Core i7 , ATI 4650 چرا هیچ وقت تو لپتاپ های موجود در ایران کنار هم نیستن ؟ 4650 شخصیت (منظور همون تکنولوژیست) معاشرت با i7 رو ندارن ؟! اگه سراغ دارید معرفی بفرمایید که سخت در بایستم !
Core i7 , ATI 4650 چرا هیچ وقت تو لپتاپ های موجود در ایران کنار هم نیستن ؟ 4650 شخصیت (منظور همون تکنولوژیست) معاشرت با i7 رو ندارن ؟! اگه سراغ دارید معرفی بفرمایید که سخت در بایستم !
با سلام . تو ایران خودمون هم تقریبا با همین قیمت عرضه میشه![]()
نه ربطی نداره.
مثلا سونی ترجیح داده از کارت گرافیک 330 استفاده کنه و یا اج پی از کارت گرافیک 230 استفاده کنه.
خوب مثلا نوت بوک هایی هم مثل ENVY هستند از کارت گرافیک ATI 4830 استفاده میکنند.
کارت گرافیک 330 هم هم رده ی 4650 هست و حتی بهتر.
سلام دوست عزیز.
یه مدل که همه چیزش شبیه همینه ولی کارت گرافیکش 512 مگه Geforce 310 قیمتش 1560 تومنه.حالا این مدل قیمتش چند خواهد بود با کارت گرافیک 1 گیگه Geforce 330؟
آیا کیفیت لپ تاپی که به ایران میاد با لپ تاپی که به آلمان میرود یکیست؟
ممنون میشم جواب بدید....
خب تا وارد ایران نشه نمیشه قیمتش رو تخمین زد . چون وارد کنندگان لپ تاپ با واسطه از سایر کشورها وارد می کنند مسلما قیمت بالاتر میره . ولی بازم به گارانتیش می ارزه .
نه تفاوتی نداره . برندهای معتبری مثل اپل و سونی و ... در چین مونتاژ میشن . یعنی شما در کانادا هم بگردی تمام لپ تاپهای اپل چینی هست در مورد سونی هم بگم که فرقی بین چینی و آمریکاییش نیست
معمولا چقدر پول گارانتی روی قیمت یک لپ تاپ اضافه میشه؟
بستگی به ارزش و قیمت لپ تاپ داره . در ضمن نمیشه دقیق گفت ؟؟ چون ما از قیمت خرید شرکت های گارانتی خبر نداریم![]()
پس فکر کنم با این اوصاف قیمت 1600 تومن برای اون لپ تاپ قیمت خیلی مناسبیه ، نه؟
بله دقیقا همین طوره
از هر نظر لپ تاپ کاملیه![]()
من یه لپ تاپ با cpu i7 میخوام بگیرم بین HP Pavilion dv6t Quad Edition series و sony f series گیر کردم اون هم به خاطر سایزش هست و اینکه درسته که میگن لپ تاپ ها با cpu i7 مشکل باطری دارن؟
سوال بعدی اینکه مک cpu i7 داره؟
و اخرین سوال اینکه cpu i7 با i3 چفدر فرق داره ؟ ایا ارزش داره پول بیشنری بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)