موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده باید چی کار کنم؟ unable to install mdictionary.some application packages required for the installation are missing
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده باید چی کار کنم؟ unable to install mdictionary.some application packages required for the installation are missing
می شه قیمت بدین؟![]()
دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
چیزی هنوز معرفی نشده . n920 همه چیزش در حد یه شایعه است ...دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .اگه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم
راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنهبرنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میدهunable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟
یکی به داد من برسه.فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست
![]()
km player فک نکنم mkv اجرا کنه ... زیرنویس هم همینطوریکی به داد من برسه.فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست
![]()
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .اگه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم
راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنهبرنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده unable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟
لطفا قیمت بدین؟ تورو خدا![]()
دوستان اطلاع ندارید که بالاخره N900 با گارانتی رسمی وارد شده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)