تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 107 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

هرچی بسیجی و حزب اللهی هست، آدم خوب و درستکاره، هرچی خوش تیپ هست دزد و معتاد و بدبخت و...!
    اصلا تاييد نميشه
    من اينقدر ريشوي آشغال ميشناسم كه نگو
    اگه انيجوري باشه كه خود من ريش جا ميذارم ولي آدم خيلي بدي هستم

2. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یکی اومده گفته که فیلم نامه ی فاصله ها دزدیه.
    متن خبرش:
    یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است.
    آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
    وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.

این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
    نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین اذعان کرد: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
    وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
    مهبودی در پایان از حسن توجه فرماندار نسبت به هنرمندان تقدیر کرد و گفت: خوشحالم که فرماندار شیراز پیگیر مسائل و مشکلات هنرمندان است ضمن اینکه تاکنون سابقه نداشته یک مسئول اینقدر به مسائل اهالی فرهنگ و هنر توجه داشته باشد.
    در ادامه حسین قاسمی فرماندار شیراز ضمن ابراز تاسف از اقدام صورت گرفته اظهار داشت: در صورت صحت و اثبات چنین مسئله ای شخصا موضوع را پیگیری خواهم کرد و اجازه نخواهم داد حق نویسندگان و هنرمندان شیرازی پایمال شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: در صورت صحت این مسئله اقتباس از فیلمنامه فاصله ها سرقت ادبی و هنری محسوب می شود و ما به طور قطع مسئله را ازطریق مسئولان صدا و سیمای فارس و مرکز پیگیری خواهیم کرد.
    فرماندار شهرستان شیراز ادامه داد: اگر کپی و برداشت غیر قانونی این فیلمنامه که اثر یک نویسنده شیرازی است اثبات شود به عنوان فرماندارشاکی این اقدام غیراخلاقی خواهم شد.
    قاسمی در ادامه بخش فرهنگ را بخش مولد و تاثیرگزار دانست و اضافه کرد: بخش فرهنگ بزرگترین تولیدکننده و مولد است، اینکه می گویند فرهنگ مصرف گراست صحیح نیست و باید از فرصتهای فرهنگی بیشتر و بهتر استفاده شود.

منبع تابناک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کشور شده علیبابا و چهل دزد بغداد

4. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یکی اومده گفته که فیلم نامه ی فاصله ها دزدیه.
    متن خبرش:
    یک نویسنده شیرازی اعلام کرد که فیلمنامه سریال فاصله ها که اکنون در حال پخش است اثر وی بوده است.
    آرزو مهبودی این نویسنده شیرازی و همچنین برگزیده جشنواره جوان ایرانی و جشنواره دفاع مقدس در دیدار با فرماندار شهرستان شیراز در خصوص برداشت بدون اجازه اثر وی توسط یک فیلمنامه نویس گفت: این فیلمنامه را سال 88 در بانک فیلمنامه هنری تهران ثبت و فیلمنامه آن را نیز به بنیاد شهید تهران برای جشنواره فیلمنامه ایثار ارسال کردم که در آنجا به نام من ثبت شده و کد ثبتی آن موجود است.
    وی افزود: پس از پخش قسمت اول این سریال، از طریق دوستانم متوجه شدم که فیلنامه ام توسط فرد دیگری ارائه شده و در این فیلمنامه حتی اسامی نیز تغییر نکرده است.

این نویسنده شیرازی گفت: همان موقع از طریق صدا و سیما پیگیری کردم اما هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته ام به نظر می رسد می خواهند تا پایان سریال من را معطل کند تا نتوانم به آن نتیجه ای که می خواهم برسم.
    نویسنده کتابهای "خانه شیاطین" و "روزهای تلخ" همچنین اذعان کرد: متن اولیه فیلمنامه یک داستان کوتاه بود که با عنوان (برای زهرا) در چند جشنواره کشوری حائز مرتبه شده است.
    وی ادامه داد: من تا آخر پیگیر شکایتم خواهم بود چون این یک کار غیراخلاقی است و نباید نتیجه زحمت یک نفر برای فرد دیگری لحاظ شود.
    مهبودی در پایان از حسن توجه فرماندار نسبت به هنرمندان تقدیر کرد و گفت: خوشحالم که فرماندار شیراز پیگیر مسائل و مشکلات هنرمندان است ضمن اینکه تاکنون سابقه نداشته یک مسئول اینقدر به مسائل اهالی فرهنگ و هنر توجه داشته باشد.
    در ادامه حسین قاسمی فرماندار شیراز ضمن ابراز تاسف از اقدام صورت گرفته اظهار داشت: در صورت صحت و اثبات چنین مسئله ای شخصا موضوع را پیگیری خواهم کرد و اجازه نخواهم داد حق نویسندگان و هنرمندان شیرازی پایمال شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: در صورت صحت این مسئله اقتباس از فیلمنامه فاصله ها سرقت ادبی و هنری محسوب می شود و ما به طور قطع مسئله را ازطریق مسئولان صدا و سیمای فارس و مرکز پیگیری خواهیم کرد.
    فرماندار شهرستان شیراز ادامه داد: اگر کپی و برداشت غیر قانونی این فیلمنامه که اثر یک نویسنده شیرازی است اثبات شود به عنوان فرماندارشاکی این اقدام غیراخلاقی خواهم شد.
    قاسمی در ادامه بخش فرهنگ را بخش مولد و تاثیرگزار دانست و اضافه کرد: بخش فرهنگ بزرگترین تولیدکننده و مولد است، اینکه می گویند فرهنگ مصرف گراست صحیح نیست و باید از فرصتهای فرهنگی بیشتر و بهتر استفاده شود.

منبع تابناک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کشور شده علیبابا و چهل دزد بغداد
    به به!
    فیلمنامشم که دزدی از آب دراومد
    اون از فیلنامه یوسف پیامبر اینم از این!

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

اااااااااااااااااا....این سعید چقدر خوب حساب میکنه..
    حالا که چی 69 میلیون؟؟؟چرا مثلا 70 نکردش رند بشه؟
    این ساسان هم خیلی خنگه...آخه همچین دختری ارزششو داره؟
    یا اصلا انقدر نامرده که زندگیه دوستشو اینطوری خراب میکنه؟
    اگرم اینا با هم نقشه داشتن،پس چرا وقتی بیتا رفت تو مغازه اونطوری هم رو نگاه میکردن؟
    یه چیز خیلی جالبی هم اینجا هست
    اون منوگوله ی موبایل بیتا عمدا اونجا افتاده یا سهوا؟(درسته)
    اگر سهوا باشه خیلی مسخرس...اخه اینجور چیزا که الکی نمیفته مگر اینکه نخش پاره شه...عجبا

7. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه سوال فنی برادر بیتا چه کار است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

عججججججججججب
    چرا این یکم پیشرفت نمیکنه؟
    به خدا همون اول سریال اگر این محسن دست سعید و میگرفت و هرجا میرفت دنبال بیتا اونو با خودش میبرد همه چیز مشخص میشد...
    آخرش هم همینطور میشه ها
    ولی سعید واقعا روش زیاده که میخواد بره در مورد طبقه ی پایین خونه محسن باهاش صحبت کنه...من جای محسن بودم یدونه میزدم تو سرش و از خونه مینداختمش بیرون تحفه رو
    ولی خداوکیلی من منتظر یه تلنگر و شوک هستم ولی خبری نیس
    در ضمن دوره این حرفا تموم شده منظورتون دوره با حیا بودن دختر خانوما تموم شده دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه نه نه
    اوا این چه حرفیه...
    دوره ی بی حیایی و با حیایی دختر و پسر هیچ وقت تموم نمیشه و دوتاش تا ابد خواهد ماند
    حالا کدوم یشتر و کدوم کمتر بستگی به دید آدما داره

10. 2 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

به خدا همون اول سریال اگر این محسن دست سعید و میگرفت و هرجا میرفت دنبال بیتا اونو با خودش میبرد همه چیز مشخص میشد...
    حسن این سریال اینه که میخواد اشتباهات همه رو نشون بده ...

جدا از این که آبکیه ولی به نظرم نقاط مثبت خوبی داره ...

داره خودمونی میشه Paint The Dream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چرا این یکم پیشرفت نمیکنه؟
    فک کنم میشد تو یه فیلم سینمائی کل این فیلمنامه را در آورد ، احتیاجی به این همه آب بستن نبود !!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

حسن این سریال اینه که میخواد اشتباهات همه رو نشون بده ...

جدا از این که آبکیه ولی به نظرم نقاط مثبت خوبی داره ...
    درسته که اشتباهات رو نشون میده ولی دیگه برای اینکه نشون بده این داره اشتباه میکنه و اون داره اشتباه میکنه میگه که:این داره خریت و اونم داره خریت میکنه
    این دو تا با هم خیلی تفاوت داره...کسی مثل محسن که این همه فهمیده و دنیا دیده و مومن و خفن نشونش بدن از این خریت ها نباید بکنه دیگه...حداقل برای اینکه نشون بدن سعید داره اشتباه میکنه باید نشون بدن یکی این وسط عاقله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیتا حس انتقام جویی داره و هدف ازدواج نداره
    شغلش سرکیسه کردن پسراست
    مثل فیلم دلنوازان

15. 2 کاربر از ehsan_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •