تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 323 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

گفتم که یکی یکی ایراداش مشخص میشه
    اینم از ورژن گوشی که قدیمیه !!!
    ورژن جدید 20 و خورده ای هست که حدود 1ماهه که اومده
    این فروشنده خیلی وقت بوده گوشی رو داشته واسه همینم گرون داده چون خودش هم گرون خریده !!!
    رنگ هندزفری سفیده ها مواظب باش ماله 1100 رو بهت نده!

به هر حال انتخاب خوبی داشتی و به جرئت میتونم بگم که از خوبهای نوکیاست.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

دوست عزیز وقتی وارد صفحه میشی اتوماتیک فایل دانلود میشه
    اگر هم نشد روی click here کلیک کن تا دانلود بشه

عزیزم من تازه وارد نیستم که میدونم رو اون کلیک کن صفحه سایت رو ریست میکنه مشکل داره
    باز هم تشکر

داداش تبریک میگم ولی کاش با این همه پولی که میدادی از هندزفری های عالی این گوشی بهره مند میشدی!
    من تعجب میکنم وقتی گوشی به این گرونی میخری چرا به خودت 2دیقه زحمت نمیدی که وسایلش رو چک کنی؟!
    من جای تو بودم می بردم پس میدادم.همچین میگی فقط هندزفری هاش خرابه آدم فکر میکنه یه چیزه طبیعیه.اونم با این قیمت!!!
    سه جا سرت کلاه رفته : 1.مجار بودن 2.هندزفری خراب 3.قیمت بالا
    حالا شاید بعدا جاهای دیگش هم مورد پیدا کنه (مثلا باتری)
    حالا ببین ورژن گوشیت چنده؟! #0000#*

در ضمن قیمت این گوشی داره میاد پایین و با توجه به شروع فصل استراحت قابل انتظار بود
    همچنان منتظر کاهش قیمتش باشید مخصوصا بعد از 10 تیر که قرعه کشی بزرگ نوکیا هست.
    این گوشی بیش از 320000 تومن نمیارزه
    این رو هم بگم که N97 قیمتش شده 430000 !!!
    دوستان با سلام لطفآ این دوست ما SANR رو اذیت نکنید تا حالا وسیله نگرفتین بیارید خونه اشکالی توش باشه و در ضمن تو بار زدن حتمآ اشکال پیدا کرده وسیله الکترونیکی هست دیگه یا کابلش کش اومده و این دوست ما گوشی رو تازه خریده شور و شاد هست الان به جای تبریک گفتن بهش که بیشتر خوشحال بشه دارید داغونش میکنید لطفآ آزارش ندید دوستان و مجار بودن دلیل غیر اصلی بودنش نیست تنها شاید فروشنده برچسب مجار زده روش یا واقعآ مجاری هست چون مجار و کره و چینی داره
    دوست من به حرف کسی گوش نده گوشیت اصلیه و سالم فدات بشم من قربونت

ممنون دوستان:

هندزفری رو پسش دادم،گفت بعد از ظهر بیا،ببینم چی میشه.
    ورژن گوشی:
    software version:
    v 12.0.091
    software version date:
    19-01-10
    custom version:
    12.0.091.c03.01
    language set:
    11
    type:rm-559
    روی کارتونش برچسب ساخت مجارستان زده و کدش هم با کد گوشی هم خونی داره.

تا الان نه هنگ کرده و نه توی صدا خش خش داره!بدون هیچ گونه عیبی داره کار می کنه.

دوربینش محشره،و فیلم برداری خوبی میشه.

توی مغازه همه چیز رو تست کردم،به غیر از شارژر و هندزفری.

اصلآ فکرش نمی کردم خراب باشه.
    البته برام هندزفری خیلی مهمه.

اگه توی تاپیک مشاوره برای خرید گوشی نگاهی بندازین،من به خاطر هندزفری این گوشی رو خریدم.
    عزیز دوستان میگن درب روی باطریو دکمه روی گوشی لقی داره آیا صحت داره
    و وقتی موزیک رو بلند کنی میگن صدا خش خش داره این درسته ؟
    ازش راضی هستی

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

گرچه من دیگه نمی خوام حرفی بزنم چون هیشکی منو دوس نداره ولی بازم میگم
    1. مجارستان نداریم و ریمارک و ری لیبل شده چین هستش. تو باید اصل چینی رو می خریدی. این رو تجربیات من میگه بابا فامیلام پخش نوکیا دارن من هالیمه بعضی چیزا رو می گم شما میندازین پشت گوش...
    2.ورژن گوشیت ضایعه بای دورژن جدید حتما روش نصب بود از همون سری اولیه هاست شاید ورژنت باید 20.0.005 یا شبیه این بود. پاین باشه نمی تونی نقشه های جی پی اس رو هم نصب کنی.
    3.عزیز من به من گفتند که لیبل 4800 تومن واسمون درمیاد مردم چون دوس دارن مثلا فنلاند یا مجار ببرن این برچسب رو ریمارک می کنیم و مثلا 15 تومن می کشیم رو گوشی
    4.گوشی نو قرار نیست که جاییش خراب باشه! اگه با گارانتی اصلی بگیری هه جاش تست میشه بعد ریلیز میشه!
    5.هدزفری های مگا بیس سونی رو بخری از همه بهتره

اینا رو محض دوستی و برادری گفتم ناراحت نشی . ولی من دیگه حرفی نمی زنم چون هر چی می گم مردم فکر می کنن من دیوونم. باید واسه کسی تب کرد که برات داره می میره

بهرحال مبارکت باشه منصرفت نمی کنم. حتما ولی آپدیتش ککن به ورژن جدید. باید فونیکس برداری و فایلهای فریو ویر جدید تا بتونی آپدیتش کنی البته اگه بلدی. اگه کمکی خواستی بگو. راستی گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت که کارت سخت تر میشه
    دوست من مشکل با آبدیت حل میشه
    و خودت خوب میدونی مجار و کره هم داره
    خودت گفتی کره ای هم سری اول داشته یادته
    و اگه منظورت با تیکه های تو حرفات من بودم واقعآ بی معرفتی چون تو رابطه ما رو قطع کردی من دوست دارم داداش

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

دوستان با هندزفری مثل ام پی تری پلیر حال میده

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

گرچه من دیگه نمی خوام حرفی بزنم چون هیشکی منو دوس نداره ولی بازم میگم
    1. مجارستان نداریم و ریمارک و ری لیبل شده چین هستش. تو باید اصل چینی رو می خریدی. این رو تجربیات من میگه بابا فامیلام پخش نوکیا دارن من هالیمه بعضی چیزا رو می گم شما میندازین پشت گوش...
    2.ورژن گوشیت ضایعه بای دورژن جدید حتما روش نصب بود از همون سری اولیه هاست شاید ورژنت باید 20.0.005 یا شبیه این بود. پاین باشه نمی تونی نقشه های جی پی اس رو هم نصب کنی.
    3.عزیز من به من گفتند که لیبل 4800 تومن واسمون درمیاد مردم چون دوس دارن مثلا فنلاند یا مجار ببرن این برچسب رو ریمارک می کنیم و مثلا 15 تومن می کشیم رو گوشی
    4.گوشی نو قرار نیست که جاییش خراب باشه! اگه با گارانتی اصلی بگیری هه جاش تست میشه بعد ریلیز میشه!
    5.هدزفری های مگا بیس سونی رو بخری از همه بهتره

اینا رو محض دوستی و برادری گفتم ناراحت نشی . ولی من دیگه حرفی نمی زنم چون هر چی می گم مردم فکر می کنن من دیوونم. باید واسه کسی تب کرد که برات داره می میره

بهرحال مبارکت باشه منصرفت نمی کنم. حتما ولی آپدیتش ککن به ورژن جدید. باید فونیکس برداری و فایلهای فریو ویر جدید تا بتونی آپدیتش کنی البته اگه بلدی. اگه کمکی خواستی بگو. راستی گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت که کارت سخت تر میشه

در پشت باتری به هیچ وجه لق نیست.
    دکمه هاش سالمند.
    زبان فارسی نداره.
    هندزفریش هم سفید رنگه و خیلی هم خوشگله
    من کاری به آپدیتش ندارم.همیشه میگن سری اول جنسش بهتره
    خودم هم انتخابش کردم،وگرنه چینی هم می تونستم بردارم.
    گارانتی بین المللی داره.کلآ من هیچ وقت با گارانتی اصلی نمی گیرم چون پول الکیه.
    باتریش ساخت چین هست،ولی اینو می دونم باتری های چینی باتری های خوبی هستند.

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

راستی ای دی اس ال 512 دارم،تا جایی که می دونم بایستی نرم افزار توی سی دیش رو نصب کنم و درایور گوشی رو نصب کنم،اونم برنامه رو اجرا کنم تا آپدیت کنه که زمان زیای می بره.
    اگه همینطوریه،می تونم آپدیت کنم،خودم مهندس کامپیوتر هستم و این چیزها پیش پا افتاده است.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

دکمه هاش سالمند.
    زبان فارسی نداره.

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

راستی ای دی اس ال 512 دارم،تا جایی که می دونم بایستی نرم افزار توی سی دیش رو نصب کنم و درایور گوشی رو نصب کنم،اونم برنامه رو اجرا کنم تا آپدیت کنه که زمان زیای می بره.
    اگه همینطوریه،می تونم آپدیت کنم،خودم مهندس کامپیوتر هستم و این چیزها پیش پا افتاده است.
    بله میدونم که سری اول جنسش خوبه ولی سری آخر هم نرم افزارش خوبه !!!
    برو GPS اش رو نصب کن میفهمی چی میگفتم ! اونوقت مجبور میشی آپدیت کنی
    گارانتی بین المللی خوبه با قیمت 380000 یا گارانتی اصلی نوکیا با 360000 تومن؟!!!
    خیلی وقته که لوازم جانبی رو چین میزنه.اگه دیدی چین نیست حتما تقلبیه

دوستان با سلام لطفآ این دوست ما SANR رو اذیت نکنید تا حالا وسیله نگرفتین بیارید خونه اشکالی توش باشه و در ضمن تو بار زدن حتمآ اشکال پیدا کرده وسیله الکترونیکی هست دیگه یا کابلش کش اومده و این دوست ما گوشی رو تازه خریده شور و شاد هست الان به جای تبریک گفتن بهش که بیشتر خوشحال بشه دارید داغونش میکنید لطفآ آزارش ندید دوستان و مجار بودن دلیل غیر اصلی بودنش نیست تنها شاید فروشنده برچسب مجار زده روش یا واقعآ مجاری هست چون مجار و کره و چینی داره
    دوست من به حرف کسی گوش نده گوشیت اصلیه و سالم فدات بشم من قربونت
    من که اولش تبریک گفتم
    حقیقت همیشه تلخه!
    مگه یخچال یا تلویزیون هست که موقع بار زدن اشکال پیدا کنه؟! علتش اینه که چون قاچاقین کلا لوازمش جدا جدا میاد و احتمالا قاچاقچی موقع آوردن داشته گوش میداده که سیمش کشیده شده!!!(شوخی کردم به دل نگیرید)
    مطمئنا به خاطر 10000 تومن بیشتر اون لیبل رو زدن وگرنه همش ساخت چین هست (در مورد کره بودن شک دارم) و گوشیت اصله نگران نباش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها بچه ها:
    NOKIA OVI SUITE جدید رو دانلود و نصب کردم.
    فایل OVI mAPS v3.4 رو برای X6 نصب کردم که حدود 8 مگ بود.
    حالا من Map Loader نمی دونم چیه و به چه دردی می خوره همرا به ov isuiteنبود. من سایر نقشه ها را چه جوری دانلود کنم فکر کنم فقط تهران باشه و راههای کشور. من چیکار کنم حالا؟ در ضمن تو نقشه تماما انگلیسی نوشته محل ها رو مثلا نوشته احمد آباد رو اینجوری Ahmad Abad من این فایل 8 مگ رو از persian.nokia.com/maps واسه ایکس 6 برداشتم

تو رو خدا اونایی که می دونن بگن

راستی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست اول قسمت ضمائمش فایلهای زیادی هست این فایلها دیگه چیه بخصوص اون فایلی که تو 5 پارته؟ من از اول اولش میخوام واسم توضیح بدین آخه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

9

دکمه هاش سالمند.
    زبان فارسی نداره.

عزیز جواب من رو در مورد صدای گوشی ندادین موزیک گوش میدین صداش خش خش داره یا نه چون دوستان میگن خش خش داره و از 5800 کمتر هست صداش
    و میگن درب پشت گوشی 5 % میل لقی داره و دکمه های منوی گوشی لقی داره یا نه و ال سی دیش تراز هست یا نه

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

دکمه هاش سالمند.
    زبان فارسی نداره.

در ضمن زبان فارسی چرا نداره
    دوستان این گوشی زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

بچه ها بچه ها:
    NOKIA OVI SUITE جدید رو دانلود و نصب کردم.
    فایل OVI mAPS v3.4 رو برای X6 نصب کردم که حدود 8 مگ بود.
    حالا من Map Loader نمی دونم چیه و به چه دردی می خوره همرا به ov isuiteنبود. من سایر نقشه ها را چه جوری دانلود کنم فکر کنم فقط تهران باشه و راههای کشور. من چیکار کنم حالا؟ در ضمن تو نقشه تماما انگلیسی نوشته محل ها رو مثلا نوشته احمد آباد رو اینجوری Ahmad Abad من این فایل 8 مگ رو از persian.nokia.com/maps واسه ایکس 6 برداشتم

تو رو خدا اونایی که می دونن بگن

راستی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست اول قسمت ضمائمش فایلهای زیادی هست این فایلها دیگه چیه بخصوص اون فایلی که تو 5 پارته؟ من از اول اولش میخوام واسم توضیح بدین آخه
    همه چیز درباره نوکیا مپ:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

عزیز جواب من رو در مورد صدای گوشی ندادین موزیک گوش میدین صداش خش خش داره یا نه چون دوستان میگن خش خش داره و از 5800 کمتر هست صداش
    و میگن درب پشت گوشی 5 % میل لقی داره و دکمه های منوی گوشی لقی داره یا نه و ال سی دیش تراز هست یا نه

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

در ضمن زبان فارسی چرا نداره
    دوستان این گوشی زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ؟
    فقط در مورد گوشی هایی که واردات قانونی هستن زبان فارسی به صورت پیش فرض رو گوشی نصب هست

8. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

عزیز دوستان میگن درب روی باطریو دکمه روی گوشی لقی داره آیا صحت داره
    و وقتی موزیک رو بلند کنی میگن صدا خش خش داره این درسته ؟
    ازش راضی هستی

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

دوست من مشکل با آبدیت حل میشه
    و خودت خوب میدونی مجار و کره هم داره
    خودت گفتی کره ای هم سری اول داشته یادته
    و اگه منظورت با تیکه های تو حرفات من بودم واقعآ بی معرفتی چون تو رابطه ما رو قطع کردی من دوست دارم داداش

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

دوستان با هندزفری مثل ام پی تری پلیر حال میده
    سلام علیکم ورحمه الله و برکاته

1-درب باتریش لق نیست
    2.خش خش نداره واسه موسیقی های معمولی
    3.ازش راضی هستیم فرم ناجورش
    4.بر منکرش نعلت که مشکل با آپ دیت حل نشه ولی مگه مرض داریم گوشی ای که آپ دیت شده تو بازار هستش اونم تو کارخونه بشینیم خودمون آپ دیت کنیم هم هزینه هم ریسک وهم احتمالا بدبیاری!
    5.من عرض کردم کره ای اول واولاش بود اون زمانی که 600 -700 تومن بود اونم واسه گارانتی دار های اصلی اونم بصورت محدود که تموم شده و رفته. توبازار قاچاق کره ای کجا بود! مجارستان نداره اصلا . ریمارک شده چینه به جون نن جونم!
    5.من تیکه ننداختم من دارم مزه پرونی می کنم که همه بخندن... و فروم از سوت و کوری درآد

توخودت گلی آقایی این حرفا چیه!

فکر کنم دیگه جواب سوالاتتونو گرفتین

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تی تو

مشاهدات عملی از گوشی X6 مدل 16 گیگ بدون کوچکترین تعصب الکی:

1. با گارانتی اصلی نوکیا 13 ماه گارانتی داره و پکش بزرگتره و واسه کسی که اتوموبیل داره کار هلدر و شارژر فندکی نوکیا داره. دفترچه فارسی و منوی فارسی برای گوشی وجود داره (واسه ادبیاتی ها مثل خودم). یک هدفون سفید رنگ با قابلیت داخل گوش و صدای با کیفیت که کلیدهای کنترلی و ولوم و جواب دادن به مکالمه روش هست.
    2. در وحله اول تماشای گوشی کوچکی اون و کیفیت جنس و رنگ قاب گوشی فوری به چشم میزنه
    2.تاچ گوشی حرفی برای گفتن نداره. با کوچکترین تماسی جواب فوری از گوشی میگیری.
    3. قاب پشتش یوخده شل ماننده ولی اصلا قابل اهمین نیست
    4. زیر نور مستقیم آفتاب بسختی خونده میشه کمی زاویه بهش بدی راحت میشه خوندش
    5.دکمه قفل ال سی دی یه ذره شل ماننده و کاملا سفت نیست و خودش شاید حسنی باشه واسه راحتی
    6.گوشی رو رو ال سی دی بزاری زمین میره تو حالت سایلنت
    7. اسکرول کردن و درگ اند دراپ و بالا پایین کردن خیلی روون و راحت . 5800 در مقابل این گوشی کمی میاره چون باید صفحه اونو فشار داد و خوشایند نیست
    8. صدای اسپیکر گوشی خیلی خیلی خیلی باکیفیت و استریو واقعیه. یوخده بنظرم به زیر میزنه اونم با تنظیمات اکوآلایزر برای هر آهنگ تغییر پیدا می کنه. صدای گوشی بالا بره برای بعضی آهنگها که کیفیتون پایینه شاید یه ذره خش خش داشته باشه
    9.کیفیت هدفون گوشی ملسه
    10. داخل مموری گوشی واسه گارانتی دار های اصلی 132 تا آهنگ باکیفیت ایرانی توش گذاشته شده که ایران فرستاده واسه نوکیا اونام تو شرکت این کارو کردن
    11.باتری گوشی خوبه
    12.اس ام اس نگاری راحت تر از گوشی های کیبورد داره.
    13.صدای مکالمه خیلی واضح و شفافه
    14.این گوشی نسل اول گوشی های تاچ خازنی نوکیا و تجربه اول نوکیاست و هر اولی بهترین نیست و گوشی های بعدی نوکیا صد درصد بهتر از این خواهد بود.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

این قلم حدود 10 و بیشتر از اون قیمت میخوره واسش! خوب تمام تجهیزات جانبی نوکیا رو چین از اول میزد. گوشیشو فقط چین نمی زد که اونم با افتتاح خط تولید نوکیا تو چین حل شد.
    موضوع اینه که تو ایران پیدا بشه!
    این صحبت خود شماست عزیزم و منظورت چیه از این
    2.خش خش نداره واسه موسیقی های معمولی
    و آهنگ 256 به بالا از کجا گیر بیاریم همه 128 رایج هست
    با تشکر
    و آیا رنگ PINK این گوشی زبان فارسی روش نصب هست یا گارانتی داره ؟
    دوستان این پست با پست قبلی این دوست ما خیلی اختلاف داره مگه نه

کار ما ازaqoa گذشته رسیده به Mojtaba N87
    Last edited by t2download; 20-06-2010 at 18:05. دليل: ارسال

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

داری مو از ماست میکشی بیرون! حیف که شارژم تموم شده وگرنه پیامکی بهت می دادم که مو به تنت سیخ! نه همه کرک و پرات می ریخت(شوخی کردما بدل نگیری یوهو)

اینا مشاهدات اولیه بود و ورژن یک مشاهداتم به ورژن 1.6 مشاهداتم توجه فرمایید

1. واسه 256 که عرض کردم محاله این کار انجام بشه ولی آیا هر گردی گردوست؟ هر 256 بنظرت واقعا 256 هست یا هر 128 بیت ریتی واقعا 128 هستش؟ نه دوست من خیلی از آهنگ های قدیمی با 128 اومدن ضبط شدن یا من خودم بیا از کاست واست 256 ضبط کنم بدون کیفیت! دیدی میگم 3 مگاپیکسل واقعی نیست فلان دوربین! اینم همون مثله نفسم ابراهیم جون

2.باباجان قاب پشتش اصلا لق نیست ولی بخوای باهاش وربری شاید لق بودنشو 10درصد احساس کنی! عجب اشتباهی کردم بهت گفتم لقی داره
    3.اون دکمه لعنتی هم که لعنت خدا بر اون بود ساختارش همونجوریه برای اینکه راحتتر عمل کنه چون حالت کشویی داره

بنظرم وایسا ان8 بخر قال قضیه رو بکن

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

الان aqoa میاد همه چی رو داغون می کنه ها! زود بخونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •