تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 1291 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه odbie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا،میگه این وایمکس یه مودم بارش میخری 120 تومن که وسله به سیم! این دیگه چه جور بیسیمیه؟!
    این وایمکس یعنی انطوری نیست که من مثلا تو پارک لپ تاپم رو باز کنم،و کانکت بشم و از اینترنت استفاده کنم؟! اگه اینجوری نباشه که همین مودم بی سیم خودم هم وایمکسه که؟!
    میشه راهنمایی کنین؟ اگه قرار باشه من یه مودم بذارم تو خونه که یعنی باید تا یه فاصله ی معین ازش دور باشم،خوب ایا این هنوزم اینترنت بی سیم بهش میگن؟

اخه من اون چیزای! کوچیکی که مثل فلش مموری می مونن رو فک می کردم که اون یه مودم وایمکسه که وصل می کنی به لپ تاپت مثلا و بعد تو پارک،تو اتوبوس یا هرجا که بودی ازش استفاده میکنی! ولی مثل اینکه باید گفت ز ر ش ک
    دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم تا اینکه یکی از تبلیغ های وایمکس را دیدم یک چیزی شبیه به فلشنصب کرده به لب تابش بعد رفتم توی سایت ایرانسل که نوشته در حال حاضر دو مدل مودم داریم که یکیش خونگی و یکشم در محیطهای بسته است که گرونتره ......... ولی فکر کنم تا چند وقته دیگه همچین چیزی را بدن...........

2. این کاربر از odbie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

وایمکس یعنی اینترنت از دکل فرستنده، به صورت بیسیم میاد تا مودم شما. بعد، از مودم به وسیله سیم میره توی کامپیوتر یا لپتاپت.

مودم فعلی ایرانسل هم خیلی بزرگه هم باید به برق وصل بشه، در نتیجه فقط به درد کسانی می خوره که در یک محل ثابت مثلا منزل یا اداره می خوان از اینترنت استفاده کنند ولی یا خط تلفن ندارن یا نمی تونن ADSL بگیرن. مثلا کسانی که در یه شهر دیگه دانشجوی خوابگاهی هستند چنین چیزی ممکنه توی خوابگاه به دردشون بخوره.

اون مودم هایی که شبیه فلش مموری هست هم مثل همین مودمه. فقط هم برق رو از USB می گیره و هم اطلاعات رو از طریق USB به کامپیوتر می ده. ولی هنوز چنین مودم هایی از سوی ایرانسل ارائه نشده و پشتیبانی هم نمی شه. ضمنا اینترنت وایمکس ایرانسل در هر صورت (چه با مودم فعلیش چه با اون مودم های USB) در حال حرکت کار نمی کنه. یعنی حتما باید مودم در هنگام استفاده از نت در محل ثابتی باشه. (مثلا نمی شه توی ماشین در حال حرکت لپتاپت رو روشن کنی و بری توی اینترنت.)

حالا تفاوتش با اون مودمی که الان داری اینه که مودم فعلی شما وایمکس نیست، بلکه Wi-Fi هست. یعنی اینترنت رو از سیم دریافت می کنه و سپس به صورت بیسیم توی هوا پخش می کنه (و البته شعاعش خیلی محدوده.)
    Last edited by 3jokes_x; 27-05-2010 at 00:03.

4. 6 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس ببینید من درست متوجه شدم:
    بعد از گرفتن حساب اینترنت بی سیم از ایرانسل یا هر کس دیگه،من مثلا میتونم تو ایلام اینو بگیرم،و بعد وقتی میام دانشگاه واسه تهران ازش تو خوابگاه استفاده کنم،و بعد وقتی اومدم خونه باز دوباره(حالا که ایلام ساپورت نمیشه ولی بعدا که شد!) میتونم باز ازش استفاده کنم؟
    یا اگه مثلا اونی که شبیه یه فلشه،ساپورت بشه،من هرجایی که اونو وصل کنم به لپ تاپ می تونم استفاده کنم درسته؟
    یعنی این سیم و سیم کشی فقط واسه برق مودم + وصل دنش به کامپیوتره؟

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

وایمکس، اول تیر در سراسر کشور

خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم ( وایمکس ) از اول تیر سراسری می شود .

