روند شکایت من تا به اینجای کار ( امیدوارم بدرد دوستان بخوره )
در27 آذر یکی از پیشگامانی ها وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! اول گفتیم حتما مشکل از پنلش هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل قابل تمدیده
اینم شکایتم از پیشگامان به 195 در تاریخ 28 آذر:
29 آذر مجدد تماس گرفتم ( چون تو پنل 1 ماهه پیشگامانی ها اضافه شده بود ولی تو پنل 3 ماهه، همون 300تا بود ) و طرف گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده و این ماهانه قابل تمدیده! صداش رو هم ضبط کردم که اگه ماه بعدی تو پنل نیومد بتونم شکایت کنم ( همچنان منتظرم ببینم آسیاتک تغییر میده تا 4 دی که 1 ماه همینجا بمونم تا تعرفه ها ثبات پیدا کنه ) یا اگه تغییر نده برم جای دیگه
امروزم با تاخیر زیاد بالاخره فن آوا هم تو سایت اصلیش ترابایتی شدنش رو اعلام کرد
مسئول جدول تعرفه های زومیت، مرتب به روزرسانیش میکرد، امشبم قراره به روز کنه
امروز 2 دی از پیشگامان تماس گرفتن در مورد شکایتی که ازشون به 195 کردم. گفتن هیچ تضمین و قانونی وجود نداره که بعدا این 1 ترابایت رو برنداریم ( صداشم ضبط کردم ) ولی الان حتی برای تمدید یا ثبت نام 1 ساله هم، این سرویس ارائه میشه. منم گفتم اینکه میگید چنین قانونی نیست یعنی کلاهبرداری. اسکرین از صفحه تمدیدم نفرستاد.
اینم شکایت از روند مضخرف ثبت نام آنلاین پیشگامان:
اینم مستند زوری ثبت اولیه: