وقتی پریدی ctrl رو بزن حمله میکنه به دشمن.اینجوری رد میشی.
بالاخره این بازی رو تموم کردم.بازی خوبی بود.حتما تجربه کنید.
وقتی پریدی ctrl رو بزن حمله میکنه به دشمن.اینجوری رد میشی.
بالاخره این بازی رو تموم کردم.بازی خوبی بود.حتما تجربه کنید.
سلام.
آقا من هرچی کرک نصب میکنم ارور میده که بازی رو دوباره نصب کنم.ویندوزم سونه.میشه یه کرک خوب معرفی کنید که حداقل بازی اجرا بشه؟(تا بعد برای درها یه فکر دیگه کنم)
دو ستان در این مرحله وقتی به چک پوینت بعدش میرم(با همه کرک ها بعد از نصب دوباره برای هر کرک) باز با این صحنه مواجه میشم دوستی گفت باگ هست! حالا واقعا باگ هست و باید جور دیگه ای باشه برم روش اتفاقی بیفته یا این دایره طلایی اهرمی چیزی هست که معلوم نیستدر هرصورت دوستان من سیو 10 ثانیه قبلش رو میزارم(که برای شما هم مشکل دار نشه و لطف کنین این مرحله کذایی
رو رد کنین سیو چک پوینت بعدی رو برام بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من هر بار که نصب کردم
storage اینجا بود
و مثل بعضی ها اینجا نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش چیه نکنه مشکلات من به خاطر همین باشه من بازی رو از میهن دانلود با حجم 5.62 دانلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
شما فقط
ubiorbitapi_r2.dll
رو از هر کرکی بریز تو محل بازی همین
اگر نشد بریز تو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل ubiorbitapi_r2.dll باید در محل بازی هم کپی میشد که نکرده بودم
دوستان من هم اینجا گیر کردم، درب باز نمیشه!
من کرک جدید (ورژن 2 اسکیدرو) رو ریختم و بازی رو هم از اول رفتم ولی اینجا درب باز نمیشه!
وقتی میله کشیده میشه، صدای باز شدن درب از پشت پرنس میاد ولی درب روبروشه!
Last edited by godsmak; 30-06-2010 at 17:57.
[QUOTE=shopspott;5128153]خوبه که هنوز فقط یه بار ازاول رفتی
اشکال از کرکه اصلا کرک رو کپی کردی ؟ اگه کرک رو کپی کردی کرک اشتباه بوده فقط کرک اسکید رو درسته :
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک ورژن دو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک ورژن 2 رو استفاده کردم
اینبارم مشکل اول رو دارم.منو اومد اما صفحه سیاه میشه بازی اجرا نمیشه.نمی فهمم چشه؟!!!!!
اینبار اون صفحه ی لود که بالا عکسش هست باز نشد یه راست رفت تو.باید اینجوری باشه؟!
[QUOTE=mobin_eshghe pro;5128472]این کرک ورژن دو آخرین کرک هست؟
این درسته درسته؟ با همین تا تهش می شه رفت؟
من هم اینجا گیر کردمباید چیکار کنیم.
دوست عزیز فکر نکنم اینجا خراب باشه وقتی شما معما رو حل میکنید ودر هنگام استفاده در یک cut scene نشون میده که زحمت شما بر باد رفت. شما باید با منجمد کردن اب یکی یکی بر روی اون دایره هابپرید و برید سمت درب خروجی.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
خوب یکی از دوستانی که اینجا گیر کردن سیو خودش رو بزاره . من براش رد میکنم و میزارم.و هرکی اینجا گیر کرده دانلد کنه و از بعد اون بازی کنه.![]()
خب مثل اینکه اینجا خیلی ها گیر کردنخوب یکی از دوستانی که اینجا گیر کردن سیو خودش رو بزاره . من براش رد میکنم و میزارم.و هرکی اینجا گیر کرده دانلد کنه و از بعد اون بازی کنه
شما وقتی پریدی روی میله بعد بپر جلوی در ببین باز میشه یانه (یعنی شاید فقط اولش از دور به نظر میاد بسته س ) من خودم اینو با کرک 1 رد کردم یکجا فقط گیر بود که کرک دو رو هم ریختم رفتم جلو دیدم در وقعا بازه از دور بستس
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)