تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 432 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تاريخ، نحوه پرينت كارت ‌ و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون جامع وارزيابي حرفه اي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي اسفندماه 1388 اعلام شد
    09/12/88 تاريخ درج خبر

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون جامع وارزيابي حرفه اي دانشگاه جامع علمي- كاربردي مي‌رساند كه كارتهاي شركت در آزمون براي كليه داوطلبان آزمون مذكور از روز سه‌شنبه 18/12/88 براساس مندرجات بند «الف» اين اطلاعيه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار مي‌گيرد و داوطلبان درصورت وجود نقص احتمالي بايستي از ساعت 8 الي 12 و 14 الي 17 روز پنج شنبه 20/12/88 به حوزه هاي‌ رفع نقص كارت مندرج در جدول ذيل مراجعه نمايند. ضمناً براساس برنامه زماني پيش بيني شده، آزمون جامع وارزيابي حرفه اي دانشگاه جامع علمي- كاربردي راس ساعت 9 صبح روز جمعه 21/12/88 در 31 شهرستان مختلف كشور برگزار خواهد شد. نام و آدرس حوزه امتحاني بر روي كارت شركت در آزمون داوطلبان مشخص گرديده است. ضمناً ساير اطلاعات ديگر در برگ راهنماي شركت در آزمون كه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار مي گيرد قابل پرينت و دريافت مي‌باشد.
    الف‌ - نحوه‌ و زمان پرينت كارت شركت در آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي پودماني

كارتهاي‌ شركت در‌ آزمون‌ كليه‌ داوطلبان‌ از روز سه‌شنبه 18/12/88 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار خواهد گرفت. لذا كليه‌ داوطلبان‌ متقاضي شركت‌ ‌ در آزمون‌، براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد در تاريخ تعيين شده به شرح فوق به سايت اينترنتي سازمان مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات شخصي (شامل نام خانوادگي ونام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) و يا نام خانوادگي ، نام و كد رهگيري يك نسخه پرينت از كارت شركت در آزمون تهيه نمايند. بنابراين داوطلبان اين آزمون براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد منحصراً به روش فوق اقدام و براساس تاريخ و آدرس تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون ، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.

ب‌ ـ آدرس و محل‌ رفع نقص كارت شركت در آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي پودماني

آدرس و محل رفع نقص كارت شركت در ‌آزمون‌كليه‌داوطلبان برمبناي استان محل تحصيل آنان به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

ج- تذكرهاي‌ مهم‌
    1- داوطلبان بايستي تصوير (كپي) فيش بانكي به مبلغ 59500 ريال كه به حساب سيبا به شماره 2178699003006 به نام تمركز وجوه درآمد اختصاصي دانشگاه جامع علمي – كاربردي واريز شده است را به همراه داشته باشند.
    2-با توجه به اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون ، چنانچه داوطلبان مغايرتي در اطلاعات مندرج در بندهاي 1، 3 ، 4 و 5 (شامل نام خانوادگي و نام ، سال تولد، شماره شناسنامه و شماره ملي) كارت شركت در آزمون مشاهده نمودند لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 20/12/88 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني
    کد:
    مراجعه و با ورود به قسمت ويرايش اطلاعات، نسبت به اصلاح موارد اقدام نمايند.
    3- به داوطلبان توصيه مي‏شود كه مندرجات برگ راهنمائي را كه بر روي سايت سازمان قرار مي گيرد و قابل پرينت مي‌باشد دقيقاً مطالعه نمايند و با توجه به شماره داوطلبي مندرج در كارت ورودي و بر اساس آدرس حوزه‏هاي امتحاني كه بر روي كارت شركت در آزمون درج گرديده است حوزة امتحاني خود را شناسائي نمايند.
    4-چنانچه كارت شركت در آزمون داوطلب فاقد عكس مي‌باشد يا عكس روي كارت داراي اشكالاتي از جمله فاقد مهر بودن عكس، واضح نبودن عكس و ... مي‌باشد ضروري است از ساعت 8 الي 12 و 14 الي 17روز پنج شنبه 20/12/88 با به همراه داشتن دو قطعه 4 ´ 3 و كارت شناسايي ملي يا شناسنامه عكسدار به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوط (براساس جدول ذيل ) مراجعه نمايند و موضوع را پيگيري نموده تا مشكل برطرف گردد.
    5-داوطلبان براي حضور در جلسه آزمون بايد علاوه بر كارت ورودي، شناسنامه عكسدار يا كارت ملي و چند مداد سياه نرم پر رنگ، مداد پاكن، مدادتراش و سنجاق به همراه داشته باشند.
    6- از آوردن وسائل اضافي به جلسه آزمون (بجز مدارك مندرج در بند 5 فوق) مانند كيف دستي، ساك دستي،كتاب، جزوه، تلفن همراه، ماشين حساب و پيجر اكيداً خودداري نمايند.
    7-اين آزمون نمره منفي ندارد.
    8- داوطلباني كه داراي معلوليت (نابينا، كم بينا و ناشنوا) مي‌باشند، مي بايست با ارائه معرفي نامه از سازمان بهزيستي و توانبخشي به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در محل رفع نقص كارت مراجعه نمايند.
    درخاتمه‌اضافه‌ مي‌نمايد كه‌ داوطلبان درصورت لزوم مي‌توانند سوال يا سوالات خود را در اين خصوص از اين تاريخ همه روزه در وقت اداري با شماره ‌تلفنهاي‌ 99-88923595 يابخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ميان بگذارند.

