تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 95 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم که توضیح بدهید که چگونه باید این تبدیلات رو انجام داد (: پیشاپیش سپاسگزارم
    اینجا من جدا کردن صدا از تصویر و تبدیل صدا رو فعلاً خدمت دوستان آموزش میدم قبل از انجام این مراحل مطمئن شوید که کدکهای و انکودرهای لازم در کامپیوتر شما نصب هست من برنامه k-lite codec pack رو پیشنهاد میکنم.
    برنامه Transport Stream muxer (tsMuxeR) 1.10.6 رو از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنامه EAC3toGUI رو از اینجا دانلود کنید.
    دقت کنید که شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود کنید اگر فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید باید از طریق dos برنامه اجرا بشه که کار سختی هست ،وقتی این دو فایل رو دانلود کردید هر دو رو اکسترکت کرده و کنار هم در یک فلدر قرار بدید اگر این کار رو نکنید برنامه نمیتونه فایل exe تحت dos رو اجرا کنه و error میده.
    حالا نوبت جدا کردن تصویر و صدا است برنامه tsmuxer رو پس از اکسرکت کردن اجرا کنید.
    فایل خودتون رو توسط دگمه add اضافه کنید حالا میتونید اطلاعات تصوصر و صدا را مشاهده کنید این برنامه قادر هست فایل شما رو به ts تبدیل کنه و حتی level 5.1 رو به level 4.1 تغییر بده ولی ما فعلاً با این قسمت کاری نداریم و میخواهیم صدا رو از تصویر جدا کنیم بنابرایت از قسمت پایین demux رو انتخاب کرده و دکه start demuxing رو فشار بدید تا نرم افزار کارش شروع بشه ،بسته به حجم فایل و سرعت کامپیوتر شما در عرض کمتر از 10 دقیقه ( برای یک فایل حدود 4.7 giga byte ) صدا از تصویر جدا شده و تصویر با پسوند h264 و صدا ب پسوند dts جدا شده اند.
    حالا برنامه eac3to رو اجرا کنید کار با این نرم افزار ساده است بنابراین زیاد راجع به اون توضیح نمی دم.
    فقط سایر تنظیمات رو دست نزنید این برنامه یک آدر س مقصد رو از شما گرفته و فایل رو تبدیل می کنه.
    بعد از تبدیل صدا به AC3 می تونید با همین نرم افزار یا اگه می خواهید فرمت اون mkv باشه با برتامه mkvmerge اون دو تا فایل صدا و تصویر رو به یک فایل mkv تبدیل کنید.
    برنامه برای این کار برنامه mkvtoolnix رو از اینجا دانلود کنید:
    بعد از نصب mkvmerge رو اجرا کرده و صدا و تصویر رو add کنید و کلید start muxing رو بزنید بعد از چند دقیقه فایل mkv شما با فرمت جدید آمادست !خسته شدم چقدر توضیح دادم سایر تبدیلات هم اگر کسی علاقه داشت بعداً توضیح میدم

2. 8 کاربر از hasan1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه J_Mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زير ي درخت زيبا

پيش فرض

ديگه يواش يواش بساط B690 داره جمع مي شه و سري C ذاره مي ياد هنوز كسي جمع بندي نكرده

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    من 32 اين مدل رو حدود 1 ماه پيش از نمايندگي سامسونگ تو جمهوري گرفتم.....امروز متوجه شدم كه يك پيكسل سوخته سمت چپ تلوزيون هست (موقع خريدن نبود) حالا ميخوام بدونم كه اگه به گارانتيش بگم عوض كنن......؟؟؟
    اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
    راهي وجود نداره كه خودم درستش كنم.....
    خواهش ميكن كه سريعتر جواب بدين....
    با تشكر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    من 32 اين مدل رو حدود 1 ماه پيش از نمايندگي سامسونگ تو جمهوري گرفتم.....امروز متوجه شدم كه يك پيكسل سوخته سمت چپ تلوزيون هست (موقع خريدن نبود) حالا ميخوام بدونم كه اگه به گارانتيش بگم عوض كنن......؟؟؟
    اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
    با تشكر
    خودت كه كاري نميتوني بكني
    چند وقته از عمرش گذشته
    به نظر من از اول بوده و تو متوجه نشدي
    در اولين فرصت اگه گارانتي داره با گارانتي تماس بگير

6. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
    با تشكر
    سلام
    تا سه تا پيسكسل سوخته طبيعي است . فروشندگان مونيتورها و تلويزيونها اين تعداد پيكسل سوخته را توجه نمي كنند.ماديران هم توي دفترچه هاي مانيتورهاي ال جي اين مطلب را دقيقاً توضيح داده است.

8. این کاربر از a_fazlollahii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه زمانی یه مقاله ای در مورد پیکسل های سوخته پیدا کرده بودم که نمی دونم تا چه حدی کار میکنه امیدوارم به دردتون بخوره و مسولیتش هم با خودتون (منبع روزنامه جام جم )

چگونه پيکسل‌هاي سوخته يک LCD را احيا کنيم؟

صفحات نمايش LCD متشکل از ميليون‌ها پيکسل هستند که هر پيکسل از سه پيکسل پايه (Subpixel) تشکيل شده است: قرمز، آبي و سبز. وقتي که هر3 پيکسل با هم روشن هستند پيکسل سفيد به‌نظر مي‌رسد. ما در اينجا قصد داريم روش احياي پيکسل‌هاي سوخته را طي مراحل زير براي شما شرح دهيم.
    1- ابتدا بايد تشخيص دهيد که پيکسل سوخته کاملا مرده يا قابل احيا شدن است؟ اگر به‌صورت نقطه‌اي کاملا سياه ظاهر شود، احتمالا غيرقابل بازيابي است. پس از خريد LCD تصوير ثابتي را به‌نمايش بگذاريد اگر بيش از يک نقطه همواره روشن (قرمز يا سبز يا آبي يا سفيد)، در صفحه LCD مشاهده کرديد، نسبت به تعويض صفحه نمايش اقدام کنيد. در صورتي‌که تعويض آن مقدور نباشد، اين امکان که بتوانيد پيکسل سوخته را دوباره فعال کرده و به‌کار واداريد، بسيار زياد است.
    2- با استفاده از هواي فشرده و کيت و دستمال‌هاي ضد خش مخصوص، صفحه نمايش خود را کاملا تميز کنيد.
    3- حالا در منوي Start –» Control Panel -»Display با کليک روي برگهSetting ، تفکيک‌پذيري LCD را (طبق دستورات موجود در دفترچه راهنماي همراه آن) روي حالت رزولوشن عادي (تفکيک پذيري محلي) تنظيم کنيد.
    4- برنامه‌هاي UDPixel و Net Framework را از آدرس‌هاي زير دانلود و نصب کنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5- در برنامه يودي‌پيکسل گزينه Run cycle را به 4ثانيه افزايش داده، روي آن کليک کنيد. رنگ‌هاي قرمز، سبز، آبي، مشکي، سفيد و زرد در يک چرخه بر LCD ظاهر مي‌شوند. پيکسل‌هاي سوخته به‌صورت نقاطي ثابت بر هر يک از رنگ‌هاي چرخه رنگ قابل تشخيص هستند.

6- اگر چند پيکسل سوخته داشتيد، به ازاي هر کدام، عدد پنجره چرخه رنگ برنامه را يک عدد افزايش دهيد. با کليک روي Start يک پنجره 5 در 5 پيکسلي دور پيکسل سوخته ظاهر مي‌شود. 15 تا 20دقيقه صبر کنيد و Reset را فشار داده و دوباره چرخه رنگ را آغاز کنيد تا ببينيد پيکسل سوخته پاک شده است يا خير؟
    7- اگر نشد، دوباره برنامه را اجرا و پيکسل سوخته را پيدا کنيد. حال يک قلم مخصوص PDA برداريد و يک دستمال ضدخش دور نوک آن پيچيده و نوک قلم را با دقت زياد روي پيکسل سوخته گذاشته، ثابت نگهداريد و LCD را خاموش کنيد. در اين مرحله با نوک قلم به آهستگي روي آن نقطه فشار مستقيم آورده و 5 تا 10 ثانيه نگهداريد. سپس صفحه نمايش را دوباره روشن و پيکسل را چک کنيد.
    8- اگر پيکسل سوخته درست نشد، مراحل 5 تا 7 را تکرار کنيد و در صورتي که نتيجه بخش نبود، ته گرد پلاستيکي يک ماژيک را در دستمال ضدخش پيچيده و چند بار آهسته روي ناحيه داراي پيکسل سوخته فشار داده و برداريد. اگر خوش شانس باشيد، بالاخره يکي از اين ترفندها کارساز مي‌شود!

البته این روش برای مانیتور ذکر شده بود که گفتم شاید مراحل 7 و 8 در مورد تلویزیون هم کارساز باشه
    Last edited by dad1979; 23-05-2010 at 11:24.

10. 4 کاربر از dad1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستانی که اینترنتشون فعاله لطفا بگن که الان با یوتیوب مشکل دارن یا به راحتی به یوتیوب کانکت میشن. برای من به یوتیوب وصل نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

یوتیوب کار میکنه مشکلی نداره

چطوری میشه گجت یاهو رو نصب کرد؟
    Last edited by mr_peyman5623; 26-05-2010 at 10:10.

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که اینترنتشون فعاله لطفا بگن که الان با یوتیوب مشکل دارن یا به راحتی به یوتیوب کانکت میشن. برای من به یوتیوب وصل نمیشه.
    براي من كه كار ميكنه
    البته سرعت خيلي پايين هست و خيلي طول ميكشه تا فيلم لود بشه

ولي ويجت مربوط به اخبار را نميتونم نصب كنم
    تا 60 درصد نصب ميكنه و خود به خود قطع ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

Samsung C650

Contrast: 1/150.000

Screen Refresh Rate: 100Hz

Response Time: 4ms

اینطور که پیداست از B690 بهتره.
    • کنتراست قوی تری دارد.
    • مدیا پلیر کاملتری برای پخش فایل های HD دارد.
    • طراحی پنلش زیباست

15. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •