تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 166 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده باید چی کار کنم؟ unable to install mdictionary.some application packages required for the installation are missing

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

می شه قیمت بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
    بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
    میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
    ممنون میشم راهنماییم کنید!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
    بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
    میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
    ممنون میشم راهنماییم کنید!
    چیزی هنوز معرفی نشده . n920 همه چیزش در حد یه شایعه است ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟

برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟

سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .ا گه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم

راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده unable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی به داد من برسه. فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یکی به داد من برسه. فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست
    km player فک نکنم mkv اجرا کنه ... زیرنویس هم همینطور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟

برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟

سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .ا گه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم

راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده unable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

لطفا قیمت بدین؟ تورو خدا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان اطلاع ندارید که بالاخره N900 با گارانتی رسمی وارد شده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •