییت ساخت و OS آن عالی است. ولی یک نکته که نگرانم میکنه این است که آیا خرید گوشی که این همه محدودیتی که داره عاقلانه است؟ مثلا به راحتی شما نمیتونید هر چیزی را بوسیله Wi-Fi دانلود کنی یا برای هر کاری باید Jail break بشه و کلی باهاش ور رفت تا بتونی از محدودیتهاش خلاص بشی. کلا این موضوع نگرانم میکنه.

در خصوص افت قیمت هم به نظرم طبیعی است. با ورود رقبائی مثل Samsung Galaxy که هر شب داره تو تلوزیون تبلیغ میکنه باید هم قیمتها افت کنه. اپل شاید تا زمانی که 3G را عرضه کرد بدون رقیب بود ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.

موفق باشید

شما یه ماه هر دوشونو استفاده کن بعد می فهمی منظور این دوستانی که دارن برای شما گلوشونو جر می دنچیه؟شما به احتمال زیاد(من ندیدما)یه چند وقته تو تاپیک Galaxy هستی.خب معلومه این گوشی گول زننده می شه.حالا برای این که فرقی نباشه و تاپیک آیفون 4 هم غیرغابل اعتماد باشه بهترین کار برای شما همون گفتم هر دو تاشو از دوستی آشنایی یا از مغازه اییه ماه استفاده کن هر کدوم بهتر بود بگیر.این هم گوشی بدی نیست اما به نظر من به پای آیفون نمی رسه.تنها ایرادی که می تونی از آیفون بگیری یک شکل بودنش با برند های مختلفشه که دوستان گفتن این سیاست ــه.ولی من هنوز نفهمیدم چون سیاست اینه که همه یه شکل باشه غیر طبیعی و دلیل زیاد خوبی نیست.حالا به هر حال آیفون 4 بی نظیر و نه حتی کم نظیر.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.

ببین دوست من :

حرفت رو قبول دارم . همین الان گوشی XPERIA X10 سونی اریکسون به غیر از کیفیت صفحه نمایش و سنسور ژیروسکوپ از بقیه لحاظ از آیفون ۴ قوی تر و سرتره

ولی همین گوشی رو که بررسی می کنیم می بینیم که از تمامی فن آوری های اپل در این گوشی کپی برداری شده مثلا قطب نمای دیجیتالی و آنلاک صفحه کاملا از آیفون کپی برداری شده به نظر من اینا ضعف این برندها رو نشون میده

بعضی از گوشی هایی که الان در بازار هستند از خیلی از جهات از آیفون سرتر هستند و واقعا وسوسه کننده هستند ولی هیچ وقت نمیتونند مثل آیفون محبوب بشن این نظر شخصی بنده بود

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

ببین دوست من :

حرفت رو قبول دارم . همین الان گوشی XPERIA X10 سونی اریکسون به غیر از کیفیت صفحه نمایش و سنسور ژیروسکوپ از بقیه لحاظ از آیفون ۴ قوی تر و سرتره

ولی همین گوشی رو که بررسی می کنیم می بینیم که از تمامی فن آوری های اپل در این گوشی کپی برداری شده مثلا قطب نمای دیجیتالی و آنلاک صفحه کاملا از آیفون کپی برداری شده به نظر من اینا ضعف این برندها رو نشون میده

بعضی از گوشی هایی که الان در بازار هستند از خیلی از جهات از آیفون سرتر هستند و واقعا وسوسه کننده هستند ولی هیچ وقت نمیتونند مثل آیفون محبوب بشن این نظر شخصی بنده بود
    [/B]
    کاملا حرفتون رو قبول دارم.و چیز های دزدی نمی تونن بهتر از تولید جدید باشن.
    دوستان این قضیه ی دستگیری مدیر تدارکات اپل چیه؟کسی می دونه بذاره چون تاپیک مختص به اپل نداریم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[/B]
    بهترین کار برای شما همون گفتم هر دو تاشو از دوستی آشنایی یا از مغازه اییه ماه استفاده کن هر کدوم بهتر بود بگیر

