دوستان من کیت سرور رو نصب می کنم و کیت ها و یه سری چیزای دیگه هم توش میریزم...اما وقتی میرم تو بازی هیچ فرقی با قبل نمی کنه...
دوستان من کیت سرور رو نصب می کنم و کیت ها و یه سری چیزای دیگه هم توش میریزم...اما وقتی میرم تو بازی هیچ فرقی با قبل نمی کنه...
اقا کاری نداره از حالت زیپ درش بیار و بعد توی پوشه ی IMG کپی کن اصلا هیچ ربطی به کیت سرور نداره . جایگزین هم نمیشه و میتونی هم زمان هر چندتا گزارش که دانلود کردی رو داشته باشی فقط باید بری توی بازی و قسمت ستینگ بازی و بعد قسمت language و قسمت Commentary و زبان مورد نطر اضافه شده رو انتخاب کنی . من خودم 7 تا زبان دانلود کردم .![]()
اشتباه شده
من اصلا به گزارشگری کاری نداشتم
img خود بازی
اگه از کیت سرور 4 یا 5 استفاده میکنی روی بعضی از بازیها کار نمی کنه شما با کیت سرور 3 کار کن شاید درست بشه
Last edited by Mehdi.ss; 17-11-2009 at 02:56.
فیس پک
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فارسی سازی پست بازیکنان
Last edited by Mehdi.ss; 17-11-2009 at 13:59.
امکانش هست این پچو 2 تا partesh کنی تا بتونم دانلودش کنم ممنون میشم...
کیت paraguay-09-11-home
SM Patch 2.8 for PES 2010
Soulmirror released version 2.8 of his SM Patch for PES 2010. New in this version :
+ Classic Teams and Hidden players renamed and unlocked
+ New Facepack and sponsor pack
+ Bugfixes
+ Some minor OF changes
Click on Read More to get the link and check out other features of this mod.
+ Complete Italian Serie A, Serie B, Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga e Eredivisie teams
+ Serie B fully playable (Master, Edit, Exhibition, BAL)
+ Missing Champion's League Team added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
+ All transfers
+ All fake renamed and duplicate removed
+ Updated all formations
+ Added some future stars (Eduardo Salvio, Neymar, Karadeniz, Douglas Costa, Ibarbo, Coutinho, Teixeira, Keirrison, ecc.)
+ Updated a lot of player stats
+ Classic Teams renamed and unlocked (added Pelè, Zico, Platini, Cruijff, Passarella, Falcao, Matthaus,ecc.) NEW
+ Hidden players renamed and unlocked NEW
+ All Teams HD Logos (thx to Maiers)
+ All Teams Kits (thanks to 1907bergamo1907 and Lega Pro Patch)
+ GEOM Graphic Pack 2 (new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, ecc.) (thx to Geom) NEW
+ Works with KONAMI Pes 1.1 official patch
How to install:
1. Copy PES2010_EDIT.bin and PES2010_OPTION.bin from Option File folder in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save
2. Copy the kitserver folder in the game folder. Then run setup.exe to install kitserver
HOW TO PLAY WITH A SERIE B TEAM IN MASTER LEAGUE :
If you wanna play with a serie B team in master league simply copy the file of the chosen team from MasterSerieB_Fix folder to kitserver folder dt04.img overwriting the old file. Repeat this every time you wanna play whith another Serie B team in Master League.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کفش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)