تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 73 از 224 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هري کيول پس از تساوي يک بر يک تيم هاي ملي فوتبال استراليا و کره جنوبي در گروه سوم جام ملت هاي آسيا گفت: بازي مقابل تيم‌هاي بزرگ آسيا مثل ايران برايم خيلي لذت‌بخش است و دوست دارم دوباره چنين آزمايشي را در زندگي‌ام داشته باشم. عاشق فوتبال هستم و به همين دليل با هيجان و انگيزه بالا در تمامي مسابقه‌ها شرکت مي‌کنم. مسابقه دادن با تيم‌هايي مثل ايران، ژاپن و کره که از بزرگان فوتبال آسيا هستند، براي هر تيم و هر بازيکني لذت‌بخش است. هيچ وقت بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نمي‌کنم. در آن بازي ايران با پشت سر گذاشتن استراليا به جام جهاني فرانسه رفت و با خوشحالي زيادي که براي مردم ايران به ارمغان برد، آن بازي را براي مردم ايران تاريخي کرد. آن بازي براي من فراموش‌شدني نيست.

هري کيول درباره بازي در برابر کره جنوبي نيز گفت: بازي خوبي بود و خودم از بازي بسيار لذت بردم. نتيجه مساوي شد و به نظر من نتيجه بدي نيست. يک امتياز باارزش را گرفتيم و با اين امتياز مي‌توانيم جايگاه خودمان را در جدول حفظ کنيم و با خيالي راحت‌تر در بازي بعد براي صعود بجنگيم. اگر به ماهيت اين نتيجه نگاه کنيم، هم براي ما و هم براي کره نتيجه خوبي بود اما دو تيم مستحق پيروزي بودند. حالا اين بازي تمام شده و با همه اتفاق‌هايي که داشت، ما بايد سعي کنيم که به بازي بحرين فکر کنيم.

وي افزود: بازي بسيار مشکلي با تيم بحرين داريم و نمي‌دانم در آن بازي چه اتفاقي خواهد افتاد. بحرين تيمي غير قابل پيش‌بيني است فقط بايد راحت و آسوده باشيم که بازي با کره را به اين تيم واگذار نکرديم.

کيول در ارتباط با احتمال رويارويي با ايران در دور بعدي مسابقه‌ها نيز بيان کرد: دوست ندارم از هم اکنون روي بازي با ايران تمرکز کنم. اگر از اين گروه صعود کنيم و با ايران روبه‌رو شويم، راحت‌تر مي‌توانم درباره بازي با ايران صحبت بکنم. پس بهتر است پس از مشخص شدن تکليف‌مان براي صعود به مرحله يک چهارم روي آن بازي تمرکز کنيم.

وي ادامه داد: بخش عظيمي از احتمال رويارويي ايران و استراليا در مرحله يک چهارم جام پانزدهم ملت‌هاي آسيا به بازي بعدي ما با تيم بحرين بستگي دارد و اميدوارم ما بتوانيم در آن بازي به پيروزي برسيم و با خيالي راحت‌تر به دور بعدي مسابقه‌ها فکر کنيم اما به نظر من بازي دوباره با تيم ملي ايران بسيار لذت‌بخش و پرهيجان مي‌شود.

منبع : football3.ir
    بنده خداها اين چند وقته كه به آسيا اومدن چندان با تيم هاي مطرح آسيايي بازي نكردن و بيشتر با تيم هاي درجه دو و سه بازي داشتن و اون موقع هم كه جزء آسيا نبودن قويترين رقيبشون نيوزيلند بود حالا هم حق دارن كه از بازي با ايران، كره و ژاپن لذت ببرن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امید وارم در مرحله بعد به کره بخوریم
    چون این یه رسم که در این مرحله ایران و کره به هم بخورند
    و همیشه هم باری ها رو یکی در میون بردن.
    حالا هم نوبت ایرانه که از کره ببره.
    پس بیخود واسه استرالیا خوشحال نشید جون اگه تو مرحله بعد بهش بخوریم حذف میشیم

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

صحبت های هری کیول من رو یاد اون بازی حماسی ملبورن انداخت یادش بخیر دوستان کسی لینکی از گل خداد تو اون بازی رو نداره

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به نظرتون چندتا به شمالی میزنیم؟؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...

به نظر من با فرض اینکه بعنوان تیم اول صعود کنیم احتمال اینکه به کره بخوریم خیلی کمتر هست .
    اگه امروز اتفاق خاصی نیافته و کره شمالی رو ببریم و شانسمون رو برای صعود بعنوان تیم اول بالا ببریم ، از اونور کره چنوبی بازی آخر با هند داره که میشه پیش بینی کرد حداقل 4-5 تا گل خواهد زد . از اونور بحرین و استرالیا با هم بازی دارن که هر دو تا مدعی صعودن ! شاید استرالیا اسیر بازی کثیف بحرین بشه و بازی رو ببازه ! اونوقته که شاید حتی به بحرین بخوریم !!!

فعلا بازیه امروز رو ببریم تا بعدش !
    + اینکه استرالیا و کره و بحرین هیچ فرقی ندارن !! تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره یعنی باید این توانایی رو داشته باشه ، حالا بازی تاریخی ملبورن و نوبت برد کره و ... همشون گذشته هستن !
    Last edited by Mohammad; 15-01-2011 at 11:51.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

صحبت های هری کیول من رو یاد اون بازی حماسی ملبورن انداخت یادش بخیر دوستان کسی لینکی از گل خداد تو اون بازی رو نداره
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام ...

به نظر من با فرض اینکه بعنوان تیم اول صعود کنیم احتمال اینکه به کره بخوریم خیلی کمتر هست .
    اگه امروز اتفاق خاصی نیافته و کره شمالی رو ببریم و شانسمون رو برای صعود بعنوان تیم اول بالا ببریم ، از اونور کره چنوبی بازی آخر با هند داره که میشه پیش بینی کرد حداقل 4-5 تا گل خواهد زد . از اونور بحرین و استرالیا با هم بازی دارن که هر دو تا مدعی صعودن ! شاید استرالیا اسیر بازی کثیف بحرین بشه و بازی رو ببازه ! اونوقته که شاید حتی به بحرین بخوریم !!!

فعلا بازیه امروز رو ببریم تا بعدش !
    + اینکه استرالیا و کره و بحرین هیچ فرقی ندارن !! تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره یعنی باید این توانایی رو داشته باشه ، حالا بازی تاریخی ملبورن و نوبت برد کره و ... همشون گذشته هستن !

احتمال برد استراليا برابر بحرين خيلي بيشتره پس كره دوم ميشه و مرحله بعد ميخوره به ما

در مورد حريف بعدي هم هميشه تو تورنومنت ها تيم هاي بزرگ هم دنبال قرعه بهترن اين نيست كه بگن هر تيمي شد فرقي نداره اينو ميگن طرض فكر حرفه اي

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز مقابل کره شمالی
    مهم گل اول که اگه زود بزنیم کره شمالی باخته مثل بازی با پرتغال
    ولی اگه گل اول رو زود نزنیم یا حداقل توی نیمه اول نزنیم
    چنان بازی رو تو دهنمون تلخ میکنن که همیشه یادمون بمونه
    مثل بازی با برزیل
    اینکه توی همه روزنامه ها و تلویزیون دائم میگن کره شمالی هیچوقت نتونسه مارو ببره
    منو میترسونه
    مگه یه تیم چقدر میتونه نبره
    هر رکوردی برای شکستنه
    که البته امیدوارم اینجور نشه
    بعدا یه بازی دوستانه میزاریم اجازه میدیم مارو ببرن

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كمتر از 4 ساعت ديگه به شروع بازي مونده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

یک احساسی میگه ایران برنده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •