جریان چیه ؟؟ بعضی از شرکتای خصوصی که قبلا مثلا از ISP پیشگامان سرویس ارایه میکردند الان رفتن به مخابرات و تست که میگیری Information Technology Company یا همون مخابرات رو به عنوان ISP نشون میده !!!!
جریان چیه ؟؟ بعضی از شرکتای خصوصی که قبلا مثلا از ISP پیشگامان سرویس ارایه میکردند الان رفتن به مخابرات و تست که میگیری Information Technology Company یا همون مخابرات رو به عنوان ISP نشون میده !!!!
فکر نکنم به کابر خانگی 1 مگ یا 512 بدن برای کاربر خانگی فقط 128 می دن که سرعت دانلودش روی 512 هستش تعرفه هم 3 ماه 34 هزار تومان
الان پیش شماره 24 پورت خالی ندارن ولی اگه می خواهین پیگیر باشین ممکنه هر چند روزی یه بار تعداد محدودی پورت واگذار کنن
من زنگ زدم خودشون گفتن که از حالا به بعد 1 مگ و 512 به خانگی هم میدن
اگر شک دارید خودتون زنگ بزنید
2455555
و
2448888
من 128 سه ماهه 34 تومن گرفتم دوستم مغازه داشت 512 3 ماهه 67 تومن گرفت اما از لحاظ سرعت زیاد با هم فرق ندارن !
دقیقا چه قدر فرق دارن ؟
دوست من ما از گرونی اینترنت رنج می بریم
خواهشا همونطور پسپ اول نوشتم در مورد ای اس پی که هستید می خواید مشخصات بزارید به صورت کامل ذکر کنید
لطفا هم پینگ تایم و هم تست سرعت بگیرید و منطقه ی خودنوم هم ذکر کنید
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
دوست من ما از گرونی اینترنت رنج می بریم
خواهشا همونطور پسپ اول نوشتم در مورد ای اس پی که هستید می خواید مشخصات بزارید به صورت کامل ذکر کنید
ضمنن سرویس ها نا محدود هستند و سایتی هم برای دیدن تعرفه داریم؟
[QUOTE=...ALI...;6959877]دوست من ما از گرونی اینترنت رنج می بریم
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
خوب ای اس پی که مخابراته قبلا هم گفته بودم، تست سرعت و پینگ هم گذاشته بودم
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
فرقشون بین 10 تا 15 کیلوبایت هست، مثلا سرعت دانلود من 60 هست اون 70 تا 80 ، منطقه هم رفسنجان، اسماعیل اباد نوق
[QUOTE=rafsanjan gsm;6961224]سرویسا نامحدود هست؟ کدوم منطقه این؟
چقدر طول می کشه تا وصل بشه؟
با تشکر![]()
[QUOTE=...ALI...;6961290]
اره نامحدودن، مال من که بیشتر از یک روز طول نکشید، رفسنجان
[QUOTE=rafsanjan gsm;6961352]اها شنا رفسنجانی؟
خبر ندارین کرمان هم داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)