تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 73 از 410 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

این 6 گیگ ترافیک کل هست بازم میشه ماهی دو گیگ، شما هر گیگ اضافه که بخوای بخری 4200 تومن هست ولی مخابرات 3000 ! ببین یه چیری بهت بگم رزنت فقط زمانی خوبه که پول خوب بدی!

حالا تازه من اصلا نمیتونم 256 و 512 شارژ کنم چون به کاربران خانگی نمیدن... (توی لیستم نیست)

آقایون فکراتون رو بذارید رو هم ببینیم باید چکار کنیم!

الان مخابرات 128 بگیریم (8000 تومنی) سرعت روز و شبش چه قدره؟ به نظر من اگه سرعت روز و شبش حداقل 32 باشه میصرفه...

سلام.
    من خودم قبلا
    رزنت داشتم ( پیشگامان ) از دفتر خ ملک گرفتمش ساختمون سیمرغ طبقه ی آخر. اشتراک 256 سه ماهه گرفتم که میشد 29000 که البته با یکم مالیات میشد 32000 تومن، ترافیک این سه ماه کلا 6 گیگ یعنی ماهی 2گیگ، بود. پهنای باند در طول روز تا سقف 1مگ باز بود که این یعنی 120 تا سرعت دانلود برای روز.. اما شب ها سرعت دانلود در بهترین شرایط با کلی بهینه سازیهایی که انجام دادم به 32 میرسید، همون زمان دوستم مخابرات 256 داشت چه شب و چه روز سرعتش 67 تا بود. دیدم یجورایی دارن کلاه برداری میکنن ، چون اینطوری همش مجبور میشی ترافیک بخری، اگه دقت کنین خیلی از تبلیغهای خوشون هم برای ترافیکشون بود( که بیاین ترافیک آنلاین بخرین چقدر تخفیف میگیرین و ... )

این شد که رفتم دفترشون یک ساعت داشتم با اون دختره بحث میکردم میخواستم خط رو تخلیه کنم، دختره نمیگذاشت ! بحث فنی شده بود دیگه با دلیل مدرک بهش ثابت کردم بیخیال شد ولی فکم درد گرفت از بس صحبت کردم. بالاخره تخلیه شد . میگفتم همین اشتراک 256 رو که با اشتراک رزنت شما زوری 32 تا دانلود میده ، مخابرات 67 تا دانلود میده ، میگفت نه همچین چیزی نیست ، جالبه دختره به من میگفت باهات شرط میبندم !!! بعد زنگ زد از یکی سوال کرد دید درسته بعد لحنش آروم تر شد میخواستم بگم حالا شرطت چی بود بگو شاید قبول کردم

همون لحظه رفتم طبقه ی زیرزمین همون ساختمون که میشه خدمات امور مشترکین اونجا با مدارکی که داشتم یک اشتراک 512 مخابرات رزرو کردم. شنیده بودم که 512 سرعت دانلودش 120 تا هست، خلاصه بعد از کلی مدت بالاخره وصل شد ، چون پروسه به این شکل هست که اول باید خط قبلی تخلیه بشه بعد اشتراک جدید رانژه بشه، تا به الان واقعا عالی بوده مشکل سرعت اصن نداشتم ، ولی وقتی این تعرف های جدید رو دیدم خیلی عصبانی شدم

اما یک نکته ای اینجا هست ،
    الان اشتراک من یعنی 512 و دوگیگ و 13000 ... اگه ارتقا داده بشه به 1مگ ، دوگیگ و 15000 تومن خیلی میصرفه ، چون توی همون حدفاصل زمانی 2 تا 7 کلی میشه دانلود کرد ، سرعت دانلود یک مگ هم 200 تا هست ، یعنی اختلاف قیمت اشتراک من با 1مگ فقط 2 هزار تومن هستش.

حالا میرم دوباره اینو ارتقا بدم ، چون جواز و اینا که از قبل برده بودم.

اینم از تعرفه های جدید که ضمیمه کردم اینجا حتما دانلود کنید و بخونید جالبه که
    اینترانت هم وارد لیست شده ، خب بابا اینی که الان هم ما داریم استفاده میکنیم اینترانت هست دیگه نیازی به این نبود ↓↓

بهترین آرزوها..

2. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام امروز داشتم یه چرخی تو اینترنت میزدم چشمم خورد به یه مطلبی که گفتم واسه شما هم بزارم شاید مفید باشه!. عنوان مطلب این بود که از شهریور قراره اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی بشه و دسترسی به اینترنت قطع میشه! پس برید دعا کنید که همین 2 گیگ هم که بهمون میدن ازمون نگیرن.متن خبر در لینک روبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از masoudrahzani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rommatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از من که مخابراته 128
    شب و روز با 60 دان میکردم الام هم بعضی وقتا میاد رو 60
    اما این یکی دوهفته خیلی داره اذیت میکنه اساسی رو مخه
    قبض این سری هم که اومد 15000 هزار هزینه اضافه زده بود هرچی فک کردم 5 گیگ کجا رفته سر در نیاوردم
    توی سرویس مانیتورینگشم تقریبا هر شب متوسط 100 مگ اپلود زده بود که اصلا سر در نیاوردم چون به اون صورت اپلودی ندارم
    قبلا از شرکتای دیگه داشتم گرچه کیفیت اینو نداشتن اما پشتیبانی خیلی بهتر بود

6. این کاربر از rommatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قبلا از شرکتای دیگه داشتم گرچه کیفیت اینو نداشتن اما پشتیبانی خیلی بهتر بود
    موافقم ساپورت مخابرات خیلی بی در و پیکره، و سایتش هم هیچ اطلاعات جزئی به کاربر نمیده....
    برای مثال ساتیا پارسال در چنین روزی رو هم نشون میده چقدر دان و آپ داشتی، کی کانکت و کی دیس شدی، چه آی پیی، علت دیسکانکت و...
    ولی ثبات کیفیت مخابرات بالاتر از خصوصیهاست.

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مخابرات از کجا بفهمیم چقدر از ترافیکمون مونده؟
    سایتش که کلا یه جوریه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مخابرات از کجا بفهمیم چقدر از ترافیکمون مونده؟
    سایتش که کلا یه جوریه

سلاااااااام..

حال شما..

به این لینک برو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اونجا یوزر پسورد رو وارد نما.. البته این دوروزه این بخش کار نمیکنه درست نمیدونم چش شده ، بعد اولین گزینه ای که از بالا نوشته ترافیک مجاز باقی مانده ، در واقع ترافیک مجاز باقی مانده هست

بهترین آرزوها..

11. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اینم از تست همین الآن من از 256 مخابرات روی دوسرور داخلی و خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ولی مثکه هنوز 1 به بعد فریه

1 هم دیسکانکت میشه

14. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

منم اینطوری فک میکنم، چون همیشه ساعت 1.5 دقیقه یاهو مسنجر قطع میشد دوباره وصل میشد آی پی عوض میکرد، الان هم اونطوریه..، ولی خب بازم جرات ندارم دانلود کنم ، گاهی اوقات دیدم مخابرات کم نمیکنه بعد یه دفعه ای کلی میکنه ازم.

بهترین آرزوها..

16. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تا الان 256 6 گیگ مخابرات داشتم ماهی 12500 حالا وضعیتم چجوری میشه با این تعرفه های جدید؟همونجوری میمونه یا تغییر میکنه؟
    چون تو سایت که میرم برای مشاهده کار کرد همون 6 گیگ و نشون میده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •