خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز سرور اصلی باید باز بشه تا بشه ریز مصرف رو دید که اونم پنچره!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز سرور اصلی باید باز بشه تا بشه ریز مصرف رو دید که اونم پنچره!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد
Last edited by NirvanaH; 04-07-2011 at 23:22.
خدایا با نام تو
با سلام
فکر کنم مخابرات همدان حقوق کارگراش،آخ ببخشید، کارمنداش! رو نداده و این بنده های پول، بازم ببخشید، بنده های خدا! کارشون رو دزست و درمون انجام نمیدن. یا اینکه همه چی روبه راهه و همه اونایی که از مخابرات سرویس میگیرن دارن اشتباه میکنند!
نظر شما چیه؟؟؟
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
جدیدآ به پشتیبانی زنگ زدین! یه خانمه هم اومده شده مسئول فنی!!! بنده خدا! امروز زنگ زدم(حوصلم سر رفته بود همینجوری شماره پشتیبانی مخابرات رو گرفتم!) یه هـــــو یه خانمه برداشت.اولشه حول شدم و فکر کردم که اشتباهی گرفتم و سریع خودمو جمع کردم و پرسیدم: پس این پنل کاربری کی قراره راه بیفته؟!؟!؟!؟!
اون بنده خدا که از من حول تر شده بود، گفت:والا نیمی دانم. ولی دارن روش کار میکنند!!!
حامد![]()
چند ماهی میشه که من از سرویس ADSL مخابرات استفاده میکنم
از نظر من سرعتش مناسبه و نسبت به پولی که پرداخت میکنم از اون راضی هستم
من سرویس 256 با ترافیک هشت و نیم گیگ ماهیانه رو گرفتم
نه حالا بلکه از قبل هم همیشه با برنامه ای مثل DU Meter , حساب Sent و Recieved خودم رو دارم و تا اونجایی که من چک کردم با اندکی اختلاف ( که یه چیز طبیعیه ) با ترافیکی که مخابرات اعلام میکنه , برابره
قبلا لایزر رو امتحان کرده بودم . قطعی زیاد داشت و هزینه بیشتری میگرفت . یادمه اون موقع ها همیشه مودم دیال آپ رو باید روی سیستم نگه میداشتم تا اگه قطع شد حداقل با دیال آپ کار کنم. اما الان مدتها است که مودم دیال آپم رو از روی سیستم برداشتم و دیگه نیازی بهش ندارم.
بله مواقعی هم پیش اومده که سرعت دانلود یا آپلود خیلی کم شده . در مورد همه شرکت ها همینطوره . اما به نسبت فکر میکنم سرعت خوبی داره . حداقل با خیال راحت دانلود هام رو روی زمان بندی میذارم .
![]()
خدایا با نام تو
با سلام
خدا رو شکر کهبالاخره یکی از دوستان همدانی پیدا شد و یه پست داد. ظاهرا بروبچ همدانی زیادی سرشون شلوغه!
خدا رو شکر که از سرویسی که میگیری راضی هستی.آخه هیچی بدتر از یه خط داغون اینترنت نیست. خودم تجربه بدش رو داشتم.
حامد![]()
سلام
اول اینکه من چند ساله از پارس آنلاین استفاده می کنم و به نظرم بقیه شرکت سرویس افتضاحی دارند
با 256 پارس آنلاین 240 کیلودانلود دارم.
با 1024 پارس آنلاین یک مدت تا 700 کیلو دانلود داشتم، اما جدیدا برستش رو بستند و بالای 300 نمی ره.
اینترنت وایرلس نت گستر هم دارم، کیفیتش خوبه، سرعت دانلود 1024، به 128 کیلو می رسه.
اماااااا
می رسیم به مخابرات گرامی و اینترنتش، یک هفته است که از مخابرات .... شده ! یک اشتراک 1024 گرفتم، بگذریم از مشکلات کانکت شدن و خط و نویز و ... ، در 24 ساعت 1 ساعت ممکنه وصل شه اونم با سرعت متغیز از 3 کیلوبایت تا حداکر 150 کیلوبایت ×× نمی دونم این چه وضعشه، مال همه اینطوریه یا فقط مال من مشکل داره؟ زنگ می زنم به طرف پشتیبانیش اصلا حالیش نیست، بعد یک حرفی زد یک جورایی مشکوک بود! گفت اگر از وی پی ان استفاده کنید دسترسی شما و ایپی شما تا چند ساعت بسته میشه!!!!! اگر کسی چنین موردی رو جایی دیده توضیح بده.
مرسی
با سلام
دوست عزیز به طور کل من که تا به حال شرکتی ندیدم که درست و درمون خدمات بده و کم فروشی و دزدی نکه. این امر هم مخابرات . غیر مخابرات نداره! همشون دزدند. واما پشتیبانی! اصولا هر مشکلی که پیش اومد سعی کن یه جوری خودت برطرفش کنی! چون افرادی که پشت تلفن نشستند در حد یه اوپراتور تلفن هستند و واسه خالی نبودن عریضه اونجا نشستند و از هیچ موردی اطلاع کامل و درستی ندارند! حالا طرف روی چه حسابی این حرف رو زده نمی دونم! من که با چیز شکن و چی پی ان (بیشتر چیزتر شکن) هیچ مشکلی ندارم. شاید جدیداً انگولش کردند! ولی از لحاظ علمی منطقی نیست! اما سرعت اینترنت: واسه من که خوبه. البته این امر(همون سرعت) به منطقه ی سکونت هم خیلی بستگی داره. من خودم این مسئله رو امتحان کردم و تفاوت بسیار زیادی رو دیدم!
حامد![]()
گ..... خودشونو با این پنل درست کردنشان
خدایا با نام تو
با سلام
ای بابا. پنل که دیگه رفت جز خاطرات. من که دیگه بی خیالس شدم!!!
حامد![]()
من هیچ وفت مشکلی تو باز کردن پنل نداشتم
مشکل اینه که در این پنل , مقدار مصرف معمولا هر چند روز یک بار آپدیت میشه
مثلا اگه امروز یه گیگ دانلود کردی , شاید سه روز بعد اون یه گیگ رو توی پنل نشون میده
با مرورگر اپرا به راحتی و خیلی سریع باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)