تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 124 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1231

نام تاپيک: گالری عکس خودروهای کلاسیک آمریکایی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب این کار در مورد یه ماشینی که مشابه باشه ممکنه..مثلا یه کامارو دیگه اما ریویرا فرق داره..توی سند باید نوشته شده باشه ریویرا..دستکاری هم مستلزم پاک کردن و دوباره نوشتنه که اونهم میشه جعل سند و بعدش هم آب خنک خوردن!!!!!!
    به دردسرش نمیارزه!! من خودم همینجوری کلی مصیبت دارم ..حالا بیام اینهم روش اضافه کنم دیگه نور علی نوره!!

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

البته با نظر دوستان موافقم هر ساختنی اسمش بازسازی نیست اما بازم نظر شخصیم اینه در مورد ریویرا قضیه یکمی فرق میکنه و متفاوت میشه.حتی ساختن این ماشین اگر 3 سال هم بکشه و اگر 30(مبلغ بعنوان مثال می باشد) تومن هم خرجش بشه بازم بنظرم می ارزه.چون ارزش این ماشین خیلی بالاتر از این حرفاست و مطمئن باشید اگر کسی بتونه این کارو انجام بده اسمش تووو تاریخ آمریکایی سوارهای ایران ثبت میشه.اینو کاملل جدی عرض میکنم.من اگر یه ریویرا جنازه پیداش کنم اگر شده تمام زندگیمو میزارم تا بسازمش.
    مطمئن باشید دردسر و خرج وارد کردن ریویراخیلی خیلی خیلی بیشتر از بازسازی نمونه موجود در ایران خواهد بود و به همین راحتی ها نمیشه همچین کاری کرد.
    من سال 86 که تووو شهرداری منطقه 1 تهران کارمیکردم با همکاران که برای بازدید می رفتیم به باغها و منازل محلات قدیمی منطقه می رفتیم با تصاویر و خودرو هایی در این باغها مواجه می شدیم که عجیب و بیادماندنی بود.حیف که اون زمان زیاد تووو این فکرها نبودم و همین یه خورده اطلاعاتو هم نداشتم.اما الان وقتی فکر میکنم میبینم یه جواهراتی تووو باغها میدیدم که چادر روشون بود یا همینطوری به امون خدا ولش کردن.چون باغ فقط یه نگهبان داشت و کسی رفت آمد نمی کرد اون توو
    باور کنین بعضی وقتا به سرم میزنه برم توووی اون باغها شاید چیزی گیر بیارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب کاری نداره! الان هم میشه بری و سری بزنی شاید یه ریویرا صفر کیلومتر ارزون هم برای من پیدا کردی!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا میشه از اون ور با یه روشی آوردش
    فقط اول یه ریوریا مثل همین پیدا کن که سند هم داشته باشه
    بعد ماشین رو از اون ور بخر به آدرس امارات بفرستن
    از اونجا هم شیپینگ این ور ولی باید به اسم اوراقی ثبت سفارش بکنی
    بعد که اومد اینور و ترخیص کردی(اوراقی ترخیصش آسونه ) ماشین سند دار رو براش تعویض اتاق و موتور میگیری بعد دوتا یکی میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب شاید بشه اما خیلی هزینه داره..از خریدن یه ریویرا سالم مثلا 15 میلیونی توی ایران هم بیشتر درمیاد! در ضمن اصلا معلوم نیست کار به کجا برسه چون هر روز یه قانون من در آوردی درست میشه..
    حالا اون ریویرا سند دار اوراقی رو شما برام پیدا بکن! همونو یه جوری سر هم میکنم!!
    در مورد ورود خودروی مدل پایین شما اطلاعاتی دارین؟
    من برای شیپینگ جستجو کردم و کلا هزینه اون حدود 2 میلیون (از سواحل شرقی امریکا) تا ایران میشه.اما مشکل اصلی قوانین ضد و نقیض ایران هست.
    این ماجرای به اسم اوراقی وارد کردن چطوریه؟
    تا بحال دیدین که انجام بدن؟
    بیایید کمی بیشتر در این مورد صحبت و جستجو کنیم..
    Last edited by camaro lt; 05-03-2011 at 01:32.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب یه ریویرا 1971 خیلی خوب که کارهای جزئی داره و قیمتش هم برای ما خیلی مناسبه پیدا کردم! اتفاقا به خارج از آمریکا هم ارسال میشه...شرکت حمل و نقل کننده هم پیدا کردم! مونده اینکه توی گمرگ چطوری ترخیص کنم؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راهی پیدا کردین به من هم بگین ،

یه ماه پیش یه الدورادو 75 کروک اسپشیال ادیشن 3.500 $ معامله شد ،

میخواستم 3.550 $ bid بزنم دیدم نمیتونم بیارم خیلی ناراحت شدم ، ( تو 3 دقیقه آخر داشتم bid میزدم ) .

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داشتی bid میزدی؟؟!!! چطوری؟؟!! اگر منظورت سایت ebay باشه که اول باید عضو بود..توی لیست کشورها هم اسمی از ایران نبود..مگر اینکه کشور را جای دیگه معرفی کنی که اونهم موقع خرید مشکل بوجود میاره..
    البته این مسئله قابل حل شدنه..ما از 10 هزار کیلومتر آنطرفتر میتونیم راحت ماشین را بگیریم و تا ایران هم شیپینگ میشه..اما مشکل اصلی همینجا و بغل گوش خودمونه!!!
    گمرک!!! که هیچ قائده و قانون درست و حسابی نداره و هرکی به هرکیه..
    فکر کنم باید دنبال کسایی باشیم که کارشون واردات خودرو از امارات هست و حتما راهها قانونی و شبهه قانونی خوبی سراغ دارن..البته اگر زیاد دندون گرد نباشن..

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داشتی bid میزدی؟؟!!! چطوری؟؟!! اگر منظورت سایت ebay باشه که اول باید عضو بود..توی لیست کشورها هم اسمی از ایران نبود..مگر اینکه کشور را جای دیگه معرفی کنی که اونهم موقع خرید مشکل بوجود میاره..
    البته این مسئله قابل حل شدنه..ما از 10 هزار کیلومتر آنطرفتر میتونیم راحت ماشین را بگیریم و تا ایران هم شیپینگ میشه..اما مشکل اصلی همینجا و بغل گوش خودمونه!!!
    گمرک!!! که هیچ قائده و قانون درست و حسابی نداره و هرکی به هرکیه..
    فکر کنم باید دنبال کسایی باشیم که کارشون واردات خودرو از امارات هست و حتما راهها قانونی و شبهه قانونی خوبی سراغ دارن..البته اگر زیاد دندون گرد نباشن..

بله منظور من هم از نتونستم همون bid زدن بود و گمرک ،

بله درست میفرمایید ، افرادی هستند که این کار رو میکنند ، اما

خودرو : ( به فرض ) : 5 ملیون

شیپینگ : 2 ملیون تا امارات

حمل خودرو تا ایران : فکر میکنم حدود 1 ملیون باید بشه ،

+ این افراد که چقدر میخوان بگیرن + خطرات + سند + پلاک و ...

اون ماشین خیلی باید ارزشمند باشه !

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من همیشه برام سوال بوده که وقتی این همه جنس قاچاق وارد میشه چرا نتونیم خودرو قاچاق وارد کنیم؟؟؟؟
    تا ا م ا ر ا ت که راحت میاد از اونجا تا بندر عباس هم میشه با این لنج های قاچاقی واردش کرد که فقط یه کمی ریسکش بالاست که اونم شانسیه که اگر این اتفاق بیفته و خودرو وارد بشه اونوقته که دنیا گلستان می شود.
    بنظرتون امکان پذیر نیست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •