تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 296 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنید ما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این حسین کجا رفت.این حرفش بدجوری منو سرکار گذاشت.وحید میدونی این یعنی چی؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه راستی یه نگاه به گوگل بنداز بنده خدا ولنتاین رو با المپیک اشتباه گرفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام صبح بخير منم به لطف ضربه كورنر با ضربه سر ادبايور بردم
    در ضمن بازي بعدي داربي منچستر است
    امار بازي

سيو بازي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

محمد جان اگه زحمتي نيست به جاي توره در دفاع از كمپاني استفاده كن توره را جاي ارلند در مركز زمين بذار و در خط حمله هم بليمي را داخل بازي بذار به جاي توز اگه روبينهو را هم كشيدي جلو و ss هم گذاشتي بد نيست

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
    یعنی خوابم می خواید از ما بگیرید.دیگه این خوابم نداشته باشیم دیگه چی داریم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وحيد جان ميگن روزي سر صبح است واسه همين هم من ميخوام بازيامو سر صبح بكنم برم دنبال كارام به جز روزاي تعطيل

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من behrooz تقاضای شرکت دارم.ممنون.

بهروز جان من اسم شما رو هم یادداشت میکنم .

آره آرمین خوب بردی اونم با این بازیکنان توی زمین بارونی!!
    حسین میشه این قسمت آخر رو توضیح بدی؟یعنی منظورت اینه که تیم حریف سیستمش رو عوض میکنه یا اینکه بخوای نخوای متعادل میشه؟؟
    آره cpu در طی بازی روش بازیشو عوض میکنه . بعنوان نمونه وقتی تیمش جلو میفته یا اینکه درصد تملک توپش کم میشه و یا حالتهای دیگه مثلا بازیهای حساس یا فینالها و ..... یعنی تا الان متوجه نشدی توی بعضی از بازیها حریف خیلی قدرتمند تر شده ؟ مثل بازیهای دیگه این مدل هوش مصنوعی در طی بازی از چیت یا همون تقلب استفاده میکنه . یک نمونه دیگه nfs هستش توی این بازی زمانیکه شما از cpu جلو میفتی cpu از مسیرهای میونبر استفاده میکنه که ریسکش زیاده اما زمانیکه فاصله اون با شما زیاد میشه سرعتشو کم میکنه و از راههای معمولی میره که ریسک تصادفش کمتره .

توی فیفا هم همینطوره . من چند وقت پیش توی تاپیک فیفا گفتم که هوش مصنوعی اون بازی هم خیلی بالا نیست اما چند تا از بچه ها که شما هم میشناسیشون با تعصب مصر بودن که نه AI اون بازی در سطح بسیار بالائیه . در صورتیکه در حال حاضر بعضی از بازیهای ازمدلهای بسیار پیشرفته تری استفاده میکنن مثل شبکه عصبی و یا الگوریتم شبکه که اولی خیلی پیشرفتست . مثلا توی بازی MC RALLY از مدل اول استفاده شده . من تقریبا فقط همین فوتبال رو بازی میکنم برای شما باید این مسائل توی بازیهای مختلف بیشتر ملموس باشه .
    اینجا جاش نیست وگرنه کمی بیشتر توضیح میدادم که اصلا منطق فازی که توی این بازی مورد استفاده قرار گرفته ( توی TEAMVISION ) از چه نوعیه و ساختار و عملکردش به چه نوعیه .

...................................

من تا نیم ساعت دیگه بازیهای هفته بعدو توی تاپیک قرار میدم .
    Last edited by 4039; 13-02-2010 at 10:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
    راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
    Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 10:56.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برنامه هفته یازدهم

منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی
    اورتون --------------------------------------------------چلسی
    لیورپول -------------------------------------------------آرسنال
    حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
    راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
    مورد اول رو الان بهت نمیگم ببینم میتونی متوجه بشی چطوریه . اگه نتونستی بفهمی بهت میگم فقط میخواستم از هوشت استفاده کنی و خودت متوجه بشی .
    در ضمن خیلی هم ساده هست .
    در مورد نقل و انتقالات . باید بگم نیم فصل و پایان فصل انجام میشه اما تا نیم فصل هر کسی پیشنهادی داره بگه تا اون موقع که هنوز چند هفته مونده نظرات جمع بندی بشه .
    آپشن فایل رو هم من توضیحاتی درموردش دادم من فکر میکنم بهتر باشه اونو هم نیم فصل انجام بدیم تا با نقل و انتقالات یکباره آپشن فایل نهاییو آماده کنیم و به بچه ها بدیم .
    Last edited by 4039; 13-02-2010 at 11:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام برو بچ باحال چه خبر چی شده الان کجاییم چه باید کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •