بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنیدما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم
![]()
بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنیدما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم
![]()
این حسین کجا رفت.این حرفش بدجوری منو سرکار گذاشت.وحید میدونی این یعنی چی؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه راستی یه نگاه به گوگل بنداز بنده خدا ولنتاین رو با المپیک اشتباه گرفته
سلام صبح بخير منم به لطف ضربه كورنر با ضربه سر ادبايور بردم
در ضمن بازي بعدي داربي منچستر است
امار بازي
![]()
سيو بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
محمد جان اگه زحمتي نيست به جاي توره در دفاع از كمپاني استفاده كن توره را جاي ارلند در مركز زمين بذار و در خط حمله هم بليمي را داخل بازي بذار به جاي توز اگه روبينهو را هم كشيدي جلو و ss هم گذاشتي بد نيست
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
یعنی خوابم می خواید از ما بگیرید.دیگه این خوابم نداشته باشیم دیگه چی داریمساعت ده بابا چقدر ميخوابيد![]()
وحيد جان ميگن روزي سر صبح است واسه همين هم من ميخوام بازيامو سر صبح بكنم برم دنبال كارام به جز روزاي تعطيل
بهروز جان من اسم شما رو هم یادداشت میکنم .
آره cpu در طی بازی روش بازیشو عوض میکنه . بعنوان نمونه وقتی تیمش جلو میفته یا اینکه درصد تملک توپش کم میشه و یا حالتهای دیگه مثلا بازیهای حساس یا فینالها و ..... یعنی تا الان متوجه نشدی توی بعضی از بازیها حریف خیلی قدرتمند تر شده ؟ مثل بازیهای دیگه این مدل هوش مصنوعی در طی بازی از چیت یا همون تقلب استفاده میکنه . یک نمونه دیگه nfs هستش توی این بازی زمانیکه شما از cpu جلو میفتی cpu از مسیرهای میونبر استفاده میکنه که ریسکش زیاده اما زمانیکه فاصله اون با شما زیاد میشه سرعتشو کم میکنه و از راههای معمولی میره که ریسک تصادفش کمتره .
توی فیفا هم همینطوره . من چند وقت پیش توی تاپیک فیفا گفتم که هوش مصنوعی اون بازی هم خیلی بالا نیست اما چند تا از بچه ها که شما هم میشناسیشون با تعصب مصر بودن که نه AI اون بازی در سطح بسیار بالائیه . در صورتیکه در حال حاضر بعضی از بازیهای ازمدلهای بسیار پیشرفته تری استفاده میکنن مثل شبکه عصبی و یا الگوریتم شبکه که اولی خیلی پیشرفتست . مثلا توی بازی MC RALLY از مدل اول استفاده شده . من تقریبا فقط همین فوتبال رو بازی میکنم برای شما باید این مسائل توی بازیهای مختلف بیشتر ملموس باشه .
اینجا جاش نیست وگرنه کمی بیشتر توضیح میدادم که اصلا منطق فازی که توی این بازی مورد استفاده قرار گرفته ( توی TEAMVISION ) از چه نوعیه و ساختار و عملکردش به چه نوعیه .
...................................
من تا نیم ساعت دیگه بازیهای هفته بعدو توی تاپیک قرار میدم .
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 10:40.
حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 10:56.
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی
اورتون --------------------------------------------------چلسی
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال
مورد اول رو الان بهت نمیگم ببینم میتونی متوجه بشی چطوریه . اگه نتونستی بفهمی بهت میگم فقط میخواستم از هوشت استفاده کنی و خودت متوجه بشی .
در ضمن خیلی هم ساده هست .
در مورد نقل و انتقالات . باید بگم نیم فصل و پایان فصل انجام میشه اما تا نیم فصل هر کسی پیشنهادی داره بگه تا اون موقع که هنوز چند هفته مونده نظرات جمع بندی بشه .
آپشن فایل رو هم من توضیحاتی درموردش دادم من فکر میکنم بهتر باشه اونو هم نیم فصل انجام بدیم تا با نقل و انتقالات یکباره آپشن فایل نهاییو آماده کنیم و به بچه ها بدیم .
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 11:08.
حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟
سلام برو بچ باحال چه خبر چی شده الان کجاییم چه باید کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)