كسي راهكاري نداره؟
كسي راهكاري نداره؟
سلام
نزدیک به 2 سال بیشتر هست که از صبا نت دارم استفاده می کنم به نظرم بهترین adsl تو ایران هست
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت
و ساعت دانلود رایگان ،که من تا حالا شاید نزدیک به 500 گیگا دانلود کردم
بهترین گزینه
بهترین
[QUOTE=Ehsan PCbase;5066081]كسي راهكاري نداره؟[/QUOTE
webramz.com رو باز كرد بدون مشكل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای من هم بدون مشکل باز شد
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردی؟
اره از فايرفاكس استفاده مي كنم و با IE هم امتحان كردم ولي نشد .
فقط با پ.ر.و.ك.س.ي باز مي كنه![]()
اقا جواب مارو کسی نداد خواهشا بگید سرعت شبانه صبا چقدره یا اصلا چقدر میشه دانلود کرد
بهترین گزینه بود اما تو این 2 ماه اخیر واقعا افتضاح شده و شبانه اش اصلا قابل استفاده نیستش و به هیچ دردی نتمی خوره اما قبل این 2 ماه خوب بود ولی اون زمان ها به تاریخ پیوست
بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه![]()
یه بار بدون dns برو ببین کار می کنه یا نه ؟
خوشحال یک نفر راضی هست . اما این نظر مختص شماست دوست من که از خوش اقبالی هیچ کدوم از مشکلات صبا رو نداری . پس بهترین هست , ولی فقط برای شما .
شبا هیچ حساب کتای نداره از 0 تا 230 بستگی به مرکز مخابراتی , ترافیک مرکز , اکانتینگ مرکز , تعداد فایل دانلودی شما و......... داره . ولی برای اکثریت همون دورو بره دیال آپ هست و بس و معدود کسانی هستند که سرعت های بالا دارند .
من با اکانت شبانه به طور متوسط بین 1200 تا 1600 مگ دانلود می کنم. البته از رپیدشیر و با اکانت.
باید این نکته رو هم بگم که سرعت دانلود شبانه ی شما کاملا شانسیه، یه نفر تا 1800 هم دانلود می کنه، یه نفر هم اصلا نمی تونه شبانه دانلود کنه.
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)