با سلام و تشکر از هر دوی شما دوستان عزیز

آخه من که گفته بودم بهتر است بحثها تو این تاپیک بدون تعصب پیش بره تا بیشتر بتونیم استفاده کنیم. خدائیش پاسخهای بالا ارتباطی به سوال من داشت. در ثانی کدام مغازه داری میاد گوشیش را یک ماه اونهم آیفون و galaxy رو به من امانت بده؟ من دارم میگم از اپل خوشیم میاد ولی محدودیتهاش زیاد است مثلا شما نمیتونید از اینترنت به راحتی هر چی میخواهی دانلود کنی و ........ و کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی. امیدوامر بحثها در انی خصوص مطرح بشه تا همه بتونن یک خرید خوب داشته باشند. بالاخره باید با یک هوادار قرمز و آب ک فرقی داشته باشیم.

امیدوارم من را در این خصوص راهنمائی بفرمائید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

10

با سلام و تشکر از هر دوی شما دوستان عزیز

آخه من که گفته بودم بهتر است بحثها تو این تاپیک بدون تعصب پیش بره تا بیشتر بتونیم استفاده کنیم. خدائیش پاسخهای بالا ارتباطی به سوال من داشت. در ثانی کدام مغازه داری میاد گوشیش را یک ماه اونهم آیفون و galaxy رو به من امانت بده؟ من دارم میگم از اپل خوشیم میاد ولی محدودیتهاش زیاد است مثلا شما نمیتونید از اینترنت به راحتی هر چی میخواهی دانلود کنی و ........ و کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی. امیدوامر بحثها در انی خصوص مطرح بشه تا همه بتونن یک خرید خوب داشته باشند. بالاخره باید با یک هوادار قرمز و آب ک فرقی داشته باشیم.

امیدوارم من را در این خصوص راهنمائی بفرمائید
    شما دوستی و آشنایی رو نمی شنوی و فقط مغازه دار رو می شنوین.حالا من گفتم یه ماه.شما 2 دقیقه هم بگیری دستت می فهمی.برای مثال شما چه فایلی رو برای دانلود نمی تونید از آیفون دانلود کنید؟هیچ محدودیتی هم نداره.هیچ صدمه ای هم نمی خوره.بدیت تو تهران در عرض 2 دقیقه براتون جیل می کنه خودتونم نمی تونین با قبلش که جیل نبود تشخیص بدی.شما حرفه غیر منطقیی می زنید.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما دوستی و آشنایی رو نمی شنوی و فقط مغازه دار رو می شنوین.حالا من گفتم یه ماه.شما 2 دقیقه هم بگیری دستت می فهمی.برای مثال شما چه فایلی رو برای دانلود نمی تونید از آیفون دانلود کنید؟هیچ محدودیتی هم نداره.هیچ صدمه ای هم نمی خوره.بدیت تو تهران در عرض 2 دقیقه براتون جیل می کنه خودتونم نمی تونین با قبلش که جیل نبود تشخیص بدی.شما حرفه غیر منطقیی می زنید.
    سلام و ممنون از شما

راستش اگر دوست یا آشنا داشتم که اینجا سوالاتم رو مطرح نمیکردم. تازه من تو هیچ مغازه ای هم تا حالا این گوشیها را روشن ندیدم. ماشاالله فروشنده های که حتی وقتی میخواهند بدهند دستت انقدر با اکراه این کار رو میکنند که آدم خجالت میکشه.

راستش من بیشتر مشکلم در خصوص بحث دانلود کردن است. همانطور که حتما میدونید با آیفون در حالت پیش فرض نمیشه با مرورگر safari فایل دانلود کرد. مثلا من میخواهم یک فایل تحت ویندوز را در جائی که wi-fi پرسرعت داره را برای کامپیوترم که تحت ویندوز است دانلود کنم ولی در حالت پیش فرض ظاهرا این امکان وجود ندارد. ممنون میشم که در این خصوص و امکاناتی که Iphone داره راهنمائی کنید. چون من شخصا آیفون را بسیار بیشتر از samsung قبول دارم و فقط مشکلم در موارد نرم افزاری هستش.

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علاعدین و پاساژ پایتخت

موفق باشید ،

امید
    مهندس قيمتا مال كجاست من برم الان يكي بخرم. اگه ميشه آدرسشو بگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •