چطوری میشه انجامش داد لطف کن توضیح کامل بده باتشکر
چطوری میشه انجامش داد لطف کن توضیح کامل بده باتشکر
مرسی آغا
البته من مودمای دیگه (وایرلس نیس) که میزنم مشکلی نداره هااااااااا
فقط این وایرلسه مشکل داره ، ولی خود مودم سالمه تست کردم
زنگ زدم شرکت گفتن اگه داره با مودمای دیگه خطت کار میکنه پس مشکل از خط نیس و نویز نداره
گفتم آغا خودتون پاشین بیاین اینجا هرکار میخواید بکنید ، قراره فردا بیاد از شرکت
آقا کسی میدونه چجوری میشه این mac adress غیرفعال کرد؟
الان من فقط روی یک سیستم میتونم به اینترنت وصلشم.
سلام. دوستان خواهشا کمک کنید
مشکل :
هرکاری میکنم نمیتونم با لب تاپ و pc یک زمان از ADSL استفاده کنم ! یعنی یکی از این دوتا فقط میتونه از اینترنت استفاده کنه!
لب تاپ با وایرلس وصله و PC با LAN
1ماه میشه که این مودم را خریدم.یادمه یک بار هم هر دو در یک زمان به اینترنت وصل بودن و هیچ مشکلی نداشت.جدیدا اینطوری شده! ویندوز هر دوتا را هم عوض کردم نشد که نشد ! به عالم و ادم هم گفتم حتی به پشتیبانی شاتل هم زنگ زدم گفتن نباید همچین مشکلی باشه و در حالت عادی بدون هیچ تنظیمی مودم اینرنت را هم از طریق وایرلس و LAN , شر SHARE میکنه
جالب اینجاست که وقتی با PC و از طریق LAN به اینترنت کانکت هستم و یا بلعکس (با لب تاپ کانکت میشم) با گوشی NOKIA 5800 از طریق وایرلس کانکت میشم و مشکلی ندارم منتهی با وایرلس لب تاپ به مودم کانکت میشم اینترنت هر دو قطع میشه که ناچارا یا باید لپ تاپ را دیسکانکت کنم یا PC !! در واقع نه وایرلس مشکل داره و نه LAN . باید مربوط به تنطیمات باشه به احتمال زیاد.چون همانطور که در بالا گفتم مشکل من اتصال همزمان است !
حالت اینترنت هم روی PPPoE تنظیم شده
با توجه به مطالب گفته شده دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنند. چون واقعا معظلی شده برای بنده
منتظرت راهتمایی هاتون هستم
با تشکر
Last edited by Javad0111; 25-08-2011 at 14:37.
شما مودم رو ریست کردی؟
با سلام
باید به شرکتی که ازش سرویس گرفتید بخواید غیر فعال کنه.
موفق باشید.
آره دوست عزیز.20 بار هم ریست کردم.اکثر اینکارا را انجام دادم.حتی به هر دو تو کانکشن ip هم تعریف کرم ولی باز نشد
PC = ویندوز XP
Lap Top = ویندوز 7
ممکنه از لپ تاپت باشه
چون شما گفتی با گوشی همه چی درسته
یه عکس از تنظیمات مودمت بذار
کسی نیست جواب ما رو بده
داش من الان با وایرلس لب تاپ کانکت هستم و هیچ مشکلی ندارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)