بله اینا نظرات هر شخص نسبت به خودرو ها هستن.
افرادی هستن که به مرسدس S500 هم ایراد میگیرن.
ماشینی تو این دنیا نیست که از نظر تمام افراد OK باشه بلاخره کسانی هستن برای انتقاد که این طبیعی هستش.
بله اینا نظرات هر شخص نسبت به خودرو ها هستن.
افرادی هستن که به مرسدس S500 هم ایراد میگیرن.
ماشینی تو این دنیا نیست که از نظر تمام افراد OK باشه بلاخره کسانی هستن برای انتقاد که این طبیعی هستش.
آره خوب نظرات متفاوت هست
ولی اینا فقط نظره و شما باید ببینی خودت از ماشین چی میخوای
منم میخواستم بخرم از این حرفا زیاد بود
ولی الان راضیم
آقایون با سلام و خسته نباشید
من میخوام تا تاریخ 14 شهریور پراید 111 sx ثبت نام کنم اما چند سوال فوری داشتم:
1 - در حال حاظر تحویل فوری واقعا 30 روزه هست؟ شنیدم که سه ماه طول میکشه تا تحویل بدن؟
2- در صورت تاخیر در تحویل آیا مبلغی به عنوان تخفیف از ماشین کم میکنن؟
3- در صورت تاخیر در تحویل اگر قیمت خودرو بالا رفت در زمان تحویل از ما مابه تفاوت قیمت رو بازم میگیرن؟ منظورم اینه که قیمت قطعی خودرو در زمان ثبت نام پرداخت می شود؟
4- ظاهرا در حال حاظر امکان آپشن برای رینگ آلمینیومی وجود ندارد؟ در بازار آزاد یا نمایندگی سایپا قیمت رینگ آلمینیومی (مدل 5پر ستاره) چند است؟
با تشکر از اهمیت شما
1. اگر تحویل 30 روزه باشه سر موقع بهتون تحویل میدن پرایدهای سایپا رو سر موقع تحویل میدن مگر اینکه مشکل خاصی
پیش بیاد.
2. اگر تاخیر داشته باشه نه مبلغی رو بهتون پرداخت نمیکنن.
3. قیمت خودرو طبق اون روزی که ثبت نام کردین و مدارک کامل کردین محاسبه میشه و بعدا مبلغی اضافه نخواهد شد.
4. قیمت رینگ آلومینیمی 5 پردا بین 300 تا 350 بود
داداش نسبت به هاچ بک های قبل بهتره!یه ماشین جوان پسنده!
اما قیمت پراید7تومنی کجاو حالا10تومن
اگه برین دقت کنین 111 ها درب صندوق عقبشون وقتی بسته میشه این فاصله بینش که هست!تو 111ها متفاوته و ریگلاز میخواد که درست بشه !
من که خودم ماشینم همیشه بیرونه بارون نیمده توش!
1- در مورد 131 که یکی از دوستان 18 تیر نوشته و تحویل 30 روزه بوده و هنوز هم خبر نیست (در حالت تخصیص مونده)
2-بله ، اگر خودرو رو در زمان مشخصی که باید تحویل بدهند به شما تحویل ندهند ، به صورت روز شمار یک جریمه تاخیر که در قراردادتون ثبت شده پرداخت می کنند.(بعد از تحویل خودرو در کارت نارنجی واریز میشود)
3- این مورد نباید اتفاق بیافتد ولی متاسفانه در ابتدای سال که بحث افزایش قیمت رخ داد ، شرکت سایپا این کار را کرد و حتی برای افرادی که وجه را کامل پرداخت کرده بودند هم دوباره دعوتنامه صادر و مبلغ مابه التفاوت را گرفت.
4- اطلاع ندارم.
نه دوست عزیز
اشتباه به اطلاعتون رسوندن
این اختلاف وزن هم اینقدر نیست که بخوان توی یه ماشین سرب(!!!!!!) بریزن و توی ماشین دیگه نریزن
خوب ندارن!تازه جالبیش اینجاست که میگن 132-111 از نظر فنی باهم تفاوتی ندارند
پراید پرایده دیگه![]()
آخرش چی شد؟ صندوق عقبش چطوریه؟؟؟؟؟؟ :
والا هاچ پک های قدیمی نسبت به قیمتشون میارزید
صندوق عقبش از چه نظر چطوره دوست من؟ از نظر فضا؟ دقیقا مثل هاچ بک های قدیمی هست.
در مورد قیمت هم هیچ خودرویی در کشور قیمت عادلانه خودش رو نداره به هر حال قیمت 111 در حال حاضر
بین 10 تا 11 میلیون تومن معامله میشه و همینه کاریش نمیشه کرد
من نمیدونم محمد جان
دوستمون حسین نوشته!
من درست متوجه نشدم واسه همین پست گذاشتم:
در واقع نفهمیدم واسه چی ریگلاژ میخواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)