تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 180 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه چیزی میگم زیاد به خودتون فشار نیارید که جواب بدید

از وقتی دمو های BF 3 رو دیدم گرافیک کرایسیس 2 جذابیتش رو برام از دست داد... منظورم این نیست بگم کدوم بهتره ولی یه جوری نو که اومد به بازار کهنه شدش دل آزار : دی
    BF 3 که کاملا براساس Directx 11 ساخته شده اون Lighting فوق العاده اش هم یکی از ویژگی های Directx 11 هست ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست عزیز شما حالت خوبه ؟
    100 تا بازی همین الان می خوای نام ببرم که از Directx 10 استفاده می کنن!؟
    بیشتر از 10 تا بازی هم می خوای نام ببرم که از Directx 11 استفاده می کنن ؟

در ضمن کرایسیس و کرایسیس وارهد هر دو از دایرکس 10 استفاده می کردن!!!!!
    مثل اینکه حال شما از من بهتره!!

دوست عزیز هیچ وقت بدون دلیل و از روی مشاهدات خودتون نظر ندین!

من دو بار گفتم باز هم میگم و امیدوار شما این بار دیگه متوجه حرفم بشید!

بازی های جدید همشون بر پایه DX9 ساخته میشن! چون موتور های گرافیکی بر اساس DX9 ساخته شده! و اونهایی هم که به نام پشتیبانی از DX11 عرضه میشن فقط یک سری افکتهاشون با DX10 یا DX11 ساخته میشن!
    __________________________________________________ ____________________________________
    اما فعلا کاری به بازی های دیگه ندارم و بر میگردم سراغ Crysis !

اول از همه به لینک زیر مراجعه کنید و ببیند سایت معتبر Gamespot در مورد نسخه اول بازی و پشتیبانی از DX10 چی نوشته!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX10 پشتیبانی نمیکرد !

تنظیم Very High بازی در ویندوز XP بسته بود! و کرایتک گفته بود برای استفاده از تنظیمات Very High بازی باید ویندوز Vista که از DX 10 پشتیبانی میکنه رو داشته باشید!

ولی خیلی زود گندش درومد و ه کر روسی ( اگه اشتباه نکنم!) با ساخت پچی تنظیملت Very High رو در ویندوز XP آنلاک کرد تا نشان دهد بازی حتی کوچکترین افکت هاشم هم از DX10 استفاده نمیکنه!!

(شاید بهرت باشه این رو هم بگم که ویندوز XP از DX10 پشتیبانی نمیکنه!)

نسخه اول یازی از Directx 10 پشتیبانی میکرد بازی مولتی پلتفرمی مثل Dragon Age 2 هم حتی از Directx 11 پشتیبانی میکنه ....
    البته نسخه PC Crysis حتی با Directx 9 هم زیبا هست ولی Directx11 و Directx 10 یک سری ویژگی های مهم مثل Tessellation و... داره که با dx9 قابل اجرا نیست ....
    همون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!

باز هم در آخر اینو بگم که خواهشمندم از دوستان هر حرفی رو بدون تحقیق و دلیل و مدرک و از روی هوا نزنن !!
    Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 19:23.

3. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!
    حرف شما درست ولی یه سوال برام پیش اومد
    فرقی بین هیچ کدوم از افکتای گرافیکی کرایسیس که تو xp روی 9 اجرا میشه با 10 تو همون xp نداره؟
    یعنی کاملا همون 9 بوده؟

5. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نسخه اول یازی از Directx 10 پشتیبانی میکرد بازی مولتی پلتفرمی مثل Dragon Age 2 هم حتی از Directx 11 پشتیبانی میکنه ....
    البته نسخه PC Crysis حتی با Directx 9 هم زیبا هست ولی Directx11 و Directx 10 یک سری ویژگی های مهم مثل Tessellation و... داره که با dx9 قابل اجرا نیست ....
    دوستان من الان بازی مترو 2033 رو هم با دایرکس 10 و هم با 11 اجرا کردم ولی چندان تفاوتی نداشت !!!
    اصلا قابلیت های دایرکس 11 مثل Tessellation و ... چی هست و چه تاثیری بر کیفیت بازی داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حرف شما درست ولی یه سوال برام پیش اومد
    فرقی بین هیچ کدوم از افکتای گرافیکی کرایسیس که تو xp روی 9 اجرا میشه با 10 تو همون xp نداره؟
    یعنی کاملا همون 9 بوده؟
    نه دوست من هیچ گونه تفاونی وجود نداره!

توی همون لینکی که در بالا گذاشتم چند عکس مقایسه گذاشته که میتونین ببینین!

برای مثال :

Very High : XP

Very High : Vista

واقعا تفاوتی وجود داره!!؟

من فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!

همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید!

دوستان من الان بازی مترو 2033 رو هم با دایرکس 10 و هم با 11 اجرا کردم ولی چندان تفاوتی نداشت !!!
    اصلا قابلیت های دایرکس 11 مثل Tessellation و ... چی هست و چه تاثیری بر کیفیت بازی داره ؟
    برای درک بهتر Tessellation به عکس زیر که یک gif هست توجه کنید :

کد:
    کلا افکت ها در DX11 زیباترن! مهمترینش هم نور پردازی هست!

بعد از عرضه Metro 2033 یک سری PC Fan ریختن توی انجمن کنسول ها و گفتن که Metro 2033 از DX 11 پشتیبانی میکنه و فلان و بهمان! که من همون وقت یه سری شات از مقایسه هر دو گذاشتم و دوستان تفاوت بسیار بسیار ناچیز DX 9 و DX10 و DX11 رو دیدن!

حالا هم اگر مایل بودن میتونن به لینک زیر برن!

کد:
    Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 20:21.

8. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یکی اینو پاک کنه!
    Last edited by shab_2008; 06-03-2011 at 20:21.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مثل اینکه حال شما از من بهتره!!

دوست عزیز هیچ وقت بدون دلیل و از روی مشاهدات خودتون نظر ندین!

من دو بار گفتم باز هم میگم و امیدوار شما این بار دیگه متوجه حرفم بشید!

بازی های جدید همشون بر پایه DX9 ساخته میشن! چون موتور های گرافیکی بر اساس DX9 ساخته شده! و اونهایی هم که به نام پشتیبانی از DX11 عرضه میشن فقط یک سری افکتهاشون با DX10 یا DX11 ساخته میشن!
    __________________________________________________ ____________________________________
    اما فعلا کاری به بازی های دیگه ندارم و بر میگردم سراغ Crysis !

اول از همه به لینک زیر مراجعه کنید و ببیند سایت معتبر Gamespot در مورد نسخه اول بازی و پشتیبانی از DX10 چی نوشته!!

کد:
    نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX10 پشتیبانی نمیکرد !

تنظیم Very High بازی در ویندوز XP بسته بود! و کرایتک گفته بود برای استفاده از تنظیمات Very High بازی باید ویندوز Vista که از DX 10 پشتیبانی میکنه رو داشته باشید!

ولی خیلی زود گندش درومد و ه کر روسی ( اگه اشتباه نکنم!) با ساخت پچی تنظیملت Very High رو در ویندوز XP آنلاک کرد تا نشان دهد بازی حتی کوچکترین افکت هاشم هم از DX10 استفاده نمیکنه!!

(شاید بهرت باشه این رو هم بگم که ویندوز XP از DX10 پشتیبانی نمیکنه!)

باز هم در آخر اینو بگم که خواهشمندم از دوستان هر حرفی رو بدون تحقیق و دلیل و مدرک و از روی هوا نزنن !!
    شما یعنی دارید می گید DX11 با 9 و 10 فرقی نداره ؟
    بدون شک یه سری ویژگی ها به DX 9 اضافه شده که اونو با DX8 متمایز کرده !
    اینجا هم همینه یه سری قابلیت ها به Dx9 اضافه شده و Dx10 رو ساخته ! مثل استفاده سریع تر از Dynamic Link Libraries یا همون DLL !! یا مثلا استفاده بهتر و بهینه تر از CPU و Memory کارت گرافیک...
    این ها تفاوت هایی هست که شاید شما در وهله ی اول به چشمتون نیاد ولی حتما یک سری تغییرات به وجود اومده که 9 شده 10 !!
    اصلا تا حالا به این فکر کردی چرا Crysis تو ویستا سریع تر و بهتر از XP اجرا میشه !! به خاطر دلایل بالا !!

حالا بریم سراغ DX 11

DX 11 علاوه بر تغییراتی که در بالا ذکر شد + برای بازی هایی که از Multi core Procssesors ها ساپورت می کردن بهینه شد، Shader Model 5 بهش اضافه شد، یه سری Application programming interface یا همون API جدید بهش اضافه شد و در بازی ها هم افکت هایی مثل Tessellation یا DOF رو به نمایش در آورد !!

دیگه چی می خوای !!؟؟!؟!؟!؟ حرف شما خیلی جالبه ! انگاری من بگم Office 2003 به بعد همون 2003 هستند چون با همون 2003 هم میشه تایپ کرد

اگه تو Crysis هم هیچ افکتی از DX10 نباشه حداقلش اینه که سریع تر و بهتر اجرا میشه...

شما عقلتون به چشمتونه ! اگه اون افکت هارو ببینید می گید اوــــــــــــوووووووه عجب چیزی !!
    اگه نبینید کلا قضیه رو نقض می کنید و جبهه می گیرید که بازی اصلا از این استفاده نمی کنه !!!

من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...
    Last edited by marmolak kocholo; 06-03-2011 at 20:23.

11. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما یعنی دارید می گید DX11 با 9 و 10 فرقی نداره ؟
    میشه بگید تفاوت dx9 با dx8 چیه ؟! بدون شک یه سری ویژگی ها به DX 9 اضافه شده که اونو با DX8 متمایز کرده !
    اینجا هم همینه یه سری قابلیت ها به Dx9 اضافه شده و Dx10 رو ساخته ! مثل استفاده سریع تر از Dynamic Link Libraries یا همون DLL !! یا مثلا استفاده بهتر و بهینه تر از CPU و Memory کارت گرافیک...
    این ها تفاوت هایی هست که شاید شما در وهله ی اول به چشمتون نیاد ولی حتما یک سری تغییرات به وجود اومده که 9 شده 10 !!
    اصلا تا حالا به این فکر کردی چرا Crysis تو ویستا سریع تر و بهتر از XP اجرا میشه !! به خاطر دلایل بالا !!

حالا بریم سراغ DX 11

DX 11 علاوه بر تغییراتی که در بالا ذکر شد + برای بازی هایی که از Multi core Procssesors ها ساپورت می کردن بهینه شد، Shader Model 5 بهش اضافه شد، یه سری Application programming interface یا همون API جدید بهش اضافه شد و در بازی ها هم افکت هایی مثل Tessellation یا DOF رو به نمایش در آورد !!

دیگه چی می خوای !!؟؟!؟!؟!؟ حرف شما خیلی جالبه ! انگاری من بگم Office 2003 به بعد همون 2003 هستند چون با همون 2003 هم میشه تایپ کرد

اگه تو Crysis هم هیچ افکتی از DX10 نباشه حداقلش اینه که سریع تر و بهتر اجرا میشه...

شما عقلتون به چشمتونه ! اگه اون افکت هارو ببینید می گید اوــــــــــــوووووووه عجب چیزی !!
    اگه نبینید کلا قضیه رو نقض می کنید و جبهه می گیرید که بازی اصلا از این استفاده نمی کنه !!!

من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...

جای این بحث های قدیمی در این تاپیک نیست ولی خوب مجبوریم دیگه!

دوست عزیز شما پست قلیه من رو درست نخوندین!

من که بحثم سره قابلیت های DX11 نیست!!

DX9 و DX10 که تفاوت چندانی نداشتند ولی DX11 بحثش جداست! و خوب تفاوتش با دو ورژن قلی کاملا مشخصه!

من حرفم در مورد نسخه اول Crysis بود!

نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX 10 پشتیبانی نمیکرد! من که نگفتم هیچ تفاوتی بین DX9 و 10 و 11 نیست ! من گفتم نسخه اول از DX10 پشتیبانی نمیکنه! منبع رو هم که ذکر کردم!

شما با یک جستو جوی ساده در گوگل میتونید متوجه بشید که نسخه اول بازی از DX 10 پشتیبانی نمیکرده !

حالا شما دوباره بیاین بگید من گفتم DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!!!

13. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

جای این بحث های قدیمی در این تاپیک نیست ولی خوب مجبوریم دیگه!

دوست عزیز شما پست قلیه من رو درست نخوندین!

من که بحثم سره قابلیت های DX11 نیست!!

DX9 و DX10 که تفاوت چندانی نداشتند ولی DX11 بحثش جداست! و خوب تفاوتش با دو ورژن قلی کاملا مشخصه!

من حرفم در مورد نسخه اول Crysis بود!

نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX 10 پشتیبانی نمیکرد! من که نگفتم هیچ تفاوتی بین DX9 و 10 و 11 نیست ! من گفتم نسخه اول از DX10 پشتیبانی نمیکنه! منبع رو هم که ذکر کردم!

شما با یک جستو جوی ساده در گوگل میتونید متوجه بشید که نسخه اول بازی از DX 10 پشتیبانی نمیکرده !

حالا شما دوباره بیاین بگید من گفتم DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!!!
    شما تو پست اولتون نوشته بودید که هیچ بازی با DX11 ساخته نشده و همه DX9 هستند ! این یعنی چی ؟
    یعنی DX9 با 11 فرق = 0 دیگه ! اشتب می کنم بفرمایید

برای چی پس رفت !!!!!؟

مگه نسخه اولش از چیزی غیر از DX 9 استفاده میکرد!!؟

فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!
    Last edited by marmolak kocholo; 06-03-2011 at 20:37.

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!
    همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید!
    خب اینو آره اکثر دوستان میدونن
    یه چیزی هم مجید جان قبلا گفت میگم اینو هم بخونید من کلا قبولش دارم
    در جواب به من درباره ی همین very high روی xp بوده
    کد:
    من کلا حرفشو قبول دارما
    این شاید باعث شه ایشون یه سری به اینجا بزنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •