از این لدر چطوری استفاده کنم، هر کاری کردم نیومد ، تو پوشه خود برنامه هم کپیش کردم بازم نشدموقع اجرا برنامه یه دکمه خروج و یه ریجستر میاد
تست شدست این لدر؟
از این لدر چطوری استفاده کنم، هر کاری کردم نیومد ، تو پوشه خود برنامه هم کپیش کردم بازم نشدموقع اجرا برنامه یه دکمه خروج و یه ریجستر میاد
تست شدست این لدر؟
حله دانلود کنید
Unity3D 3.2 | XForce Crack | 450MB | Mostafa3D.com
دانلود با لینک مستقیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبا قریباunity 3.2 نیومده کرکش اومد
خدا شانس بده ما اون موقع که گیم استدیو کار میکردم به یه کرک نسخه 7.5 محدود بودیم الان چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده
آقامصطفی کرک 3d game studio a8 تو این گروهه نیومده ؟
سلام
دوستان لطف کنید در مورد نحوه درست کردم button توضیح بدید.
و در مورد ایجاد پنل هم همینطور.
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم
================
چند سوال دیگه :
من با یونیتی 3.1 کار میکنم و کاملا کرک شده هست . ولی وقتی میخوام خروجی برای آندروید بگیرم در حین تبدیل، ارور میزنه و خروجی نمیگیره.
حالا این مشکل فقط برای منه یا شما هم مشکل دارید؟
به نظر شما اگر بخوام برای آیفون خروجی بگیرم ، باید لایسانسشو بخرم ؟ یا اینکه اگر یونیتی نسخه mac رو دانلود کنم و روی سیستم عامل مکینتاش اجراش کنم ، اونجا گزینه آیفون جهت خروجی گرفتن فعال هست و محدودیتی نداره ؟
برای خروجی پلی 3 و ایکس باکس چطور؟نیاز به خرید لایسانس هست یا فقط لازمه از لینک دانلودشون اقدام کرد؟
ممنون.
Last edited by pro 3d game studio; 12-02-2011 at 09:30. دليل: افزودن چند سوال
برای ساخت باتن میتونی از کد های GUI یونیتی استفاده کنی. ابزار کاملی برای ساخت گرافیک کابری رو داره ... توی هلپش مفصل توضیح داده و اگه میخوای خودت با یه برنامه ای مثل Photoshop باتن طراحی کنی باید یه GUI SKIN بسازی و بعدش با اسکریپت اون رو به پروژه ت نسبت بدی و با کدهای GUI Layout باتن خودت رو بسازی.دوستان لطف کنید در مورد نحوه درست کردم button توضیح بدید.
و در مورد ایجاد پنل هم همینطور.
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم
ببخشید خیلی خلاصه بود![]()
Last edited by 3Dmajid; 12-02-2011 at 19:27.
من می خواهم از صفر شروع کنم برای ساخت یه بازی ساده چه نرم افزارهای نیاز هست
دوستان کسی لینک اخرین نسخه رو با کرک تو چند تا پارت برای دانلود نداره؟
Unity 3D 3.2![]()
تضمینیه؟!(یه شبمونو هدر ندیم برا دانلود!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)