مرسی عزیز..! LuncherPro رو گرفتم همون حالت رو داره سرعتش هم خوبه..!
درمورد اون کیبورد..! آره خیلی باحال بود ولی بهش عادت ندارم اشتباه تایپی زیاد دارم باهاش![]()
مرسی عزیز..! LuncherPro رو گرفتم همون حالت رو داره سرعتش هم خوبه..!
درمورد اون کیبورد..! آره خیلی باحال بود ولی بهش عادت ندارم اشتباه تایپی زیاد دارم باهاش![]()
دوستان ورژن .38 فیرمویر هم واسه ایتالیا و اسپانیا اومد. از لحاظ آنلاک بودن یا نبودن تا حد زیادی اطمینان به آنلاک بودن هست ولی هنوز تست نکردم!!!! اگر کسی تست کرد خبر بده, لینک های دانلود به ترتیب ورژن ایتالیایی و اسپانیایی (به محض تست کردن سعی میکنم changelog رو هم بذارم ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو فیرمویر سرویس ورژن هستن و شامل vulnerable recovery هم هستن .
خوب اينجا چندتا از منابع معتبر جهاني رو ميزارم كه راي به برتري ميلستون يا درويد بر اكثر اسمارت فونهاي رقيب به خصوص آيفون و نكسوس هست كه فن بوي هاي برندهاي ديگه خواستن بدونن /
سايت مجله معتبر تايمز :
سايت معتبر engadget :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت cnet :
سايت top 10 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
.
.
.
ادامه دارد![]()
Last edited by fire159; 28-06-2010 at 23:24.
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.
Rumor: Google Sending Froyo OTA to Motorola DROID Test Group
آندروید 2.2 برای میلستون !
We just received word that an internal testing group at Google has been receiving Android 2.2 OTA updates for the Motorola Droid 1.
سلام لطف مي كنين يه مغازه با قيمت مناسب به من معرفي كنيد؟جايي كه قرار بود برام بياره ميگه نيست تو بازار فعلن
شماره تلفنم اگر داريد و گارانتيشو ممنون ميشم.بد رفته تو مخم جاييم گيرش نميارم اين مايلستونو
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.دوستای گلم..! لطف میکنید و بگید این فریمور ها چه مزیتی به قبلی ها دارن...!ایتالیا رو هم من تست کردم آنلاک هست.![]()
با کلی تشکرجات![]()
As stated previously, we were unable to find any obvious differences to the SHOLS_U2_02.36.0 version. It appears this FW may include modifications to the locale that we cannot test as we are not represented in these countries and therefore cannot check these in full.
Contains the vulnerable recovery
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)