تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 96 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام من بعد بیش از 3 سال متوجه خش و لک بر روی عدسی پلاستیکی و حتی بدنه عینکم شدم...

الان میخوام عدسی بگیرم و عینک جدید میشه راهنمایی بفرمایید

1.(شهرستان ما بهترین عدسی که بهت معرفی می کنن عدسی آنتی رفلکس مارک smart vision هستش به قول خودشون کره ایه و یه کارت گارانتی هم میدن باهاش که روش شیشه مارک زده ام با بخار و اینا مارکش معلوم نمیشه بلکه همیشه مارکش معلومه کیفیت عدسیش چجوریه بنظروتون؟؟(حدود120میده فک کنم البته داداشم شماره چشاش کمتر بود 120شد)

2.میتونم عدسی انتخاب کنم که کمتر کثیف شه و چربی نگیره این همش چربی میگیره؟؟چه مارکی خوبه شماره چشام حدود 2 هستش و آستیکماتم هست

3.فرم هم گرونترین فرم هاشون مارکش giorgio valenti هستش که میگه ایتالیاییه و حدود 280 میده البته قیافه هم ندارن...

4.نهایتا شاید بتونم برم اهواز اونجا کسی جایی رو سراغ نداره برای خرید؟؟

بودجه م هم حدود 500 تومن (بیمه دارم این حدودا پول میده)

لطفا کمکم کنید

راستی چند وقت پیش یه طبی آفتابی گرفتم عدسی زایس آلمان به گفته خودش گذاشت (3هفته سفارشش طول کشید در حالی که گفت ارزون 80 تومنی بخوای یه روزه آمادس) و عدسی خالیش حدود 300 شد گرون انداخته بهم؟

بینایی سنج بهم گفت شماره چشمم یکم بهتر شده بعد 3 سال!!مگه میشه مگه داریم
    کسی کمک بیشتری نمیتونه بهم بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام
    بستگی داره چقدر میخواهید هزینه کنید.
    اگر هزینه اش براتون مهم نیست ، برای آفتاب میتونید یا عینک دودی بزنید. نمره چشم شما خیلی بالا نیست ، با نصف هزینه یه عینک طبی خوب، میتونید عینک آفتابی خوب تهیه کنید.
    برای کامپیوتر و گوشی با دکتر مشورت کنید. صحبت های بنده تجربی هست. بعضی از افراد با عینک آنتی رفلکس مشکلشون حل میشه . اگر شما جز این دسته باشید عینک با عدسی اسیلور تهیه کنید. اگر میخواهید فتوکرومیک هم باشه ، میتونید اسیلور ترانزیشن انتخاب کنید. اگر قیمت مناسب تر بخواهید میتوانید عدسی هایتک تهیه کنید.

بعضی از افراد (البته من خیلی توصیه نمیکنم) برای رفع مشکل شدت نور رایانه ، عینک های فتوکرومیک ارزان قیمت با ته رنگ تهیه میکنند. ته رنگ بودن عدسی اگر چه میزان شفافیت عدسی رو کاهش میده ولی شدت نور رو هم کاهش میده و مشکل این افراد بر طرف میشه ولی از طرف دیگر زیبایی و شفافیت مناسبی ندارند.

برای رفع مشکلتون اولین و بهترین راه استفاده از رایانه ای با صفحه نمایش با کیفیت هست، بعد تنظیم نور صفحه نمایش ، بعد استفاده از عینک.
    عینک آفتابی خوب دارم که ناچار جلو کامپیوتر ازش استفاده میکنم! الان دنبال یه عدسی با کیفیتم.
    من یک سالی هست دچار این مشکل هستم
    پارسال با عینک طبی فتوکرومیک تا حد زیادی مشکلم حل شد ولی بعد از چند ماه استفاده از عینک دوباره بعد از مدتی کار با کامپیوتر دچار سردرد میشدم (که فکر کنم به خاطر این بود که چند بار عدسی رو با آب و صابون و دستمال کاغذی داخل حمام تمیز کردم)
    عدسی ها رو از جای دیگه (نه جایی که عدسی های قبلی رو خریده بودم) عوض کردم که البته فتوکرومیک هم نبودن ولی مشکلم حل نشد
    بعد از خواندن این تاپیک و تنوع عدسی ها و خاصیتشون پاکت عدسی های جدید رو که دیدم نوشته آنتی رفلکس بودن رو پیدا نکردم (راهی برای تشخیص آنتی رفلکس بودن به جز این روش هست؟)
    حالا گیج شدم به خاطر آنتی رفلکس بوده یا فتوکرومیک که جلوی سردرد و چشم دردم گرفته شد
    شش بار پیش پزشک رفتم (پزشک اول 3بار، پزشک دوم 1بار، پزشک سوم 2بار) انواع و اقسام قطره رو بهم دادن ولی هیچ کدوم به اندازه عینک موثر نبودن (جالب بود نمره ای که پزشک اول با دستگاه داد 0.5 برای هر دو چشم، دفعه سوم گفت هر دو چشمت 1 شده، رفتم پیش پزشک دیگه گفت هر دو 0.25 ، پزشک سوم هم فقط قطره داد، البته اپتومتریست هم رفتم که با تست عدسی به 0.5 برای راست و 0.75 برای چشم چپ رسیدیم)
    اسیلور ترانزیشن و اسیلور فورته یو وی و اسیلور پریونسیا چه فرقی (به جز در فتوکرومیک بودن ترانزیشن) با هم میکنم؟ هر سه آنتی رفلکسن؟
    Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 09:48.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عینک آفتابی خوب دارم که ناچار جلو کامپیوتر ازش استفاده میکنم! الان دنبال یه عدسی با کیفیتم.
    من یک سالی هست دچار این مشکل هستم
    پارسال با عینک طبی فتوکرومیک تا حد زیادی مشکلم حل شد ولی بعد از چند ماه استفاده از عینک دوباره بعد از مدتی کار با کامپیوتر دچار سردرد میشدم (که فکر کنم به خاطر این بود که چند بار عدسی رو با آب و صابون و دستمال کاغذی داخل حمام تمیز کردم)
    عدسی ها رو از جای دیگه (نه جایی که عدسی های قبلی رو خریده بودم) عوض کردم که البته فتوکرومیک هم نبودن ولی مشکلم حل نشد
    بعد از خواندن این تاپیک و تنوع عدسی ها و خاصیتشون پاکت عدسی های جدید رو که دیدم نوشته آنتی رفلکس بودن رو پیدا نکردم (راهی برای تشخیص آنتی رفلکس بودن به جز این روش هست؟)
    حالا گیج شدم به خاطر آنتی رفلکس بوده یا فتوکرومیک که جلوی سردرد و چشم دردم گرفته شد
    شش بار پیش پزشک رفتم (پزشک اول 3بار، پزشک دوم 1بار، پزشک سوم 2بار) انواع و اقسام قطره رو بهم دادن ولی هیچ کدوم به اندازه عینک موثر نبودن (جالب بود نمره ای که پزشک اول با دستگاه داد 0.5 برای هر دو چشم، دفعه سوم گفت هر دو چشمت 1 شده، رفتم پیش پزشک دیگه گفت هر دو 0.25 ، پزشک سوم هم فقط قطره داد، البته اپتومتریست هم رفتم که با تست عدسی به 0.5 برای راست و 0.75 برای چشم چپ رسیدیم)
    اسیلور ترانزیشن و اسیلور فورته یو وی و اسیلور پریدنسیا چه فرقی (به جز در فتوکرومیک بودن ترانزیشن) با هم میکنم؟ هر سه آنتی رفلکسن؟
    تفاوتشون توی این عکس مشخصه

مضرترین و مخرب ترین اشعه مانیتورها(اعم از پی سی و گوشی و تبلت) نور ابی اونهاست.که یکسری لنزهایی با نام BLUE PROTECT مخصوص این کار ساخته شدند.این عدسی ها هم آنتی رفلکس هستن و هم بلوپروتکت.ولی قیمتشون خیلی گرونه مثلا زایس رو من قیمت کردم ۴۵۰ هزارتومن ولی یه مدل از اسیلور هست با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قویترین عدسی حال حاضر اسیلور هست که البته اینو جایی پیداش نکردم ولی اگر شما قیمت داری بگو تا ما هم بدونیم چون منم دنبال خرید یک عدسی با کیفیت هستم
    Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 07:24.

4. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مضرترین و مخرب ترین اشعه مانیتورها(اعم از پی سی و گوشی و تبلت) نور ابی اونهاست.که یکسری لنزهایی با نام BLUE PROTECT مخصوص این کار ساخته شدند.این عدسی ها هم آنتی رفلکس هستن و هم بلوپروتکت.ولی قیمتشون خیلی گرونه مثلا زایس رو من قیمت کردم ۴۵۰ هزارتومن ولی یه مدل از اسیلور هست با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قویترین عدسی حال حاضر اسیلور هست که البته اینو جایی پیداش نکردم ولی اگر شما قیمت داری بگو تا ما هم بدونیم چون منم دنبال خرید یک عدسی با کیفیت هستم
    فرق بین آلیزه و فورته چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

همین پرونسیا میتونه فتوکرومیک هم باشه؟
    اسیلور ترانزیشن هم قابلیت بلوک کردن نور آبی رو داره؟ (مثل اینکه رنگ قهوه ای ترانزیشن هم هست که فکر کنم نسبت به خاکستری نور آبی بیشتری رو بلوک کنه)
    Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 11:42.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فورته جدیدتره ولی فکر میکنم نسبت به الیزه در برابر خش و لک و آب مقاوم تره...گرونتر هم هست.فورته ۱۸۰ تومن

اسیلور ترانزیشن هم قابلیت بلوک کردن نور آبی رو داره؟ (مثل اینکه رنگ قهوه ای ترانزیشن هم هست که فکر کنم نسبت به خاکستری نور آبی بیشتری رو بلوک کنه)
    دیگه کاملترین عدسی اسیلور برای کار با کامپیوتر همین پرونسیا هست.هم آنتی رفلکسه و هم بلوپروتکت.(این اشعه ابی به مرور باعث پیرچشمی میشه و درمانی هم در حال حاضر براش وجود نداره ) پس عدسی که میخرید دقت کنید
    فقط به من بگو این پرونسیا رو از کجا اسمش رو گفتی؟ جایی قیمت گرفتی؟.چون عدسیش اونقدر جدیده فکر نکنم وارد ایران شده باشه
    Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

دیگه کاملترین عدسی اسیلور برای کار با کامپیوتر همین پرونسیا هست.هم آنتی رفلکسه و هم بلوپروتکت.(این اشعه ابی به مرور باعث پیرچشمی میشه و درمانی هم در حال حاضر براش وجود نداره ) پس عدسی که میخرید دقت کنید
    همین پرونسیا میتونه ترازنیشن هم باشه و تو آفتاب تیره بشه؟
    Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 18:15.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همین پرونسیا میتونه ترازنیشن هم باشه و تو آفتاب تیره بشه؟
    شما پرونسیا توی ایران پیدا کن من اونوقت بهت میگم فتوکرومیک هست یا نه
    Last edited by H A M A S; 16-10-2015 at 18:49.

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

شما پرونسیا توی ایران پیدا کن من اونوقت بهت میگم فتوکرومیک هست یا نه
    یه جا پرسیدم گفته هر نوع از اسیلور رو که بخوای برات میارم
    به جز اسیلور، عدسی هست که هم ضد نور آبی و فتوکرومیک هم باشه؟
    Last edited by ☼ Namvari ☼; 16-10-2015 at 19:20.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه جا پرسیدم گفته هر نوع از اسیلور رو که بخوای برات میارم
    به جز اسیلور، عدسی هست که هم ضد نور آبی و فتوکرومیک هم باشه؟
    شماره اش رو برام بفرست
    فتوکرومیک یعنی ضد یو وی دیگه؟ خوب الان همه عدسی های کریزال ضد یو وی هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •