اصلا استعمارگران همیشه اروپایی بودن.انگلیس ، فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال
بالاخره طنزه دیگه. شایدم خواسته بگه اون دوره توهم داشتن که فرانسه زیر نظر ایران اداره میشده
اصلا استعمارگران همیشه اروپایی بودن.انگلیس ، فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال
بالاخره طنزه دیگه. شایدم خواسته بگه اون دوره توهم داشتن که فرانسه زیر نظر ایران اداره میشده
عزیز من کجاش گرونه؟شما قلب یخی رو قسمتیشو باید 1500 بگیر حالا این 3 قسمت رو بگیری 2500 گرونه؟هفته ای 2500 دیگه واسه هیچکی زیاد نیست.به آیس پک بخوری 2000 تومانه.
به نظرم من وقتی قهوه تلخ میبینم..
حس میکنم یه حرفی برای گفتن در برابر کشورهای دیگه داریم.
اگر آمریکایی ها لیدی گاگا دارند ما هم مهران مدیری داریم.
این حس هر وقت سریال قهوه تلخ میبینم بهم دست میده.
یکی از دوستان یه ارجاع گفتن از سریال که من یادم رفته بود بگم...
اما الان یهو یاد یه ارجاع دیگه هم افتادم...
محتوای مخفی: قسمت شش
در مورد اینکه دوستان میگن جذاب نبوده، دلیلش اینه که الان تمام بار فان سریال، رویه دوش سیامک-ه...باید صبر کنید تا مهران بیاد...
درسته.
مهران مدیری نقشش چیه؟ اسمش شنیدم بلوتوث ولی نقشش چیه و چه قسمتی میاد و چیکارس لورفته؟
کسی نمیدونه؟
اونایی که میگن قشنگ نبوده باید بعد دیدن چندین کار از مهران مدیری متوجه شده باشن که کارای مهران مدیری اولش قشنگ نیست بعد کم کم قشنگ میشه و تا مرز غش کردن میبره بیننده رو
شنیده ها حاکی از اونه که تاجری است یونانی یا رومی! که به دربار راه پیدا می کنه و ...مهران مدیری نقشش چیه؟ اسمش شنیدم بلوتوث ولی نقشش چیه و چه قسمتی میاد و چیکارس لورفته؟
مهران مدیری نقشش چیه؟ اسمش شنیدم بلوتوث ولی نقشش چیه و چه قسمتی میاد و چیکارس لورفته؟اول اینکه بلوتوث یعنی دندون آبی! که یه سوژس واسه خودش!: دیشنیده ها حاکی از اونه که تاجری است یونانی یا رومی! که به دربار راه پیدا می کنه و ...
بعد اینکه احتمالا بشه داماد شاه که یعنی جانشین شاه...اینطوری مثه برره، هی میزنه تو سر سیامک!: دی
خب اصلاً فلسفه ی انتخاب اسم بلوتوس همین سوژه بودنش ، بوده دیگه! : دی
خیلی انتخاب هوشمندانه ایه! چون اسم های مردمان اون زمان روم و حومه تو همین مایه ها بوده! اسپارتاکوس! کلودیوس! کریتوس! ... : دی
بچه ها آهنگ امشب شب مهتابه ی اول تیتراژ رو کسی با کیفیت خوب میتونه اینجا بگذاره؟
خیلی قشنگه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)