کاش می شد بتونم یه نامه ای چیزی به سازنده بازی بنویسم و بگم که مرحله Down the Mountain رو یه دستکاری بکنه و آپدیتی چیزی بده و اصلاح کنه حالا این آپدیت می خواد باعث از بین رفتن خیسی جاده بشه یا زمان 2:49 رو افزایش بده به هر حال باعث بشه این مرحله رد بشه چون هر چی بیشتر بازی می کنم این مرحله رو به جای بهبود بدتر و بدتر میشه نتیجه! هیچ چیزی باعث نمیشه که آدم بتونه مهارت کسب کنه من قول شرف می دم کسی اگه بتونه با ایکس باکس 360 این تیکه رو رد کنه یه جایزه خوب بدم. البته از کسی هم انتظار ندارم این کار رو بکنه مگه اینکه PC باز ها با ترینر بتونن اینجا رو رد کنن با ایکس باکس محاله حقیقتا ایراد داره. ایکاش میشد می تونستم یه ارتباطی داشته باشم با سازندگان بازی
+
آپدیت
خوب بابای مربوطه در اومد و این مرحله تموم شد و لایسنس لعنتی A2 هم گرفته شد!
برخلاف گفته کیوان که گفته بود بعد رد کردن این مراحل و گرفتن A1 و A2 دست می ده من هیچ حسی جز نفرت از بازی نداشتم! و دوست داشتم سازنده بازی رو به خاطر تعبیه یه همچین چالش های سوهان اعصابش خفه کنم... حقیقتا این لایسنس های هاوایی لذتی نداره حتی Pass کردنشون هم برام شادی آور نبود از بس کلافه ام کرده بود...
می تونم توضیح بدم که چرا بعد از رد کردن این مرحله حس خاصی نداشتم چون می دونم اتفاقی بود و اگه بخوام دوباره برنده بشم اینجا رو باز هم باید بعد از دهها زجه زدن برنده بشم تازه شاید! پس این هیچ لذتی نداره... حقیقتا از بازی های این مدلی متنفرم حیف که این بازی آیتم های جذابی داره و باعث میشه خوشم بیاد وگرنه 1 ثانیه هم وقتم رو با چنین بازی منفی و شانسی تلف نمی کردم. من چالش هایی رو دوست دارم که وقتی بتونم از پسش بر بیام بتونم دفعات بعدی هم از پسش بر بیام نه اینکه 100 ها بار یه جا رو بازی کنم بالاخره از شانس یکیش بگیره!
لایسنس A1 هم خیلی مزخرفه! پاگانی زوندا اصلا خوب نیست... گند زده توی هیکل هر چی ماشین خوب و باحاله... شرف داشت ماشین های ژاپنی رو میاورد اینجوری می کوبوند پس چرا توی هیچ کدوم از این تست های آشغال از ماشین نیسان سوبارو و ... استفاده نمی شه؟