سلام.
من خودم قبلا رزنت داشتم ( پیشگامان ) از دفتر خ ملک گرفتمش ساختمون سیمرغ طبقه ی آخر. اشتراک 256 سه ماهه گرفتم که میشد 29000 که البته با یکم مالیات میشد 32000 تومن، ترافیک این سه ماه کلا 6 گیگ یعنی ماهی 2گیگ، بود. پهنای باند در طول روز تا سقف 1مگ باز بود که این یعنی 120 تا سرعت دانلود برای روز.. اما شب ها سرعت دانلود در بهترین شرایط با کلی بهینه سازیهایی که انجام دادم به 32 میرسید، همون زمان دوستم مخابرات 256 داشت چه شب و چه روز سرعتش 67 تا بود. دیدم یجورایی دارن کلاه برداری میکنن ، چون اینطوری همش مجبور میشی ترافیک بخری، اگه دقت کنین خیلی از تبلیغهای خوشون هم برای ترافیکشون بود( که بیاین ترافیک آنلاین بخرین چقدر تخفیف میگیرین و ... )
این شد که رفتم دفترشون یک ساعت داشتم با اون دختره بحث میکردم میخواستم خط رو تخلیه کنم، دختره نمیگذاشت ! بحث فنی شده بود دیگه با دلیل مدرک بهش ثابت کردم بیخیال شد ولی فکم درد گرفت از بس صحبت کردم. بالاخره تخلیه شد . میگفتم همین اشتراک 256 رو که با اشتراک رزنت شما زوری 32 تا دانلود میده ، مخابرات 67 تا دانلود میده ، میگفت نه همچین چیزی نیست ، جالبه دختره به من میگفت باهات شرط میبندم !!! بعد زنگ زد از یکی سوال کرد دید درسته بعد لحنش آروم تر شد میخواستم بگم حالا شرطت چی بود بگو شاید قبول کردم
همون لحظه رفتم طبقه ی زیرزمین همون ساختمون که میشه خدمات امور مشترکین اونجا با مدارکی که داشتم یک اشتراک 512 مخابرات رزرو کردم. شنیده بودم که 512 سرعت دانلودش 120 تا هست، خلاصه بعد از کلی مدت بالاخره وصل شد ، چون پروسه به این شکل هست که اول باید خط قبلی تخلیه بشه بعد اشتراک جدید رانژه بشه، تا به الان واقعا عالی بوده مشکل سرعت اصن نداشتم ، ولی وقتی این تعرف های جدید رو دیدم خیلی عصبانی شدم
اما یک نکته ای اینجا هست ، الان اشتراک من یعنی 512 و دوگیگ و 13000 ... اگه ارتقا داده بشه به 1مگ ، دوگیگ و 15000 تومن خیلی میصرفه ، چون توی همون حدفاصل زمانی 2 تا 7 کلی میشه دانلود کرد ، سرعت دانلود یک مگ هم 200 تا هست ، یعنی اختلاف قیمت اشتراک من با 1مگ فقط 2 هزار تومن هستش.
حالا میرم دوباره اینو ارتقا بدم ، چون جواز و اینا که از قبل برده بودم.
اینم از تعرفه های جدید که ضمیمه کردم اینجا حتما دانلود کنید و بخونید جالبه که اینترانت هم وارد لیست شده ، خب بابا اینی که الان هم ما داریم استفاده میکنیم اینترانت هست دیگه نیازی به این نبود↓↓
بهترین آرزوها..