من این گوشی رو ندارم ولی برای خریدنش برنامه ریزی کردم
ولی اینطور که معلومه سونی اریکسون برای طراحی و ساختن و سیستم عامل گوشی X10
بسی رنج بده درین سال 30
من این گوشی رو ندارم ولی برای خریدنش برنامه ریزی کردم
ولی اینطور که معلومه سونی اریکسون برای طراحی و ساختن و سیستم عامل گوشی X10
بسی رنج بده درین سال 30
قیمت روز گوشی رنگ مشکی در شیراز 505000 تومان
البته بدون هنزفری بلوتوث
این آسفالت 5 رو گوشی نصب میشه دانلود کنم ؟ 100 مگه.
Last edited by night lord; 06-06-2010 at 17:27.
فرهووده اینا قیمت کجان ؟ شیراز چه مغازه ای ؟؟
خرید پستی ندارن ؟؟
بله بله شیراز هست.
خرید پستی نیست برایه کسیم نمیفرستیمخواهش نکن
![]()
منصور و پیروز و موید و بر عقیده تان استوار باشید خدایتان اجرتان دهاد
من خودم تو 2006 تو این فروم عضو بودم با حدود 5 ستاره رمزم یادم رفت بیخیال شدم الانم که نگاه کنی عضویتمون مال 2007 با یکی دوماه اختلاف!
من خودم به خداوندی خدا سه تا ان95 خریدم و فروختم اونم زمانی که قیمتش حدود میلیون بود این از این
ولی تا دلت بخواد من با پیکان رانندگی کردم
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه!
در مورد ال سی دی هم نده مطلبی ارائه ندادم
یاعلی
سلام
کسی نمی دونه x10 کی به آندروئید 2.1 ارتقا پیدا می کنه؟
آیا مولتی تاچ واسش فعال می شه؟
خدا رو شکر...من خودم تو 2006 تو این فروم عضو بودم با حدود 5 ستاره رمزم یادم رفت بیخیال شدم الانم که نگاه کنی عضویتمون مال 2007 با یکی دوماه اختلاف!
من خودم به خداوندی خدا سه تا ان95 خریدم و فروختم اونم زمانی که قیمتش حدود میلیون بود این از این
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه!![]()
فقط لطف کنید برای ما فقیر فقرا فخر فروشی نکنید...ممنون...ولی تا جایی که یادم هست N95 با قیمت بالای 1 میلیون که بیشتر از اون چیزی که شما عرض کردید وارد شد من نخریدما ما مثل شما نیستیم پولمون به این چیزا برسه!!!!!!!!!
در مورد اس ام اس دوست عزیز نمیدونم شما مشکلتون با برنامه چیه؟!کلا با گوشی کار کردی؟دوتا برنامه رو که من میشناسم هم کیبورد فارسی داره و هم اس ام اس فارسی نشون میده مطمئنم باهاش کار نکردید یکیش mirsal یکی دیگش farsi sms هست...
قرار بوده سپتامبر ورژن 2.1 بیاد دیگه اطلاع دقیقتر ندارمسلام
کسی نمی دونه x10 کی به آندروئید 2.1 ارتقا پیدا می کنه؟
آیا مولتی تاچ واسش فعال می شه؟
تا جایی که من میدونم مولتی تاچ نداره...
بچه ها کی قراره آپ دیت اندریو 2.2 بیاد بعد 2.1؟
Last edited by Help118; 07-06-2010 at 13:49.
اه بابا شورش و در آوردی جناب نوکیا N95.بابا آخه چقدر اسپم.میخوای بخری بخر.نمیخوای هم نخر.صبح تا شب میان اینجا هی پست میدن که اگه آپدیت شه فلان شه ما میخریم اگه نشه نمیخریم.به ما چه ربطی داره که میایم اینجا 2 تا چیز جدید بخونیم
فهمیدیم پولداری آقا.یه نگاه به پستهات تو این تاپبک بنداز.ببین چندتاش مفید بوده!!!منصور و پیروز و موید و بر عقیده تان استوار باشید خدایتان اجرتان دهاد
من خودم تو 2006 تو این فروم عضو بودم با حدود 5 ستاره رمزم یادم رفت بیخیال شدم الانم که نگاه کنی عضویتمون مال 2007 با یکی دوماه اختلاف!
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه!![]()
حالا میدونم این پست من باز پاک میشه.روزی 5 تا صفحه اسپم میدن هیشکی کاری به کارشون نداره.خب اینها هم همینجوری میرن جلو.ولی خدا نکنه یه کاریر بهشون بگه اسپم ندین.فورا مدیرا و همکارها میریزن سرش که تو اجازه نداری همچین حرفی بزنی.بابا تاپیک و تخته کنین بره.شده پاتوق 4 تا ... که پستهاشون رو زیاد کنن.
Last edited by saman65; 07-06-2010 at 13:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)