سلام. تبريك. اي كاش قيمتشُ هم ميگفتي.نوشته شده توسط ;
=====================
آقايون اين اپل چرا نسبت به مدل هاي هم سطحش (از لحاظ كانفيگ) گرونتره؟
من خودم با آرم و اسمش خيلي حال ميكنم ولي نميدونم چرا قيمتش اينقدر بالاست.(؟)
ممنون.
سلام. تبريك. اي كاش قيمتشُ هم ميگفتي.نوشته شده توسط ;
=====================
آقايون اين اپل چرا نسبت به مدل هاي هم سطحش (از لحاظ كانفيگ) گرونتره؟
ممنون.
Last edited by afshin b; 10-05-2010 at 18:29.
روزبه جان ورود شما رو به دنیای مکیتاش تبریک میگم . انشاا..چرخش برات بچرخه . چند گرفتی ؟؟
شما اولین نفری هستی که مک بوک پروی سال 2010 رو خریدیپس ریویو فراموش نشه .
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
کسری جان خوش اومدی .
همون طوری که آقا روزبه گفت بهترین مدل MC373 هست که زحمت کشید کانفیگش رو گذاشت . قیمتش هم حدود 2750 هست .
سوالی بود بپرس![]()
کوروش جان . این پست ها اسپم حساب میشه . به زودی مدیران پاک می کنن . مواظب باش بهت اخطار ندن . این سوالات رو می تونی تو پروفایل دوستان بپرسی . شرمند ها![]()
ممنون حتما ریویو رو میزارم البته بعد از یک هفته که باهاش کار کردم
از کرمانشاه بلند شدم اومدم تهران به قصد نمایشگاه قرار نبود که تا ماه دیگه بگیرم اما دیدم تا تنور داغه نان رو چسباندم و رفتم پایتخت از الماس پایتخت گرفتم نامرد تخفیفم نداد 2800 گرفتم
Last edited by roozbeh1369; 10-05-2010 at 18:49.
خب وقتی کیفیت بالا باشه مسلما قیمت میره بالا .آقايون اين اپل چرا نسبت به مدل هاي هم سطحش (از لحاظ كانفيگ) گرونتره؟
ممنون.
یک نمونه خیلی ساده از فرق هاشون : اون مدلهای هم سطح که میگی نهایت شارژشون 4 ساعت ه ! ولی برای اپل 10 ساعته
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
خوبه دیگه . البته بدون برنامه و ضمانت میده 2700 . چون من چند روز پیش تماس گرفته بودم .از کرمانشاه بلند شدم اومدم تهران به قصد نمایشگاه قرار نبود که تا ماه دیگه بگیرم اما دیدم تا تنور گرمه نان رو چسباندم و رفتم پایتخت از الماس پایتخت گرفتم نامرد تخفیفم نداد 2800 گرفتم
در هر صورت مبارک باشه و ریویو فراموش نشه . به امید خان هم میگم به گروه دعوتتون کنه
نه من با ضمانت یک ساله گرفتم چون هرچقدر هم که اپل کیفیتش بالا باشه بازم یه گارانتی داشته باشه خوبه و هم یک موس بیسیم اپل mb111ll/a (اونم بزور مشت و ...) تقریبا همون 2700 میشینه
Last edited by roozbeh1369; 10-05-2010 at 19:14.
من میخاهم از دوبی مک بگیرم توصیه ای ندارید. اختلاف قیمت قابل توجهی داره.
mb990 واقعا به جز بدنه آلمینیوم چه برتری به mc207 داره؟ با وجود اینکه هاردشم کمتره!
دوستان بعد از حرفایی که زده شد و منم که کاملآ بیخیال لپ تاپ های دیگه شدم و خواستم که یه mb990 بگیرم که دوستان گفتن صبر کن سری جدید بگیری منم دیدم منطقیه و صبر میکنم
بعد از مطالعه مشخصات و کانفیگ مک بوک پرو های سری جدید 2 مدل رو نهایی کردم که بین این 2 مدل انتخاب کنم
MC374LL/A و MC371LL/A
اولی همونطور که میدونید 13 اینچ و دومی 15 اینچ
1.میخوام دوستان یه لطفی کنن قیمت روز این 2 رو برام بگیرن
2.در مورد این 13 اینچه به نظرم جز سایز صفحه از لحاظ گرافیک نسبت به 15 اینچه هم ضعیف تره(چیزای دیگه هم هست ولی اینا واسه من مهمه)
میدونم که اگه 15 اینچه بگیرم سایزش خیلی عالیه و کم و کسر نداره ولی مشکلم با این 13 اینچه اینه که نمیدونم واقعآ این 13 اینچ برای من که زیاد با لپ تاپم کار میکنم و تقریبآ دیگه این لپ تاپ باید جای کامپیوتر خانگی رو واسم بگیره تو دراز مدت دردسر سازه یا نه؟؟؟؟
فکر کنم 13 خیلی کم باشه
در مورد گرافیکشم تردید دارم این 13 ها ظاهرآ گرافیک خفنی روشون نیست
دوستان بابت جواب های کاملتون ممنونم
یه چیز دیگه نمیدونم چرا هر وقت میام اینجا تعداد پست هایی که در مورد ایپد هست خیلی بیشتر از مک بوک ها است![]()
ممنون بابت راهنمایی، طرف کچل کرد مارو اونقدر زنگ زد!!!
فقط یه چیزی، من خودم تو ذهنم بود پولدار شدم یه iMac بگیرمخواستم ببینم کسی داره؟ یه توضیح از تجربه ی کاریش به ما بده...
خواهش می کنم . انشاا... پولدار هم میشی و آی مک هم میخری . فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان آی مک داشته باشه . ولی امید خان با آی مک کار کرده و حتما جوابتون رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)