به گزارش واحد مرکزی خبر، نایب رئیس هیئت مدیره مخابرات کشور به خبرنگار ما گفت : با توجه به اهمیت توسعه خدمات اینترنت در کل کشور هم اکنون در چند استان ، امکان استفاده از خدمات اینترنت وایمکس وجود دارد که با اقدامات صورت گرفته از تیر امسال مردم سراسر کشور در هر زمان و مکان می توانند به شبکه جهانی اینترنت متصل شوند .

مصطفی سید هاشمی تاکید کرد : به منظور افزایش کیفیت خدمات مخابراتی ، شرکت مخابرات ایران بهره گیری از فناوری های نوین در عرصه ارتباطات را در دستور کار خویش قرار داده است . وی توسعه خدمات ویدئو کنفرانس در سراسر کشور را از دیگر مصوبات اخیر شرکت مخابرات عنوان کرد و گفت : با فراهم شدن زمینه استفاده از خدمات ویدئو کنفرانس ، جابجایی برای حضور در جلسات به حداقل خواهد رسید .

8. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ایرانسل مجبوره اگه میخواد با مخابرات رقابت کنه قیمتاش رو بیاره پایین. مخصوصا قیمت مودمهای دکل مانندش رو!!!
    من خودم اینو که شنیدم دو دل شدم! که صبر کنم!! شاید لااقل ارزونتر کرد! مجبوره!

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

14 Dedicated IP

سلام
    ظاهرا که توی این WiMax ِ ایرانسل، مقوله ی IP اختصاصی نمی باشد!
    من برای بار ِ اول با WiMax ِ ایرانسل رفتم برای Rapid و خودتون ببینین که چی شد

(اینجا جا داره از دوستانی که توی این بخش فعال هستند و اطلاعاتِ با ارزشی رو به ما میدن، تشکر کنم.)
    خوش باشین،
    ©م.م.©

12. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بعد از گرفتن حساب اینترنت بی سیم از ایرانسل یا هر کس دیگه،من مثلا میتونم تو ایلام اینو بگیرم،و بعد وقتی میام دانشگاه واسه تهران ازش تو خوابگاه استفاده کنم،و بعد وقتی اومدم خونه باز دوباره(حالا که ایلام ساپورت نمیشه ولی بعدا که شد!) میتونم باز ازش استفاده کنم؟
    یا اگه مثلا اونی که شبیه یه فلشه،ساپورت بشه،من هرجایی که اونو وصل کنم به لپ تاپ می تونم استفاده کنم درسته؟
    دوست گرامی. ایرانسل نه الان و نه هیچ وقت دیگه ای مجوز ارائه وایمکس در ایلام و همینطور هیچ شهر دیگه ای غیر از این 7 شهری که داره ارائه میده رو نداره.
    اما اگر از مبین نت یا همون مخابرات که فکر کنم حق امتیازش رو خریده و میتونه همه کشور ارائه بده سرویس وایمکس بگیرید میتونید هر جایی از کشور که امواج وایمکسش آنتن بده از اینترنت لذت ببرید!
    در ضمن تا اونجایی که من میدونم اون فلشها مربوط به وایمکس نوع متحرک هست که فعلا فقط اپراتور سوم مجوز ارائه اش رو داره که تازه از بهمن امسال میخواد سرویسش رو ارائه بده. خواهشا فعلا در تاپیک ایرانسل در مورد مودم کوچیک شبیه فلش بجث نکنبد تا 2-3 سال دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در مورد مودم usb وایکمس این دیوایس ها دارن تست میشن و احتمالا تا سه ماه دیگه بیاد بازار .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله، درسته.

ولی به پست بالایی هم توجه کنید:

ایرانسل فقط توی 7 شهر وایمکس ارائه می ده و قرار نیست به این 7 تا، شهر دیگری اضافه بشه. ولی شرکت های دیگری هستند که به زودی اینترنت وایمکس رو در تمام کشور ارائه خواهند کرد.

داره خودمونی میشه If I Die 2Night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خلاصه، مختصر، مفید

بگیریم یا نه ؟ (در حال حاضر 320 شاتل همراه با درد و خون )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •