کسی کمک بیشتری نمیتونه بهم بکنه
کسی کمک بیشتری نمیتونه بهم بکنه
عینک آفتابی خوب دارم که ناچار جلو کامپیوتر ازش استفاده میکنم! الان دنبال یه عدسی با کیفیتم.
من یک سالی هست دچار این مشکل هستم
پارسال با عینک طبی فتوکرومیک تا حد زیادی مشکلم حل شد ولی بعد از چند ماه استفاده از عینک دوباره بعد از مدتی کار با کامپیوتر دچار سردرد میشدم (که فکر کنم به خاطر این بود که چند بار عدسی رو با آب و صابون و دستمال کاغذی داخل حمام تمیز کردم)
عدسی ها رو از جای دیگه (نه جایی که عدسی های قبلی رو خریده بودم) عوض کردم که البته فتوکرومیک هم نبودن ولی مشکلم حل نشد
بعد از خواندن این تاپیک و تنوع عدسی ها و خاصیتشون پاکت عدسی های جدید رو که دیدم نوشته آنتی رفلکس بودن رو پیدا نکردم (راهی برای تشخیص آنتی رفلکس بودن به جز این روش هست؟)
حالا گیج شدم به خاطر آنتی رفلکس بوده یا فتوکرومیک که جلوی سردرد و چشم دردم گرفته شد
شش بار پیش پزشک رفتم (پزشک اول 3بار، پزشک دوم 1بار، پزشک سوم 2بار) انواع و اقسام قطره رو بهم دادن ولی هیچ کدوم به اندازه عینک موثر نبودن (جالب بود نمره ای که پزشک اول با دستگاه داد 0.5 برای هر دو چشم، دفعه سوم گفت هر دو چشمت 1 شده، رفتم پیش پزشک دیگه گفت هر دو 0.25 ، پزشک سوم هم فقط قطره داد، البته اپتومتریست هم رفتم که با تست عدسی به 0.5 برای راست و 0.75 برای چشم چپ رسیدیم)
اسیلور ترانزیشن و اسیلور فورته یو وی و اسیلور پریونسیا چه فرقی (به جز در فتوکرومیک بودن ترانزیشن) با هم میکنم؟ هر سه آنتی رفلکسن؟
Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 09:48.
تفاوتشون توی این عکس مشخصه
مضرترین و مخرب ترین اشعه مانیتورها(اعم از پی سی و گوشی و تبلت) نور ابی اونهاست.که یکسری لنزهایی با نام BLUE PROTECT مخصوص این کار ساخته شدند.این عدسی ها هم آنتی رفلکس هستن و هم بلوپروتکت.ولی قیمتشون خیلی گرونه مثلا زایس رو من قیمت کردم ۴۵۰ هزارتومن ولی یه مدل از اسیلور هست با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قویترین عدسی حال حاضر اسیلور هست که البته اینو جایی پیداش نکردم ولی اگر شما قیمت داری بگو تا ما هم بدونیم چون منم دنبال خرید یک عدسی با کیفیت هستم
Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 07:24.
فرق بین آلیزه و فورته چیه؟
همین پرونسیا میتونه فتوکرومیک هم باشه؟
اسیلور ترانزیشن هم قابلیت بلوک کردن نور آبی رو داره؟ (مثل اینکه رنگ قهوه ای ترانزیشن هم هست که فکر کنم نسبت به خاکستری نور آبی بیشتری رو بلوک کنه)
Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 11:42.
فورته جدیدتره ولی فکر میکنم نسبت به الیزه در برابر خش و لک و آب مقاوم تره...گرونتر هم هست.فورته ۱۸۰ تومن
دیگه کاملترین عدسی اسیلور برای کار با کامپیوتر همین پرونسیا هست.هم آنتی رفلکسه و هم بلوپروتکت.(این اشعه ابی به مرور باعث پیرچشمی میشه و درمانی هم در حال حاضر براش وجود نداره ) پس عدسی که میخرید دقت کنید
فقط به من بگو این پرونسیا رو از کجا اسمش رو گفتی؟ جایی قیمت گرفتی؟.چون عدسیش اونقدر جدیده فکر نکنم وارد ایران شده باشه
Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 17:27.
همین پرونسیا میتونه ترازنیشن هم باشه و تو آفتاب تیره بشه؟
Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 18:15.
شما پرونسیا توی ایران پیدا کن من اونوقت بهت میگم فتوکرومیک هست یا نه![]()
Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 18:49.
یه جا پرسیدم گفته هر نوع از اسیلور رو که بخوای برات میارم
به جز اسیلور، عدسی هست که هم ضد نور آبی و فتوکرومیک هم باشه؟
Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 19:20.
شماره اش رو برام بفرست
فتوکرومیک یعنی ضد یو وی دیگه؟ خوب الان همه عدسی های کریزال ضد یو وی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)