تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 311 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اين سايتي كه فرمودين واسه منم باز ميشه اما ميزان مصرف اينترنتو نمياره....

من منظورم آدرس زيره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز سرور اصلی باید باز بشه تا بشه ریز مصرف رو دید که اونم پنچره!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حامد
    Last edited by NirvanaH; 04-07-2011 at 23:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    فکر کنم مخابرات همدان حقوق کارگراش،آخ ببخشید، کارمنداش! رو نداده و این بنده های پول، بازم ببخشید، بنده های خدا! کارشون رو دزست و درمون انجام نمیدن. یا اینکه همه چی روبه راهه و همه اونایی که از مخابرات سرویس میگیرن دارن اشتباه میکنند!
    نظر شما چیه؟؟؟

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    جدیدآ به پشتیبانی زنگ زدین! یه خانمه هم اومده شده مسئول فنی!!! بنده خدا! امروز زنگ زدم(حوصلم سر رفته بود همینجوری شماره پشتیبانی مخابرات رو گرفتم!) یه هـــــو یه خانمه برداشت.اولشه حول شدم و فکر کردم که اشتباهی گرفتم و سریع خودمو جمع کردم و پرسیدم: پس این پنل کاربری کی قراره راه بیفته؟!؟!؟!؟!
    اون بنده خدا که از من حول تر شده بود، گفت:والا نیمی دانم. ولی دارن روش کار میکنند!!!

حامد

داره خودمونی میشه delbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چند ماهی میشه که من از سرویس ADSL مخابرات استفاده میکنم
    از نظر من سرعتش مناسبه و نسبت به پولی که پرداخت میکنم از اون راضی هستم

من سرویس 256 با ترافیک هشت و نیم گیگ ماهیانه رو گرفتم
    نه حالا بلکه از قبل هم همیشه با برنامه ای مثل DU Meter , حساب Sent و Recieved خودم رو دارم و تا اونجایی که من چک کردم با اندکی اختلاف ( که یه چیز طبیعیه ) با ترافیکی که مخابرات اعلام میکنه , برابره

قبلا لایزر رو امتحان کرده بودم . قطعی زیاد داشت و هزینه بیشتری میگرفت . یادمه اون موقع ها همیشه مودم دیال آپ رو باید روی سیستم نگه میداشتم تا اگه قطع شد حداقل با دیال آپ کار کنم. اما الان مدتها است که مودم دیال آپم رو از روی سیستم برداشتم و دیگه نیازی بهش ندارم.

بله مواقعی هم پیش اومده که سرعت دانلود یا آپلود خیلی کم شده . در مورد همه شرکت ها همینطوره . اما به نسبت فکر میکنم سرعت خوبی داره . حداقل با خیال راحت دانلود هام رو روی زمان بندی میذارم .

5. این کاربر از delbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

چند ماهی میشه که من از سرویس ADSL مخابرات استفاده میکنم
    از نظر من سرعتش مناسبه و نسبت به پولی که پرداخت میکنم از اون راضی هستم

من سرویس 256 با ترافیک هشت و نیم گیگ ماهیانه رو گرفتم
    نه حالا بلکه از قبل هم همیشه با برنامه ای مثل DU Meter , حساب Sent و Recieved خودم رو دارم و تا اونجایی که من چک کردم با اندکی اختلاف ( که یه چیز طبیعیه ) با ترافیکی که مخابرات اعلام میکنه , برابره

قبلا لایزر رو امتحان کرده بودم . قطعی زیاد داشت و هزینه بیشتری میگرفت . یادمه اون موقع ها همیشه مودم دیال آپ رو باید روی سیستم نگه میداشتم تا اگه قطع شد حداقل با دیال آپ کار کنم. اما الان مدتها است که مودم دیال آپم رو از روی سیستم برداشتم و دیگه نیازی بهش ندارم.

بله مواقعی هم پیش اومده که سرعت دانلود یا آپلود خیلی کم شده . در مورد همه شرکت ها همینطوره . اما به نسبت فکر میکنم سرعت خوبی داره . حداقل با خیال راحت دانلود هام رو روی زمان بندی میذارم .

خدایا با نام تو
    با سلام
    خدا رو شکر کهبالاخره یکی از دوستان همدانی پیدا شد و یه پست داد. ظاهرا بروبچ همدانی زیادی سرشون شلوغه!
    خدا رو شکر که از سرویسی که میگیری راضی هستی.آخه هیچی بدتر از یه خط داغون اینترنت نیست. خودم تجربه بدش رو داشتم.

حامد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    اول اینکه من چند ساله از پارس آنلاین استفاده می کنم و به نظرم بقیه شرکت سرویس افتضاحی دارند
    با 256 پارس آنلاین 240 کیلودانلود دارم.
    با 1024 پارس آنلاین یک مدت تا 700 کیلو دانلود داشتم، اما جدیدا برستش رو بستند و بالای 300 نمی ره.
    اینترنت وایرلس نت گستر هم دارم، کیفیتش خوبه، سرعت دانلود 1024، به 128 کیلو می رسه.

اماااااا
    می رسیم به مخابرات گرامی و اینترنتش، یک هفته است که از مخابرات .... شده ! یک اشتراک 1024 گرفتم، بگذریم از مشکلات کانکت شدن و خط و نویز و ... ، در 24 ساعت 1 ساعت ممکنه وصل شه اونم با سرعت متغیز از 3 کیلوبایت تا حداکر 150 کیلوبایت ×× نمی دونم این چه وضعشه، مال همه اینطوریه یا فقط مال من مشکل داره؟ زنگ می زنم به طرف پشتیبانیش اصلا حالیش نیست، بعد یک حرفی زد یک جورایی مشکوک بود! گفت اگر از وی پی ان استفاده کنید دسترسی شما و ایپی شما تا چند ساعت بسته میشه!!!!! اگر کسی چنین موردی رو جایی دیده توضیح بده.
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    اول اینکه من چند ساله از پارس آنلاین استفاده می کنم و به نظرم بقیه شرکت سرویس افتضاحی دارند
    با 256 پارس آنلاین 240 کیلودانلود دارم.
    با 1024 پارس آنلاین یک مدت تا 700 کیلو دانلود داشتم، اما جدیدا برستش رو بستند و بالای 300 نمی ره.
    اینترنت وایرلس نت گستر هم دارم، کیفیتش خوبه، سرعت دانلود 1024، به 128 کیلو می رسه.

اماااااا
    می رسیم به مخابرات گرامی و اینترنتش، یک هفته است که از مخابرات .... شده ! یک اشتراک 1024 گرفتم، بگذریم از مشکلات کانکت شدن و خط و نویز و ... ، در 24 ساعت 1 ساعت ممکنه وصل شه اونم با سرعت متغیز از 3 کیلوبایت تا حداکر 150 کیلوبایت ×× نمی دونم این چه وضعشه، مال همه اینطوریه یا فقط مال من مشکل داره؟ زنگ می زنم به طرف پشتیبانیش اصلا حالیش نیست، بعد یک حرفی زد یک جورایی مشکوک بود! گفت اگر از وی پی ان استفاده کنید دسترسی شما و ایپی شما تا چند ساعت بسته میشه!!!!! اگر کسی چنین موردی رو جایی دیده توضیح بده.
    مرسی

با سلام
    دوست عزیز به طور کل من که تا به حال شرکتی ندیدم که درست و درمون خدمات بده و کم فروشی و دزدی نکه. این امر هم مخابرات . غیر مخابرات نداره! همشون دزدند. واما پشتیبانی! اصولا هر مشکلی که پیش اومد سعی کن یه جوری خودت برطرفش کنی! چون افرادی که پشت تلفن نشستند در حد یه اوپراتور تلفن هستند و واسه خالی نبودن عریضه اونجا نشستند و از هیچ موردی اطلاع کامل و درستی ندارند! حالا طرف روی چه حسابی این حرف رو زده نمی دونم! من که با چیز شکن و چی پی ان (بیشتر چیزتر شکن) هیچ مشکلی ندارم. شاید جدیداً انگولش کردند! ولی از لحاظ علمی منطقی نیست! اما سرعت اینترنت: واسه من که خوبه. البته این امر(همون سرعت) به منطقه ی سکونت هم خیلی بستگی داره. من خودم این مسئله رو امتحان کردم و تفاوت بسیار زیادی رو دیدم!

حامد

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

گ..... خودشونو با این پنل درست کردنشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    ای بابا. پنل که دیگه رفت جز خاطرات. من که دیگه بی خیالس شدم!!!

حامد

داره خودمونی میشه delbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من هیچ وفت مشکلی تو باز کردن پنل نداشتم
    مشکل اینه که در این پنل , مقدار مصرف معمولا هر چند روز یک بار آپدیت میشه

مثلا اگه امروز یه گیگ دانلود کردی , شاید سه روز بعد اون یه گیگ رو توی پنل نشون میده
    با مرورگر اپرا به راحتی و خیلی سریع باز میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •