بیا این راهنمای بازیه.ببین کمکت میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا این راهنمای بازیه.ببین کمکت میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان .
من توی یه مرحله گیر کردم .
یه جایی هست که یکی از این تفنگ های MG قرار داره و باید ازش عبور کنیم .
این هم تیمی ها هی میگن به اون MG تیر اندازی کن . منم هرچی تیر میزنم انگار نه انگار .
دفعه ی اول که رفتم چند تا تیر که میزدم واسه چند ثانیه تیر اندازی نمیکرد و تیم ما میرفت جلو .
اما الان دیگه اونطوری نیست .
هرچی تیر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . با تفنگ های مختلف هم امتحان کردم .
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اونجا یه مدت باید یه جا کاور بگیری و همش اون MG رو بزنی دو یا سه بار ممکنه که هی بیاد پر بشه ولی شما باز بزنش تا نیروی های هوایی بیان و به کل بزننش فقط کمی معطلی داره ..سعی کن هر چه قدر میتونی نزدیک شو و اصلا فرصت نده که Mg نفر بره پشتش تا رفت بزنش..اون موقع بعد مدتی یک موشک میزندش
منم دقیقا همین جا گیر کردم!حالا باید چی کار کرد؟
مثه اینکه مشکلم حل شد تو صفحه های اول تاپیک نوشته که 4 بگیرم حل میشهحذف پست ندارین دیگه مجبور شدم دوباره پست بدم
یه چند ثانیه بزارید انگشتتون رو دکمه بمونه یه چیزی رو نوار پایین پر میشه اون موقع کلا نابودش میکنه.
آقا شاید سوالم تکراری باشه . ممنون میشم جواب بدید . من ویندوز 7 دارم . گرافیک 1 گیگ nvidia با سی پی یو cori7 ولی موقع اجرای بازی اسلحه ها نامرئی میشه . یعنی بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی اسلحه معلوم نیست . با چند تا کرک هم امتحان کردم جواب نداد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
شاید مشکلتون از کارت گرافیکتون باشه!![]()
نه دوست عزیز . سیستم من بازی بیشتر از این رو راحت اجرا میکنه . این مشکل رو خیلی ها دیدم دارند ولی هیچکی هنوز مشکلش حل نشده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)