تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 253 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان وقتي بلوتوث مياد اجازه نميخواد.برنامه ي پرشين بلو رو هم نصب كردم ولي قبلا يه سيو ميخواست ديگه اونم نميخواد .اتوماتيك ميگيره سيو ميكنه.حالا چيكار كنم وقتي بلوتوث مياد OK بخواد؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام،نمیدونم چرا هر چی برنامه نصب میکنم اخر نصب مینویسه فضای زیادی نمونده لطفا چند برنامه رو حذف کنید،محل نصب رو هم همیشه کارت حافظه رو انتخاب میکنم(8 گیگابایت ترنسنت)،تو قسمت مموری گوشی رو هم بعد از نصب برنامه (البته تو کارت حافظه) نگاه میکنم چند مگابایت فضا کم شده،اگه اینجوری بخواد پیش بره که حافظه ای واسه گوشی نمیمونه تازه اگه بخوای ویندوزشو اپدیت کنی دیگه بدتر،اونو که نمیشه بریزی رو کارت(تا حالا 3-4تا برنامه بیشتر نصب نکردم)،راستی اگه میشه یه دیکشنری توپ معرفی کنید،
    و به عنوان اخرین سوال میشه یه کیبورد نصب کنی که فقط فلشها رو داشته باشه واسه بازی،و ایا نرم افزاری هست واسه ویندوز موبایل که کار دیسک کلین آپ و دیفرگ و انجام بده
    با تشکر

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام،نمیدونم چرا هر چی برنامه نصب میکنم اخر نصب مینویسه فضای زیادی نمونده لطفا چند برنامه رو حذف کنید،محل نصب رو هم همیشه کارت حافظه رو انتخاب میکنم(8 گیگابایت ترنسنت)،تو قسمت مموری گوشی رو هم بعد از نصب برنامه (البته تو کارت حافظه) نگاه میکنم چند مگابایت فضا کم شده،اگه اینجوری بخواد پیش بره که حافظه ای واسه گوشی نمیمونه تازه اگه بخوای ویندوزشو اپدیت کنی دیگه بدتر،اونو که نمیشه بریزی رو کارت(تا حالا 3-4تا برنامه بیشتر نصب نکردم)،راستی اگه میشه یه دیکشنری توپ معرفی کنید،
    و به عنوان اخرین سوال میشه یه کیبورد نصب کنی که فقط فلشها رو داشته باشه واسه بازی،و ایا نرم افزاری هست واسه ویندوز موبایل که کار دیسک کلین آپ و دیفرگ و انجام بده
    با تشکر
    فکر میکنم آخرش مینوشت اگر خواستید میتونید چند تاش رو پاک کنید . لازم نیست توجهی کنید .
    اتفاقا دیکشنری فارسی به انگلیس و بلعکس با قابلیت تلفظ براش هست Persian_Suite_2008 - کیبورد فینگر کیبورد فلش هم داره ولی نه تنها - pocketmechanic هم اون کار آخری رو میکنه . در قسمت برنامه ها درخواست بدی کمکت میکنند .

راستی کسی تا به حال گوشی اش رو آپدیت کرده ؟ چه از لحاظ ویندوز و چه از لحاظ فریمور ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

راجع به آپدیت منم یه بار پرسیدم ،تا حالا کسی جواب نداده.چند وقته دوستان با تجربه تر زیاد به این تاپیک سر نمی زنن.
    یه سوال دیگه هم داشتم: احیانا کسی برنامه منشی تلفنی خوب نمی شناسه؟ isecretary رو نصب کردم ، کار نمی کنه.
    Last edited by hirondelle; 28-05-2010 at 01:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وقتی گوشی omnia B7300رو از طریق کابل USBبه کامپیوتر وصل می کنم تا داخل مموری برنامه بریزم،باتری موبایل شروع به شارژ میکنه،چطور میشه این امکان رو غیر فعال کرد؟؟
    ویه سوال دیگه این که تو دفترچه تلفن این گوشی یه گزینه وجود داره که نوشته ADD REJECT CALLچطور میشه از این امکان استفاده کرد من یه لیست ساختم که عمل نمیکته و پاک هم نمیشه چطور میشه پاکش کرد؟؟؟
    Last edited by po_2009; 28-05-2010 at 10:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فکر میکنم آخرش مینوشت اگر خواستید میتونید چند تاش رو پاک کنید . لازم نیست توجهی کنید .
    اتفاقا دیکشنری فارسی به انگلیس و بلعکس با قابلیت تلفظ براش هست Persian_Suite_2008 - کیبورد فینگر کیبورد فلش هم داره ولی نه تنها - pocketmechanic هم اون کار آخری رو میکنه . در قسمت برنامه ها درخواست بدی کمکت میکنند .

راستی کسی تا به حال گوشی اش رو آپدیت کرده ؟ چه از لحاظ ویندوز و چه از لحاظ فریمور ؟
    من اپدیت کردم.فریم ویر این گوشی باگ خاصی نداره واسه همین لازم نیست آپدیت کنید

7. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

وقتی گوشی omnia B7300رو از طریق کابل USBبه کامپیوتر وصل می کنم تا داخل مموری برنامه بریزم،باتری موبایل شروع به شارژ میکنه،چطور میشه این امکان رو غیر فعال کرد؟؟
    ویه سوال دیگه این که تو دفترچه تلفن این گوشی یه گزینه وجود داره که نوشته ADD REJECT CALLچطور میشه از این امکان استفاده کرد من یه لیست ساختم که عمل نمیکته و پاک هم نمیشه چطور میشه پاکش کرد؟؟؟
    کافی است در جنرال-یو اس پی - تنظیمش کنی روی mass storage . خوبی اش هم اینه که حافظه رو مثل فلش میشناسه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کافی است در جنرال-یو اس پی - تنظیمش کنی روی mass storage . خوبی اش هم اینه که حافظه رو مثل فلش میشناسه .

دقیقا همین کار رو کردم ولی باز وقتی وصل میشه باتری شروع به شارژ میکنه
    جواب سوال دوم رو کسی نداره

داره خودمونی میشه vahid_lol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی sms manager خوب سراغ نداره؟ sms روش خییییلی کنده واسه من
    توصیه میکنم حتما resco explorer 2010 بریزین رو گوشی که خیلی بهتر از یکیه سامسونگه.

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون من htc touch 2 رو بخرم یا این گوشی؟؟؟لطفا راهنمایی کنید.
    مزایا ومعایبشم کسایی که استفاده کردن بگن ممنون می شم با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •