تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 74 اولاول ... 2363697071727374 آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 735

نام تاپيک: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به نظر من خرید در حال حاضر فکر خوبی نیست اینا چی فکر کردن که انقدر کشیدن رو جنساشون هم از این طرف میخوان سود ببرن هم از اونور اینا که با قیمت هر دلار 1225 تومان دارن وارد میکنن تازه این جنساشونو که الان نخریدن خرید قبلشونه ... عجب ادمایی پیدا میشنا... تازه کلی هم پول گارانتی میگیرن مثلا به چه کاری میاد این گارانتی من نمیدونم... فقط بیمه تو کشور ما خیلی مهمه که اونم به دلیل دزدای مهربون کشورمون ه ه هه جالب اینجاست هیچکدومم جنساشونو نمیارن پایین اگه دلار بیاد پایینم 100% جنساشونو نمیفروشن میگن تموم کردیم ... نخرین تا بفهمن شعور ایرانی بالاتر از این حرفاست ... تازه اگه ipad 3 هم بیاد قیمت بازم میاد پایین

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض آیپد ارزان است

سلام به نظر من خرید در حال حاضر فکر خوبی نیست اینا چی فکر کردن که انقدر کشیدن رو جنساشون هم از این طرف میخوان سود ببرن هم از اونور اینا که با قیمت هر دلار 1225 تومان دارن وارد میکنن تازه این جنساشونو که الان نخریدن خرید قبلشونه ... عجب ادمایی پیدا میشنا... تازه کلی هم پول گارانتی میگیرن مثلا به چه کاری میاد این گارانتی من نمیدونم... فقط بیمه تو کشور ما خیلی مهمه که اونم به دلیل دزدای مهربون کشورمون ه ه هه جالب اینجاست هیچکدومم جنساشونو نمیارن پایین اگه دلار بیاد پایینم 100% جنساشونو نمیفروشن میگن تموم کردیم ... نخرین تا بفهمن شعور ایرانی بالاتر از این حرفاست ... تازه اگه ipad 3 هم بیاد قیمت بازم میاد پایین
    خود شما اگه میتونی برو آیپد2 را با دلار 1225 تومانی بخربعدش با دلار 1900 تومانی بفروشاصلا با دلار بفروش
    بهتره از خواب خوش خرگوشی بلند شی عزیز من
    قیمتها الان بصورت کاذب پایین هست تازهچون هنوز پارتی جدید وارد نشده که بفهمن قیمت چنده
    یک نمونه گوشی سامسونگ گالاکسی ACE بود که قیمت قبل از گران شدن 335 هزار تومان بود بعد از گرون شدن قبل از اومدن پارت جدید شده بود 440 هزار تومانالآن 540 هزار تومانه
    الان خیلیها مفت دارند جنس دست دومشون را میفروشن متاسفانه
    قیمتهای آیپد2 بعد از اومدن پارت جدید را میگذارم برات تا قیمت حقیقی را بدانی
    WIFI 16GB=1350
    WIFI 32GB=3G 16GB=1550
    3G 32GB=1800=WIFI 64GB
    3G 64GB=2050
    قیمتهای آیپد3 هم در بدو ورود بسیار بیشتره اونهم میگذارم
    WIFI 16GB=1650
    WIFI 32GB=1900
    WIFI 64GB=2150
    اگر قیمت آیپد پایینتر برود بنفع منی که آیپد2 را دارم هم هستش منتها بعضیها فکر میکنند قیمت آیپد میاد پایینکه اون هم بخاطر شوکه شدن مغز هست که مداوم پیام خطا میدهد
    اگر شما فکر میکنی گرونه میتونی خودت شخصا بیاری و با دلار 1700تومان هم بدهی خودم اولین خریدارم
    Last edited by millad1388; 04-03-2012 at 13:13.

3. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خود شما اگه میتونی برو آیپد2 را با دلار 1225 تومانی بخربعدش با دلار 1900 تومانی بفروشاصلا با دلار بفروش
    بهتره از خواب خوش خرگوشی بلند شی عزیز من
    قیمتها الان بصورت کاذب پایین هست تازهچون هنوز پارتی جدید وارد نشده که بفهمن قیمت چنده
    یک نمونه گوشی سامسونگ گالاکسی ACE بود که قیمت قبل از گران شدن 335 هزار تومان بود بعد از گرون شدن قبل از اومدن پارت جدید شده بود 440 هزار تومانالآن 540 هزار تومانه
    الان خیلیها مفت دارند جنس دست دومشون را میفروشن متاسفانه
    قیمتهای آیپد2 بعد از اومدن پارت جدید را میگذارم برات تا قیمت واقعی را برات بگذارم
    WIFI 16GB=1350
    WIFI 32GB=3G 16GB=1550
    3G 32GB=1800=WIFI 64GB
    3G 64GB=2050
    قیمتهای آیپد3 هم در بدو ورود بسیار بیشتره اونهم میگذارم
    WIFI 16GB=1650
    WIFI 32GB=1900
    WIFI 64GB=2150
    اگر قیمت آیپد پایینتر برود بنفع منی که آیپد2 را دارم هم هستش منتها بعضیها فکر میکنند قیمت آیپد میاد پایینکه اون هم بخاطر شوکه شدن مغز هست که مداوم پیام خطا میدهد
    اگر شما فکر میکونی گرونه میتونی خودت شخصا بیاری و با دلار 1700تومان هم بدهی خودم اولین خریدارم

با این حرفایی که زدی باید گریه کنیم خوش خنده حرف من فقط اطلاع رسانی بود بعدم برای وارد کننده ها نه من شایدم بتونم دلار 1225 بخرم حالا فکر کن خریدم جایی هست ازش بخرم که دلار منو با 1800 نه با 1500 قبول کنه؟؟؟؟ .... حرف شما درست ولی الان من برم دلار 1225 بخرم میان جنسشونو بهم بفروشن؟؟؟؟؟؟ اگه نه چرا؟؟؟؟ اگه اره کجا؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حالا همه اینا به کنار چرا بین 2 فروشگاه 150 هزار اختلاف قیمت داریم؟

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

به نظرت مگه کار دیگه ای انجام میدن با 1225 وارد میکنن با 1900 میفروشن

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

با این حرفایی که زدی باید گریه کنیم خوش خنده حرف من فقط اطلاع رسانی بود بعدم برای وارد کننده ها نه من شایدم بتونم دلار 1225 بخرم حالا فکر کن خریدم جایی هست ازش بخرم که دلار منو با 1800 نه با 1500 قبول کنه؟؟؟؟ .... حرف شما درست ولی الان من برم دلار 1225 بخرم میان جنسشونو بهم بفروشن؟؟؟؟؟؟ اگه نه چرا؟؟؟؟ اگه اره کجا؟؟؟؟
    حالا همه اینا به کنار چرا بین 2 فروشگاه 150 هزار اختلاف قیمت داریم؟

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

به نظرت مگه کار دیگه ای انجام میدن با 1225 وارد میکنن با 1900 میفروشن
    منظورتون چه جنسی بود؟اون پیش بینی قیمت آیپد2بود برای پارت بعدیقیمتها هنوز پایینه
    قیمت گالاکسی ایس هم ارزونترین جا شده 540
    همه چی بالا رفته عزیزمثل اینکه شما ایران نیستی:31
    تفاوت قیمت دلار دلتی و آزاد قبلا که دلار آزاد 1200 تومان بود هم 50 درصد یودالآنم50درصده
    نخیر با 1900 وارد میکنند و با 2200 میفروشنگفتم که از پارت قبلیه همشون اونها که ارزونه
    تازه همین یرو که میفروشن هم بدون سوده عزیزاین وارد کننده ها اونقدر خنگند که حتما باید پارت بعدی وارد بشود تا بفهمند قیمت چنده
    فرض کن زبونم لال و کفن بشم اگه بشه قیمت دلار بشه 3000 هزار تومانچیکار باید کرد؟باید بلافاصله هر چی اجناس خارجی و...میتونید انبار کنیدچون بمرور قیمتها بالا میرود و نه یکدفعه و تاخیر زیادی هم دارهمثل وقتی که قیمت دلار رفته بود بالاسکه ثابت مونده بودبعد که با تاخیر زیاد سکه قیمتش واقعی شد همه تعجب کرده بودند انگار مغزشون ...شده بود!آخه وقتی ارزش پول کم میشه باید همه چیز بالا برهیا خنگند و یا باز همون قضیه شک هستشو...

7. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پس بریم بخریم تا دیر نشده فقط یک سوال دیگه میمونه اینکه ما همه ی جنسامونو از چین وارد میکنیم ارزش پول چینم که تغییری نکرده برای اینم نظری دارین؟
    Last edited by hamidrezavictor; 04-03-2012 at 14:26.

9. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس بریم بخریم تا دیر نشده فقط یک سوال دیگه میمونه اینکه ما همه ی جنسامونو از چین وارد میکنیم ارزش پول چینم که تغییری نکرده برای اینم نظری دارین؟
    دوست گرامی ارزش یوآن چین هم نسبتاً تحت تاثیر قرار گرفته و گران شده و معاملات اینچنینی اغلب به وسیله دلار توسط تجار انجام می پذیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض مشکل با اپل استور

سلام دوستان، من اپل آی دی دارم اما وقتی میخوام با آیپد وارد آی دیم بشم و دانلود کنم نمیشه. مشکل هم اینجاس که یه آی دی دیگه به عنوان پیش فرض روش ذخیره شده و از من پسوورد اونو میخواد. حالا من نه میتونم از این آی دی خارج شم نه پسووردشو دارم که باهاش آنلاین بشم. حالا میخوام ببینم راهی هست که از اون آی دی بشه خارج شد؟ لطفا کمک کنید

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان يك سوال داشتم
    چطوري يا با چه برنامه اي ميتونم فيلم رو با زيرنويس از نوع Sub / Idx ببينم ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان يك سوال داشتم
    چطوري يا با چه برنامه اي ميتونم فيلم رو با زيرنويس از نوع Sub / Idx ببينم ؟
    GoodPlayer پشتیبانی می کنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •