من امروز صبح بدون گارانتی با قیمت 435 خریدم، رنگش مشکیه و ساکن شمال شرقی تهران هستم!
من امروز صبح بدون گارانتی با قیمت 435 خریدم، رنگش مشکیه و ساکن شمال شرقی تهران هستم!
بنظر من نگه دار تا آیفون جدید بیاد ... توی تیر و مرداد میاد
سراغ X6 نرو که هر کی خریده پشیمونه ...
من میخوام X6 رو بگیرم تا N8 بیاد، پدیدس...
من بیشتر که تست کردم فهمیدم فقط تو سایلنت نیست تو همه پروفایلا برا مسیج ویبره نمی زنه ولی زنگ که بهم میزنن ویبره میزنه.شما میگی مشکل از چیه؟
داغ شدنش عادیه
پی سی سویت را پاک کرده و دوباره نصب کردم بازم چنین بود
حالا ببینیم چی میشه
شما که از ویواز راضی نیستین مطمئنا از x6 نیز راضی نخواهین بود
پس چه دلیلی هست که x6 میخواهین بخرین ؟
در ضمن x6 ارزونتر از ویواز هست (البته نوعی که حافظه کمتری داره)
و براحتی میتونی عوضش کنی ....
باید بررسی بشه
حمید تو نظری نداری؟
از دوستان که این گوشی رو دارن از کیفیته عکسش راضین اگه هم امکان داره یه عکس که خودشون گرفتن برام آپ کنن
سلام
برای شما که میگی ویبره نمیزنه احتمالا یه باگ هست تو فریم ور.معمولا دیدم وقتی گوشی تازه میخری یچیزی یجارو که خودت به دلخواهت میای تنظیم میکنی مخصوصا تو پروفایل دیگه ویبره نمیزنه.
یکار میگم بکن.یه بک آپ کلی بگیر بعد گوشیتو ریست کن.قبل از برگردوندن بک آپ تست کن ببین ویبره درست شده یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عالمه عکس از ویواز وجود داره
بلاخره امروز این گوشی رو خریدم و برای کسایی که میخوان بخرند میخوام یه برسی کامل بزارم
نمایه اولیه
این گوشی نمیگم زیباترین گوشی بوده که تو عمرم دستم گرفتم ولی الحق و النصاف خوش دست ترین گوشی که تا الان دیدم
فقط یه جورایی عجیب غریبه مثلا این قاب پشت که هی باید فشار بدیش تو چون لق میزنه یا مثلا محافظ یو اس پیش اگه باهاش بد رفتاری کنی (خیلی کم) میزنه بیرون و باید با فشار دباره بدیش تو یا مثلا ادم احساس میکنه بدنش یه جورایی بی دوامه و ممکنه با افتادن یا ضربه ترک بخوره تا دلتون بخواد هم اثر انگشت روش میمونه ولی خدا وکیلی این شکل ایرودینامیکش همه اینارو می پوشونه
روشن نمودن گوشی
اولین نکته بعد از روشن کردن گوشی اینه که با کمال تعجب گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد سرعت لود شدن سیستم عامل به نسبت پردازنده 720 کنده ،لوگوی سونی اریکسون تو زمینه سفید و بعدش یه انیمیشن از ارم سونی اریکسون به عنوان تم لود شودن گوشی خیلی جالب نیست ولی مهمم نیست
اولین لحظات کار کردن با ویواز
بعد از لود شدن سیستم عامل با اولین تماس انگشت روی صحفه در صورتی که قبلا گوشی خازنی مثل ایفن یا i8910 داشتید انگاری یهو یه سطل اب سرد روتون ریخنه باشند چون تاچش واقعا نسبت به خازنی ها حرفی برای گفتن نداره
ولی اصلا نگران نباشید چون بعد از نیم ساعت کار با گوشی متوجه میشید که نه بابا تاچش همچین بد هم نیست
کیفیت صحفه نمایش خیلی عالیه و حرف نداره منوهای گوشی هم یه جورای خیلی خلوتند نمیدونم چرا این احساس بهم دست داده ولی..
وقتی با منوها کار میکنید یه عیب خیلی گنده تو نرم افزار پیدا میکنید که همون نبود کنتیک اسکروله که واقعا از سونس اریکسون بعیده همچین کاری کرده باشه
برای کسایی که نمیدونند کنتیک اسکرول چیه باید بگم مثلا شما وقتی تو یه محیطی هستیید که منو یا نوشته های طولانی داره برای رفتن به مطالب زیرین نیاز نیست که با انگشت اسکرول رو انتخاب کنید و پایین بریید بلکه انگشتتون رو میزارید وسط صحفه و اگه انگشتتون رو بالا ببرین به بالا اسکرول میکنه و اگه پایین ببرید به پایین
این مسله بخصوص برای کسایی که برای اولین بار با گوشی های لمسی کار میکنند و یا حوصله کار با قلم رو ندارند خیلی ضروریه
البته تو گالری بخصوص تو عکسا کنتیک اسکرول وجود داره (خیلی هم رون و خوبه) ولی تو منوها نه
دوربین
واقعا ایده دو تا دکمه شاتر خیلی محشره و دیگه لازم نیست برای انتخاب فیلم یا عکس تو منوها سرک بکشید و تو این فاصله سوژتون رو از دست بدید
عکسهای ویواز مثل i8910 خوبه ولی نه اون جوری که از یه دوربین 8 مگاپیکسلی انتظار دارید ولی فیلمش واقعا محشره و به جرعت از i8910 بهتره بخصوص اون فکوس مداومش با اینکه یه کم کنده ولی خیلی تو وضوح فیلم برداری کمک میکنه فریم ریتشم رونه و در کل نمره قبولی خوبی میگیره
سرعت
به جرعت میتونم بگم که سرعت ویواز واقعا حیرت اوره بخصوص وقتی با یه برنامه به نام glb تستش کردم خیلی خیلی از i8910 که خیلی ها(از جمله خودم) به سرعتش و گرافیکش مینازیدند بهتریه
البته من نتایجش رو نگاه نکردم ولی موقع انجام تست ها بخصوص او صحنه که اون خانومه با چوب با یه دایناسور میجنگه به مراتب سرعت و گرافیک بهتری داشت اگه اغراق نکنم حد اقل دو برابرi8910
صدا
اقا من نمیخوام با دیگران ساز مخالف بزنم ولی خدایش کیفیت صدای ویواز عالیه فقط حجمش کمه که خب نمیدونم برا منی که اهنگ سنتی یا کلاسیک گوش میدم کافیه فقط با کمال تعجت تا اونجایی که من فهمیدم گوشی فقط یه اسپیکرداره که واقعا ضایع است
حرف اخر
اقا اگه بخوایم گوشی ویواز رو تو چند جمله توصیف کنم باید بگم
سرعت ،گرافیک ،طراحی زیبا ،فیلم برداری عالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)