تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 1049 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پایونیر که اصلا مدل وایرلس نداره ولی پاناسونیک داره.مدل های مختلفی هم داره که همه از نظر تفکیک صدا یکیه و فقط از نظر قدرت خروجی و امکانات متفاوته.
    خود پاناسونیک هم یه مدل سینما بلوری داره که مدلش رو یادم نیست چی بود ولی قیمتش در حدود 800 تومن هست.شرکت های دیگه هم سینما بلوری دارند ولی هنوز وارد نشده.
    اگر خیلی به صدا اهمیت میدید و می خواید هزینه خوبی واسه سینما بلوری تهیه کنید من پیشنهاد می کنم یه مدل rs30 پایونیر به همراه یه بلوری ارزان قیمت پایونیر بردارید که قیمتش حدودا نزدیک به 900 میشه.
    بابت راهنمایی ممنونم...

پس پیشنهاد شما اینه که مورد دوم رو انتخاب کنم ؟ (rs30 + بلوری پایونیر)

خودمم از نظر کیفیت صدا به پایونیر معتقم و بیشتر از پاناسونیک قبولش دارم ! ولی نمیدونم چرا نمیتونم دل از پاناسونیک بزنم !

مدلی از پاناسونیک نیست که به پای این مدل از پایونیر rs30 برسه ؟ این پاناسونیکی که فرمودین به قیمت 800 تومن هستش ، به نظر شما کیفیت و کارایی خوبی داره ؟

---------------------------------------------

الان یه چرخی توی سایت پاناسونیک زدم !

به نظر شما SC-PT875 + DMP-BD60 میتونه گزینه مناسبی باشه ؟ یعنی دو لینک زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا مدل SC-BT205 به تنهایی !

کد:
    شفافیت و عمق صدا برای من خیلی اهمیت داره ! چون بیشتر برای فیلم دیدن میخوام و دوست دارم از این لحاظ سیستم تک باشه ! چون تی وی بنده 42" G10 هستش گفتم شاید پاناسونیک ست کنم شاید بهتر باشه ! وگرنه هیچ اسراری روی اینکه فقط پاناسونیک باشه ندارم !

راستی ! بلوری پلیرهای موجود در ایران (پاناسونیک و پایونیر) همگی فرمت mkv رو ساپورت میکنند ؟

موفق و شاد و سلامت باشین...

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بابت راهنمایی ممنونم...

پس پیشنهاد شما اینه که مورد دوم رو انتخاب کنم ؟ (rs30 + بلوری پایونیر)

خودمم از نظر کیفیت صدا به پایونیر معتقم و بیشتر از پاناسونیک قبولش دارم ! ولی نمیدونم چرا نمیتونم دل از پاناسونیک بزنم !

مدلی از پاناسونیک نیست که به پای این مدل از پایونیر rs30 برسه ؟ این پاناسونیکی که فرمودین به قیمت 800 تومن هستش ، به نظر شما کیفیت و کارایی خوبی داره ؟

---------------------------------------------

الان یه چرخی توی سایت پاناسونیک زدم !

به نظر شما SC-PT875 + DMP-BD60 میتونه گزینه مناسبی باشه ؟ یعنی دو لینک زیر:

کد:
    یا مدل SC-BT205 به تنهایی !

کد:
    شفافیت و عمق صدا برای من خیلی اهمیت داره ! چون بیشتر برای فیلم دیدن میخوام و دوست دارم از این لحاظ سیستم تک باشه ! چون تی وی بنده 42" G10 هستش گفتم شاید پاناسونیک ست کنم شاید بهتر باشه ! وگرنه هیچ اسراری روی اینکه فقط پاناسونیک باشه ندارم !

راستی ! بلوری پلیرهای موجود در ایران (پاناسونیک و پایونیر) همگی فرمت mkv رو ساپورت میکنند ؟

موفق و شاد و سلامت باشین...
    ببینید دوست عزیز اگه شما به دنبال عمق صدای خوب و تفکیک بالا هستید بدون شک پایونیر بردارید.مدل rs30 قیمتی برابر با 620 تومن داره که شما اگه دی وی دی پلیر رو نخواید 65 تومن کم می کنه و 320 تومنم بابت بلوری اضافه می کنه که میشه حدودا 875 تومن.
    پاناسونیک هم مدل های خوبی داره ولی از نظر صدا هیچ وقت بدرد گرد پایونیر نمیرسه ولی امکانات برابری داره.پاناسونیک همه چیزش خوبه غیر از بیس دستگاه.بیس مناسبی نداره،البته بستگی داره شما تا چقدر طرفدار صدای بم هستید،اگه زیاد به صدای بم اهمیت نمیدید پس برید دنبال پاناسونیک که خیالتونم راحت باشه.بهتره حضوری برید و صدای دوتا دستگاه رو از نزدیک بشنوید.
    در مورد ساپورت پسوند MKV باید بگم که نه تو مشخصات محصولات پایونیر چنین موردی درج شده و نه توی پاناسونیک و خود نمایندگی ها هم که من حضوری سوال کردم اعلام کردن که ساپورت نمی کنه ولی یکی از دوستان توی تحلیل سایت های خارجی دیده بود که جفتشون ساپورت می کنه،حالا من نمیدونم واقعا قضیه از چه قراره،راحت ترین کار اینه که شما یه دی وی دی با پسوند MKV ببری و حضورا تست کنی.و اگه دیدی که ساپورت نکرد اونوقت مجبوری که بلوریت رو از مارک های دیگه بازار تهیه کنی مثلا ال جی که مدل BD390 داره و همه چی هم ساپورت می کنه.

3. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز در مورد دستگاهی که معرفی کردید :

این دستگاه ساخت JVC با 360 وات قدرت و بلندگوهای بدون پایه و قیمت حدود 300 دلار جزو سیستمهای سینمای خانگی کوچک قرار می گیره . دقیقا مثل پایونیر 180 .

از سایر ویژگی های این دستگاه می شه به 2 وروی USB ،اینترفیس آیپاد و پشتیبانی از صدای 5.1 و دالبی پرولوجیک 2 و dts اشاره کرد.
    نقطه قوت این دستگاه به نظر من ، امکانات ارتباطی فراوان این دستگاهه که تا حدی شبیه آمپلی فایرهای نیمه حرفه ای عمل کرده.
    2 ورودی HDMI و یک خروجی HDMI و امکان اتصال به کنسول بازی و همچنین ورودی صدا تعدادی از امکانات ارتباطی این دستگاهه.

به نظر من مهمترین نقطه ضعف این دستگاه نداشتن پلیر است !!!! یعنی باید جداگانه برای این دستگاه پلیر تهیه کنید. مگر اینکه بخواید فقط و فقط برای اتصال به کنسول بازی از یه سیستم سینمای خانگی استفاده کنید !!!!! بنابراین اگه پلیر جداگانه ندارید شاید خرید این دستگاه زیاد به صرف نباشه.
    من نمی دونم که این دستگاه وارد ایران شده یا نه و نمی دونم که کیفیت صداش در چه حدیه ولی در متن بررسی که معرفی کردید گفته که صدای این دستگاه در ولوم متوسط به بالا زیاد گیرا نیست.
    پایونیر 180 معادل با این سیستمه ولی با توجه این مساله که پایونیر 180 قابلیت اتصال به کنسول بازی رو نداره خیلی به دردتون نمی خوره.
    قیمتش توی ایران حدودا 250 تومنه.
    درسته علیرضا،این دستگاه پلیر نداره،شرکت جی وی سی بیشتر این دستگاه رو تولید کرده جهت استفاده از آیپاد و یو اس بی.به عبارتی یه دستگاه مولتی مدیا محسوب میشه.این شرکت جی وی سی مثل اینکه خوشش میاد سیستم های این مدلی طراحی کنه.تنها شرکتی که تنوع محصولاتش برای استفاده از آیپاد خیلی زیاده همین جی وی سی هستش.بعضی وقت ها یه محصولات عجیب غریبی تولید می کنه که واقعا آدم رو میبره به فکر.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این JVC با این قیمت عجب امکانات و ورودی خروجی های کاملی داره!
    حیف که صداش زیاد خوب نیست! البته من گوش نکردم تو همون سایت Digital trend نوشته.

7. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معایب Pioneer 787 رو اگه دوستام لطف کنند ممنون می شم..
    فقط خواهشاً سریع، چون می خوام برم عصری بگیرم..

به نظر دوستان چی کم داره این مدل نسبت به رقبا؟!
    یک عیبشو خودم می دونم: Wireless نیست متاسفانه..

دیگه دیگه؟!

9. این کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

معایب Pioneer 787 رو اگه دوستام لطف کنند ممنون می شم..
    فقط خواهشاً سریع، چون می خوام برم عصری بگیرم..

به نظر دوستان چی کم داره این مدل نسبت به رقبا؟!
    یک عیبشو خودم می دونم: Wireless نیست متاسفانه..

دیگه دیگه؟!
    مشکلی که من خودم بهش برخورد کردم اینه که وقتی از روی فلش آهنگ ها رو پخش می کنی ، این امکان وجود نداره که بتونی فولدرها ( آلبومها ) رو عوض کنی . یعنی باید کل track ها رو دونه به دونه عوض کنی تا به آهنگ مورد علاقه برسی . در صورتی که وقتی از روی cd یا dvd آهنگ پخش می کنی امکان انتخاب فولدر وجود داره.
    یه مساله دیگه هم اینه که چند تا حالت انتخاب صدا بیشتر نداری مثل دالبی پرولوجیک ، اکشن ، استریو و.... یعنی مثل سیستم های Hi-Fi این امکان وجود نداره که بتونی اکولایزر رو خودت تنظیم کنی (اکولایزر گرافیکی) و.....البته امکان کم یا زیاد کردن بیس و تریبل وجود داره. نمی دونم این امکان اصلا در سایر سیستم های سینمای خانگی وجود داره یا نه !

من فعلا عیب دیگه ای به ذهنم نمی رسه .....

مبارک باشه!
    Last edited by hashemi_ali_reza; 12-04-2010 at 13:05.

11. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مشکلی که من خودم بهش برخورد کردم اینه که وقتی از روی فلش آهنگ ها رو پخش می کنی ، این امکان وجود نداره که بتونی فولدرها ( آلبومها ) رو عوض کنی . یعنی باید کل track ها رو دونه به دونه عوض کنی تا به آهنگ مورد علاقه برسی . در صورتی که وقتی از روی cd یا dvd آهنگ پخش می کنی امکان انتخاب فولدر وجود داره.
    یه مساله دیگه هم اینه که چند تا حالت انتخاب صدا بیشتر نداری مثل دالبی پرولوجیک ، اکشن ، استریو و.... یعنی مثل سیستم های Hi-Fi این امکان وجود نداره که بتونی اکولایزر رو خودت تنظیم کنی (اکولایزر گرافیکی) و.....البته امکان کم یا زیاد کردن بیس و تریبل وجود داره. نمی دونم این امکان اصلا در سایر سیستم های سینمای خانگی وجود داره یا نه !

من فعلا عیب دیگه ای به ذهنم نمی رسه .....

مبارک باشه!
    من هیچ سینما خانگی ای رو ندیدم همچین قابلیتی داشته باشه!
    اصلاً بدردم نمی خوره..
    همون Sample های پیش فرض خودش از همه بهترن..
    برای فیلم دیدن بهترینش Pro Logic II هست دیگه که تو مشخصاتش دیدم زده علاوه بر این Pro Logic Xii هم ساپورت می کنه که مطمئناً از ورژن اولیش بمراتب بهتره..
    بهتر از همشون هم که Dts دیگه! خودت که می دونی! می ترکونه حجم و کیفیتو..
    بلوتوث چی؟ داره یا نه؟

داداش شما هم مثل خودم سونی بازی..
    نظرت راجه به FZ900KW چیه؟
    قیافش بدک نیست.. (چهار پایه بلند ایستاده داره اما بدنه کائوچوئه و مثل 787 چوب نیست)
    وایرلس هم هست..
    صداش معرکست..
    قیمتش 630..

منتظرم..
    ممنون..
    Last edited by masoudu2ub; 12-04-2010 at 13:30.

13. 2 کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

PIONEER HTZ-787 DVD CODE FREE HOME THEATRE SYSTEM FOR 110-240 VOLTS

Features
    Region Free playback of all DVD movies from region 1-6
    Works on any TV! Plays any DVD from any region on any TV! Play NTSC DVDs on a PAL TV or PAL DVDs on an NTSC TV.
    This player does not need a multi-system TV or a external video converter.
    World Wide Voltage Supply AC 100-240V, 50/60Hz
    Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC)
    Advanced MCACC creates the ideal acoustic environment with the provided microphone. With a push of a button, the self-calibration feature detects speakers and compensates for the disparities, letting you enjoy soundtracks and music as they were originally intended.
    Front Stage Surround Advance
    Enjoy surround sound with only the front speakers and the subwoofer. Since wall reflections are not used, the setup is less dependent on the room environment, allowing front alignment of the speakers.
    The technology creates excellent sound image and natural sound, because it does not alter the sound frequency or the original sound wave.
    Advanced Sound Retriever
    Pioneer-exclusive Sound Retriever technology significantly improves WMA/MP3/MPEG-4 AAC compressed audio to CD quality. It applies a special algorithm to restore the signals in barely audible ranges usually lost during the compression process.
    Auto Level Control
    Auto Level Control equalizes volume level differences between tracks when playing MP3/WMA sources etc. The playback volume is maintained at a consistent level, so there is no need to make adjustments for each song.
    Down-Firing Subwoofer
    The Down-Firing subwoofer efficiently disperses sound with little distortion, filling your room with rich, deep bass. The innovative design combines quality performance with a stylish look.
    CD->USB Recording
    You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
    USB Movie Playback
    The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
    HDMI and KURO LINK
    HDMI available on all HTZ models ensures lossless transmission for high-quality pictures and sound, as signals remain in a pure digital state. HDMI can upscale 480p video signals up to 1080p output. With models featuring KURO LINK function, you can operate the whole system's basic functions such as power on/off and playback through the KURO's remote control.
    Ready for Bluetooth Wireless Technology
    With the AS-BT100 optional Bluetooth adapter, you can wirelessly stream music from compatible devices, such as mobile phones, PCs, or iPod (optional transmitter required). The basic functions of the device can be operated using the system's remote control.
    Optical Input
    With the optical input terminal, you can enjoy digital broadcasts and gaming in 5.1-channel sound
    Specifications
    Power 600W
    CD->USB Recording Yes
    USB Movie Playback Yes
    HDMI and KURO LINK Yes
    Bluetooth Adaptor Terminal Yes
    Optical Input for STB/ Game Console Yes
    Karaoke Yes
    Advanced MCACC Yes
    Front Stage Surround Advance Yes
    Advanced Sound Retriever Yes
    Auto Level Control Yes
    2.1ch Front Surround System No
    Down-firing Subwoofer Yes
    Dual Centre Speakers No

15. 3 کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من هیچ سینما خانگی ای رو ندیدم همچین قابلیتی داشته باشه!
    اصلاً بدردم نمی خوره..
    همون Sample های پیش فرض خودش از همه بهترن..
    برای فیلم دیدن بهترینش Pro Logic II هست دیگه که تو مشخصاتش دیدم زده علاوه بر این Pro Logic Xii هم ساپورت می کنه که مطمئناً از ورژن اولیش بمراتب بهتره..
    بهتر از همشون هم که Dts دیگه! خودت که می دونی! می ترکونه حجم و کیفیتو..
    بلوتوث چی؟ داره یا نه؟

داداش شما هم مثل خودم سونی بازی..
    نظرت راجه به FZ900KW چیه؟
    قیافش بدک نیست.. (چهار پایه بلند ایستاده داره اما بدنه کائوچوئه و مثل 787 چوب نیست)
    وایرلس هم هست..
    صداش معرکست..
    قیمتش 630..

منتظرم..
    ممنون..

ممنون دوست عزیز
    در مورد حالت های صدایی که شما فرمودید باید بگم فعال بودن یا نبودن هر کدوم از این حالت ها بستگی به این داره که dvd که داخل دستگاه گذاشتید از این فرمتها ساپورت می کنه یا نه. مثلا ممکنه یه dvd رو داخل دستگاه بذارید ولی گزینه dolby prologic II براش غیر فعال باشه و یا برعکس...من خودم اکثر اوقات روی حالت EXTENDED STERIO می ذارم . البته انتخاب حالت صدا یه کم سلیقه ایه و بر حسب نوع فیلم یا موزیک یا بازی (در صورت وصل کردن کنسول بازی) متفاوته.

دستگاه 787 بلوتوث رو ساپورت می کنه ولی برای استفاده باید پایه اون رو جداگانه تهیه کنید.

در مورد دستگاه سونی FZ900KW هم بگم که من این دستگاه رو تست نکردم اما دستگاه DZ790 رو که از نظر قدرت و مشخصات خیلی شبیه FZ900KW هستش فقط وایرلس نیست ، تست کردم . صداش چنگی به دل نمی زد .حداقل باید بگم صداش از پایونیر 787 به صورت محسوسی پایینتره. تازه DZ790 وایرلس نیست . می دونید که وایرلس بودن یه مقداری باعث افت کیفیت می شه....
    به نظر من با بودجه 630 تومن ، RS30 پایونیر انتخاب خیلی خیلی خیلی حرفه ای تری نسبت به FZ900KW هست.

اما به نظر من از دو سه تا دستگاهی که مد نظرتون هست (سونی ، پایونیر ، فیلیپس و...) تست صدا بگیرید و در نهایت دستگاهی رو بگیرید که بیشتر دلتون با اونه !!!!!
    موفق باشید.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 12-04-2010 at 14:49.

17. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مورد حالت های صدایی که شما فرمودید باید بگم فعال بودن یا نبودن هر کدوم از این حالت ها بستگی به این داره که dvd که داخل دستگاه گذاشتید از این فرمتها ساپورت می کنه یا نه. مثلا ممکنه یه dvd رو داخل دستگاه بذارید ولی گزینه dolby prologic II براش غیر فعال باشه و یا برعکس...من خودم اکثر اوقات روی حالت EXTENDED STERIO می ذارم . البته انتخاب حالت صدا یه کم سلیقه ایه و بر حسب نوع فیلم یا موزیک یا بازی (در صورت وصل کردن کنسول بازی) متفاوته.

دستگاه 787 بلوتوث رو ساپورت می کنه ولی برای استفاده باید گیرنده اون رو جداگانه تهیه کنید.

در مورد دستگاه سونی FZ900KW هم بگم که من این دستگاه رو تست نکردم اما دستگاه DZ790 رو که از نظر قدرت و مشخصات خیلی به این مدل نزدیکه ، تست کردم . صداش چنگی به دل نمی زد .حداقل باید بگم صداش از پایونیر 787 به صورت کاملا محسوسی پایینتره. تازه DZ790 وایرلس نیست . می دونید که وایرلس بودن یه مقداری باعث افت کیفیت می شه....
    به نظر من با بودجه 630 تومن ، RS30 پایونیر انتخاب خیلی خیلی خیلی حرفه ای تری نسبت به FZ900KW هست.

موفق باشید.
    وای همه پا شد..
    دیگه حال ندارم بنویسم..

ببینید من انتظار دارم وضوح صدا جوری باشه که وقتی صدا رو تا آخرین حد ممکن زیاد کنم هیچ گونه خش و خشی تو صدا نیوفته و آدم احساس نکنه بانها دارن پاره می شن..

دوست دارم صدای هیلکوپتر تو فیلم جوری باشه که انگار داره میاد تو خونمون بشینه..

یا اینکه صدای انفجار جوری باشه که خودم پرتاب بشم وسط زمین..

و یا اینکه صدای گاز یک فراری جوری باشه که موهای بدنم از اوج هیجان سیخ بشن..

بلوتوث رو می خوام چی کار..
    از سینما خانگی این ها رو انتظار دارم..

آدمو ببره تو جو فیلم و بازی..
    حالا چی کا وکنم؟!

پایونیر 787؟! (rs70 نمی خوام)

19. این کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •