روی سری های 8 و 9 هزار جدید فیلیپس این قابلیت وجود داره
این مشکل کماکان حتی در مدل های جدید هم وجود داره... فکرتون رو مشغول زیرنویس و این چیزا نکنید.... سعی کنید ایتم های مهمتری رو مد نظر قرار بدین
روی سری های 8 و 9 هزار جدید فیلیپس این قابلیت وجود داره
این مشکل کماکان حتی در مدل های جدید هم وجود داره... فکرتون رو مشغول زیرنویس و این چیزا نکنید.... سعی کنید ایتم های مهمتری رو مد نظر قرار بدین
من هم بالاخره تونستم با روشی که شما گفتین با استفاده از فلش روی دی وی دی پلیرم فیلم یوگی که گذاشته بودین بصورت سه بعدی ببینم ولی از حدود 3 دقیقه فیلم 50ثانیه شو نشان میداد بعدش هنگ میکرد . مجبور میشدم از برق خارجش کنم تا دوباره بتونه نشون بده .
سلام دوستان
اين فيليپس 5507 اسمارت تازه اومده بازار يا قديميه؟ سه بعديش فكر كنم مثل اون مدل سينماي سه بعدي ال جي باشه و از اين عينك معمولي ها داشته باشه
46 اينچ 5507 با 9705 سايز 40 يك قيمته ( هر دو تي وي 2.700.000 تومان)
دوستان کسی شماره ای از واحد تمعیرات تلویزیون فیلیپس داره تلویزیونم روش یه خط قرمز به صورت عمودی از بالا تا پایین افتاده مدلشم 8606 هستش!!
سلام به همه دوستان
کسی میدونه 9706 سایز 46 رو میشه پیدا کرد یا نه؟
و اگه پیدا بشه چه قیمتی داره؟!
سلام به همه
اين تاپيك چر اينقدر بي رونق شده؟
ديگه نه از بحث و گفتگو خبري هست نه معرفي مدل هاي جديد
به نظرم افزايش شديد قيمت دلار باعث شده كه طرفداران فيليپس توي نظر و علايقشون تجديد نظر كنن؟! نكنه از فيليپس برگشتين؟!
Last edited by Razavi Parsa; 19-08-2012 at 16:17.
سلام راست میگه خیلی بی رونق شده . حتی من کمی بالاتر یه نظری رو گذاشتم که در اونجا گفته بودم من بالاخره تونستم با استفاده از تکنیکی که یکی از کاربران گفته بود با تبدیل فرمت فیلم های سه بعدی بتونم توسط یک دی وی دی معمولی اون فیلم ها را توسط فلش ببینم .
فکر میکردم همه کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشون بدن و خوشحال بشن ولی مثل اینکه نه
اگر کسی اطلاعی داره آیا ورژن جدید آپدیت تی وی 52 اینج 8605 اومده یا نه منو مطلع کنه
درود،
دوست عزیز حق با شماست، انصافا حیفه که تاپیک طرفداران فیلیپس خاک بخوره... امیدوارم هر چه زودتر مدل های جدید فیلیپس یه راهی و یا روزنه ای در این شرایط.... پیدا کنند و به صورت عمده وارد کشور بشن تا من و شما هم بتونیم از نزدیک مدل های جدید رو ببینیم و مشاهدات و تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم.
درود،
آپدیت جدید تلویزیون فیلیپس رو می تونید از این لینک دریافت کنید، ضمنا بهتره ورژن نرم افزار تی وی رو با آخرین ورژن منتشر شده در سایت چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
مدل 6007 55 اينچ كه جايزه EISA رو به عنوان بهترين توليد 2012-2013 و Green Tv گرفته از سري 9000 هستش؟
مشخصات بيشتري اگه ازش دارين ارئه بدين استفاده كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)