SNR دم ترمینال زیاد تفاوتی با توی خونه نداشت... اونجا هم پایین بود و حتی یه بار هم همون پایین (تو یه ساعت) قعطی داشت.
آخه اگه من می خواستم با سرعت پایین کار کنم که همون سپنتا رو نگه می داشتم رو این خط...![]()
SNR دم ترمینال زیاد تفاوتی با توی خونه نداشت... اونجا هم پایین بود و حتی یه بار هم همون پایین (تو یه ساعت) قعطی داشت.
آخه اگه من می خواستم با سرعت پایین کار کنم که همون سپنتا رو نگه می داشتم رو این خط...![]()
فکر نکنم پارس آنلاین برات کاری بکنه به بهانه ای که سرویست 128 هست.
اگر توانستی درستش کنی مراحلش رو بگو چون من هم خطم زیاد جالب نیست ولی دردسر ساز نشده فعلا .
حتماً این کار رو می کنم...
دوست عزیز من هم دقیقا همین مشکل پایین بودن 6 snr margin و در نتیجه دیسی شدن های مداوم رو دارم با این تفاوت که من از مخابرات گرفتم ولی قبلا که از همین پارس آنلاین داشتم مشکلی نبود الان موندم چیکار کنم هر راه های بوده امتحان کردم اگر مشکلت حل شد به هم بگو چیکار کردی ثواب داره
سلام
دوستان از پارس آنلاین سرویس بگیرم یا نه؟
انتخاب بین بد و بدتر ، خوبه ، بگیر.
گزینه بهتری هم هست؟
آقا من پارس آنلاین دارم توی مشهد ... FP1-3x ، 128 دارم ... توی امضام هم توضیحات سرعت رو اینا رو با Speedtest گرفتم گذاشتم. من راضیم خدایی ازش. خواستم ببینم که دوستان نظر بدن آیا خوبه؟ من حقم بیشتره؟ چه جوریاس؟ مرسی ...![]()
مخابرات
از سرتم زیاده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)