بابا شما که میگی یه مگ داری
ما با 256 خسته گرفتیم ها!!! این همه خم به ابرو هم نیاوردیم
بابا شما که میگی یه مگ داری
اخه من دیشب 2 تا 7 گذاشتم دان بشه ولی تموم نشد!!بابا شما که میگی یه مگ داری
حالا امشب دوباره یه تست میزنم
خوب پس دیگه حتما اکانتتون 64-1 مگ هست نه 1 مگ فیکس! که خیلی فرق میکنه (نمیدونم چرا همه میگن 1 مگ!!! بعد یه فایل یه ذره ای میدی دانلود کنن زوارشون در میره!)
256 خوب حدودا 4 ساعته برای من تموم شد تازه 256 منم تو روز رو 24 اینا میگیره
برای شما حتما باید کمتر باشه که تو 5 ساعت هم نتونسته بگیره
حواست باشه اگه اینطوریه الکی دانلود نکن! چون تو بازی کردنش هم مشکل میخوری
حداقل 22 کیلو فری میخواد
منم دقیقا مشکل vanish رو دارم.
اون دوستی که گفت داره setup می کنه بدونه که داره دانلود می کنه. چون اولا اینترنت کار می کنه دوما اگه تو اون پوشه ای بری که داره instaling انجام میشه چند تا فایل با نام پچ دیدم. 25% که رفت جلو چک کردم 150 مگ دانلود کرده بود.در ضمن من 256 نامحدود دارم.
با این حساب حجم تقیریبی میشه 600 مگابایت وشما اونو تو 1 ثانیه دانلود کردید.
شما تو ایرانید؟
خوب پس دیگه حتما اکانتتون 64-1 مگ هست نه 1 مگ فیکس! که خیلی فرق میکنه (نمیدونم چرا همه میگن 1 مگ!!! بعد یه فایل یه ذره ای میدی دانلود کنن زوارشون در میره!)
256 خوب حدودا 4 ساعته برای من تموم شد تازه 256 منم تو روز رو 24 اینا میگیره
برای شما حتما باید کمتر باشه که تو 5 ساعت هم نتونسته بگیره
![]()
فکر کنم این پچها همون نقشه های جدید هستناون دوستی که گفت داره setup می کنه بدونه که داره دانلود می کنه. چون اولا اینترنت کار می کنه دوما اگه تو اون پوشه ای بری که داره instaling انجام میشه چند تا فایل با نام پچ دیدم. 25% که رفت جلو چک کردم 150 مگ دانلود کرده بود.در ضمن من 256 نامحدود دارم.
با این حساب حجم تقیریبی میشه 600 مگابایت وشما اونو تو 1 ثانیه دانلود کردید.
درسته؟
نه! فک نکنم.
دوستان مشکل من اینه که اینترنتم قطع میشه و نمی شه ریزوم هم کرد(نمی دونم چه مرگشه اینترنتم)
2تا درخواست داشتم:
1.لطفا یکی که داره باری می کنه بگه حجم بازی چقدر بوده.
2.یه دوست فداکار می تونه پس از دانلود پچ اون ها رو یه جایی که قابلیت ریزوم داره (ترجیحا rapidshare ) دانلود کنه.
راستی شاید مشکل از لینکی باشه که دانلود شده لذا از دوستان خواهش می کنم لینکی رو که دانلود کردن ارایه بدن
اول خودم: نمی دونمولی یادمه تو یکی از تاپیک های پی سی ورد دانلود کردم(مطمنم این تاپیک نبوده)
من اینو دان کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
eeeeee
منم اینو دانلود کردم دقیقا یادم اومد. نکنه واقعا مشکل این باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)