BF 3 که کاملا براساس Directx 11 ساخته شده اون Lighting فوق العاده اش هم یکی از ویژگی های Directx 11 هست ....
BF 3 که کاملا براساس Directx 11 ساخته شده اون Lighting فوق العاده اش هم یکی از ویژگی های Directx 11 هست ....
مثل اینکه حال شما از من بهتره!!
دوست عزیز هیچ وقت بدون دلیل و از روی مشاهدات خودتون نظر ندین!
من دو بار گفتم باز هم میگم و امیدوار شما این بار دیگه متوجه حرفم بشید!
بازی های جدید همشون بر پایه DX9 ساخته میشن! چون موتور های گرافیکی بر اساس DX9 ساخته شده! و اونهایی هم که به نام پشتیبانی از DX11 عرضه میشن فقط یک سری افکتهاشون با DX10 یا DX11 ساخته میشن!
__________________________________________________ ____________________________________
اما فعلا کاری به بازی های دیگه ندارم و بر میگردم سراغ Crysis !
اول از همه به لینک زیر مراجعه کنید و ببیند سایت معتبر Gamespot در مورد نسخه اول بازی و پشتیبانی از DX10 چی نوشته!!
نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX10 پشتیبانی نمیکرد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیم Very High بازی در ویندوز XP بسته بود! و کرایتک گفته بود برای استفاده از تنظیمات Very High بازی باید ویندوز Vista که از DX 10 پشتیبانی میکنه رو داشته باشید!
ولی خیلی زود گندش درومد و ه کر روسی ( اگه اشتباه نکنم!) با ساخت پچی تنظیملت Very High رو در ویندوز XP آنلاک کرد تا نشان دهد بازی حتی کوچکترین افکت هاشم هم از DX10 استفاده نمیکنه!!
(شاید بهرت باشه این رو هم بگم که ویندوز XP از DX10 پشتیبانی نمیکنه!)
همون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!
باز هم در آخر اینو بگم که خواهشمندم از دوستان هر حرفی رو بدون تحقیق و دلیل و مدرک و از روی هوا نزنن !!
Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 19:23.
حرف شما درست ولی یه سوال برام پیش اومدهمون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!
فرقی بین هیچ کدوم از افکتای گرافیکی کرایسیس که تو xp روی 9 اجرا میشه با 10 تو همون xp نداره؟
یعنی کاملا همون 9 بوده؟
دوستان من الان بازی مترو 2033 رو هم با دایرکس 10 و هم با 11 اجرا کردم ولی چندان تفاوتی نداشت !!!
اصلا قابلیت های دایرکس 11 مثل Tessellation و ... چی هست و چه تاثیری بر کیفیت بازی داره ؟
نه دوست من هیچ گونه تفاونی وجود نداره!
توی همون لینکی که در بالا گذاشتم چند عکس مقایسه گذاشته که میتونین ببینین!
برای مثال :
Very High : XP
Very High : Vista
واقعا تفاوتی وجود داره!!؟
من فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!
همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید!
برای درک بهتر Tessellation به عکس زیر که یک gif هست توجه کنید :
کلا افکت ها در DX11 زیباترن! مهمترینش هم نور پردازی هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از عرضه Metro 2033 یک سری PC Fan ریختن توی انجمن کنسول ها و گفتن که Metro 2033 از DX 11 پشتیبانی میکنه و فلان و بهمان! که من همون وقت یه سری شات از مقایسه هر دو گذاشتم و دوستان تفاوت بسیار بسیار ناچیز DX 9 و DX10 و DX11 رو دیدن!
حالا هم اگر مایل بودن میتونن به لینک زیر برن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 20:21.
یکی اینو پاک کنه!![]()
Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 20:21.
شما یعنی دارید می گید DX11 با 9 و 10 فرقی نداره ؟
بدون شک یه سری ویژگی ها به DX 9 اضافه شده که اونو با DX8 متمایز کرده !
اینجا هم همینه یه سری قابلیت ها به Dx9 اضافه شده و Dx10 رو ساخته ! مثل استفاده سریع تر از Dynamic Link Libraries یا همون DLL !! یا مثلا استفاده بهتر و بهینه تر از CPU و Memory کارت گرافیک...
این ها تفاوت هایی هست که شاید شما در وهله ی اول به چشمتون نیاد ولی حتما یک سری تغییرات به وجود اومده که 9 شده 10 !!
اصلا تا حالا به این فکر کردی چرا Crysis تو ویستا سریع تر و بهتر از XP اجرا میشه !! به خاطر دلایل بالا !!
حالا بریم سراغ DX 11
DX 11 علاوه بر تغییراتی که در بالا ذکر شد + برای بازی هایی که از Multi core Procssesors ها ساپورت می کردن بهینه شد، Shader Model 5 بهش اضافه شد، یه سری Application programming interface یا همون API جدید بهش اضافه شد و در بازی ها هم افکت هایی مثل Tessellation یا DOF رو به نمایش در آورد !!
دیگه چی می خوای !!؟؟!؟!؟!؟ حرف شما خیلی جالبه ! انگاری من بگم Office 2003 به بعد همون 2003 هستند چون با همون 2003 هم میشه تایپ کرد
اگه تو Crysis هم هیچ افکتی از DX10 نباشه حداقلش اینه که سریع تر و بهتر اجرا میشه...
شما عقلتون به چشمتونه ! اگه اون افکت هارو ببینید می گید اوــــــــــــوووووووه عجب چیزی !!
اگه نبینید کلا قضیه رو نقض می کنید و جبهه می گیرید که بازی اصلا از این استفاده نمی کنه !!!
من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...
Last edited by marmolak kocholo; 06-03-2011 at 20:23.
جای این بحث های قدیمی در این تاپیک نیست ولی خوب مجبوریم دیگه!
دوست عزیز شما پست قلیه من رو درست نخوندین!
من که بحثم سره قابلیت های DX11 نیست!!
DX9 و DX10 که تفاوت چندانی نداشتند ولی DX11 بحثش جداست! و خوب تفاوتش با دو ورژن قلی کاملا مشخصه!
من حرفم در مورد نسخه اول Crysis بود!
نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX 10 پشتیبانی نمیکرد! من که نگفتم هیچ تفاوتی بین DX9 و 10 و 11 نیست ! من گفتم نسخه اول از DX10 پشتیبانی نمیکنه! منبع رو هم که ذکر کردم!
شما با یک جستو جوی ساده در گوگل میتونید متوجه بشید که نسخه اول بازی از DX 10 پشتیبانی نمیکرده !
حالا شما دوباره بیاین بگید من گفتم DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!!!
شما تو پست اولتون نوشته بودید که هیچ بازی با DX11 ساخته نشده و همه DX9 هستند ! این یعنی چی ؟
یعنی DX9 با 11 فرق = 0 دیگه ! اشتب می کنم بفرمایید
Last edited by marmolak kocholo; 06-03-2011 at 20:37.
خب اینو آره اکثر دوستان میدوننمن فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!
همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید!![]()
یه چیزی هم مجید جان قبلا گفت میگم اینو هم بخونید من کلا قبولش دارم
در جواب به من درباره ی همین very high روی xp بوده![]()
من کلا حرفشو قبول دارماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شاید باعث شه ایشون یه سری به اینجا بزنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)