اگه اشتباه بود قبل از ساعت یک باید اینترنت قطع میشد . حالا این به کنار ، چرا دسترسی به پنل کاربری قطع شد ؟؟؟؟ حداقل اگه اون سایت کار می کرد خودم میتونستم چک کنم ببینم داره مفتی دانلود میکنه یا از حسابم خرج میکنه . چطور میشه که مثل جت داره دانلود میکنه (سرعت دانلود به حدود 200 کیلوبایت رسیده بود که بی سابقه بود ) اما به محضی که مودم رو خاموش روشن میکنم دیگه به اینترنت کانکت نمیشه ؟ چطور میشه که وقتی هم سایت چک کردن اکانت باز میشه ، توش لاگ مصرف این دو روز (21 و 22 آذر ) ناپیداست ؟؟؟؟ چطور ممکنه همهء این اتفاقات یهویی با هم پیش بیاد ؟ تعریف اشتباه چیز دیگریه دوست عزیز . خیلی دوست دارم بدونم توی سرویس دیگر شرکت ها هم از این اشتباهات ... پیش میاد یا خیر . اگر اونها هم همچین کاری کنند کلاهبرداری مسلمه . اگر قانونی وجود داشت و امکان شکایت در مورد این اشتباهات (که از سر اتفاق همیشه به ضرر مشتریهاست ) وجود داشت مطمئن باشید یا دیگر پیش نمی آمد یا درصدش بسیار کم میشد . حالا من تا سه بعد از نصف شب بیدار موندم و به عقلم رسید مودم رو خاموش روشن کنم ، اون کسایی که با خیال راحت دانلود منیجرشونو تنظیم کردن که راس ساعت یک شروع به دانلود کنه و تا 6 داشتن دانلود میکردن ، حتما حجم یک ماهشون رو در 4-5 ساعت تموم کردن ...
ضمنا بجای این حرفا سعی کنید دنبال حقتون باشید . در همه جای دنیا (منظور کشورها و دولتای درست حسابی دنیاست ) حق با مشتریه و مشتری ها از پیمانکارها طلبکارن اما اینجا حتی خود مشتری بجای دفاع از هم صنفش داره از پیمانکار دفاع میکنه !!!!!!!!!!! شگفت آوره ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا حالا فکر کردید چرا اشتباهات نرم افزاری و سخت افزاری این شرکت (و شرکت های دیگر ) همیشه و فقط و فقط به ضرر مردمه ؟؟؟؟ یه بار شده اشتباهشون به ضرر خودشون باشه ؟
من نوعی تا حالا چندین مرتبه سر اشتباهات این شرکت هزینهء اضافی پرداخت کردم . قبلا تو سایتشون (که اونم تازه دیشب پیدا کردم!!! ) نزده بودن که اگه زمان سرویس رو بخواید شارژ کنید هر چقدر حجم توی اکانت مونده باشه میسوزه . بار اول بود که میخواستم زمان سرویس برادرمو شارژ کنم ( از خودمم کامل مصرف شده بود ) ، رفتم فروغی و فیشا رو گرفتم و رفتم بانک پرداخت کردم . بعد رفتم دادمش به متصدی مربوطه توی مخابرات خرازی . اینها هم اصلا حرفی در مورد سوختن حجم باقیمونده نزدند و بدون چک کردن اکانت ، زمان اونو سه ماه تمدید کردند و اینجوری 8 گیگ حجم که میشه حدود 20 هزار تومن ، مفت و مسلم رفت توی جیب مخابرات ... بعدشم ماشینمو که توی اون فروغی ... به زحمت جای پارک واسش پیدا کرده بودم پلیس 13 تومن جریمه کرد . همون روز از شدت اعصاب خوردی رفتم سایت سازمان بازرسی کل کشور و از عدم وجود پرداخت اینترنتی و مجبور بودن مردم واسه رفتن از تمام شهر اصفهان به اون منطقه با اون وضع ترافیکش و عدم اطلاع رسانی در مورد سوختن حجم باقی مانده شکایت کردم . که تازه چند ماه بعدش این امکان راه افتاد و توی سایتشونم اطلاعرسانی کردن . (اول میخواستم به بازرسی خود مخابرات شکایت کنم که دیدم بعد از فروش مخابرات به اون ارگان شبه نظامی ، کلا سایت شکایت به بازرسی مخابرات کنفیکون شده . انگار اصلا وجود خارجی نداشته ... )
ضمنا اگر حرفی زده میشه (چه از جانب من چه از جانب دیگر دوستان ) طرف صحبت خود شرکت مخابرات و مدیران و سیاست گذارانشه .
اگر شرکت های دیگه هم روی خطوط DLC محلهء ما سرویس میدادن من یکی یک لحظه هم صبر نمیکردم و عطای این شرکت شبه نظامی رو به لقاش میبخشیدم . اما چه کنیم که از درد ناچاری (دایال آپ پیت نفتی!!! ) به گربه (ADSL شرکت شبه نظامی ) میگیم خان باجی .
پی نوشت : صبح به داخلی شماره 4 مخابرات خرازی زنگ زدم و موضوع رو مطرح کردم . اما به نتیجه ای نرسیدم و گفتن نتیجه رو بهم اطلاع میدن . اما بعیده مخابرات حق کسایی که دیشب حجمشون سوخت رو باز پس بده .