جدول شهرستان و آدرس محل رفع نقص كارت شركت در آزمون جامع وارزيابي حرفه‌اي پودماني اسفندماه 1388 دانشگاه جامع علمي- كاربردي براساس استان محل تحصيل داوطلبان

آذربايجان شرقي
    تبريز

تبريز- كوي وليعصر- انتهاي خيابان شهريار شمالي- بيست متري صفا- ساختمان نور- مركز آموزش علمي-كاربردي سازمان مديريت صنعتي تبريز

آذربايجان غربي
    اروميه

اروميه – خيابان مافي ـ پايين‌تر از مدرسه استعدادهاي درخشان ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي فرهنگ و هنر واحد 1 آذربايجان غربي

اردبيل
    اردبيل

اردبيل- شهرك كوثر-بالاتر از نمايشگاه بين‌المللي- مركز آموزش علمي- كاربردي فرهنگ و هنر واحد 1 اردبيل

اصفهان
    اصفهان

اصفهان ـ ميدان آزادي ـ خيابان دانشگاه ـ دانشگاه اصفهان ـ ساختمان معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي

ايلام
    ايلام

ايلام- ميدان شهدا- خيابان عدالت- جنب دادگستري -مركز آموزش علمي- كاربردي ايلام 1

بوشهر
    بوشهر

بوشهر – خيابان دواس- دانشگاه خليج فارس

تهران
    تهران

حوزه خواهران: دانشگاه تربيت معلم تهران- خيابان شهيد مفتح ـ شماره 49 ـ نرسيده به خيابان انقلاب
    حوزه برادران : دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران - خيابان حافظ – روبروي خيابان سميه

چهارمحال وبختياري
    شهركرد

شهركرد- بلوار طالقاني- خيابان سعادت -خيابان خبرنگار – مركز آموزش علمي- كاربردي تعاوني پيام شهركرد

خراسان جنوبي
    بيرجند

بيرجند – خيابان پاسداران ـ نبش پاسداران 26 ـ دانشگاه جامع علمي- كاربردي واحد استان خراسان جنوبي

خراسان شمالي
    بجنورد

بجنورد ـ خيابان طالقاني غربي ـ چهارراه زايشگاه ـ خيابان صمديه لباف ـ كوچه نگين ـ پلاك 16 ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي بجنورد‌1

خراسان رضوي
    مشهد

مشهد- روبروي زير گذر پارك ملت ـ درب شمالي دانشگاه فردوسي مشهد ـ جنب دانشكده مهندسي ـ مديريت آموزشي دانشگاه

خوزستان
    اهواز

اهواز- 24 متري (آزادگان) – خيابان كيكاووس - روبروي بيمارستان شهيد رجايي- مركز آموزش و پژوهش استانداري

زنجان
    زنجان

زنجان – انتهاي كوچه مشكي – ميدان دارالقرآن كريم ـ روبروي فرهنگسراي امام خميني (ره)- تربيت معلم الزهرا(س)

سمنان
    سمنان

سمنان – ميدان امام رضا(ع)- بلوار معلم – نرسيده به ميدان مطهري – دانشگاه جامع علمي – كاربردي واحد استان سمنان

سيستان وبلوچستان
    زاهدان

زاهدان- بعد از ميدان دكتر حسابي ـ بزرگراه خليج فارس – جنب اداره هواشناسي ـ مركز آموزش و پژوهش استانداري

فارس
    شيراز

شيراز- بلوار مدرس- روبروي فضل آباد- دانشگاه صنعتي شيراز

قزوين
    البرز

قزوين- شهرستان البرزـ الوند ـ بلوار سهروردي – روبروي دادگستري – مركز آموزش علمي ـ كاربردي خانه كارگر

قم
    قم

قم- ميدان توحيد – خيابان 20 متري شهيد رئيس كرمي‌زاد- نبش كوي 37 ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي دادگستري قم

كردستان
    سنندج

سنندج – جنب شهرك پيام ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي جهاد كشاورزي

كرمان
    كرمان

كرمان- بزرگراه امام خميني (ره)- ميدان پژوهش- دانشگاه پيام نور استان كرمان ـ سالن امتحانات غدير

كرمانشاه
    كرمانشاه

كرمانشاه – سه راه 22 بهمن ـ ابتداي خيابان جهاد دانشگاهي ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي جهاد دانشگاهي كرمانشاه

كهكيلويه و بويراحمد
    ياسوج

ياسوج ـ بلوار استقلال ـ سالن تربيت معلم شهيد ايزد پناه

گلستان
    گرگان

گرگان – انتهاي ويلاشهر ـ جاده مريم آباد ـ نرسيده به روستاي مريم آباد ـ مركز آموزش علمي- كاربردي خانه كارگر واحد گرگان

گيلان
    رشت

رشت- كيلومتر 5 جاده شهر صنعتي – مركز آموزش علمي- كاربردي پرديس شيلات

لرستان
    خرم آباد

خرم آباد- خيابان 60 متري ـ بلوار تامين اجتماعي ـ مركز پيش دانشگاهي شهيد مفتح

مازندران
    بابلسر

بابلسر ـ خيابان پاسداران ـ روبروي اداره پست ـ سازمان مركزي دانشگاه مازندران ـ دفتر برگزاري آزمونها

مركزي
    اراك

اراك – خيابان شهيدبهشتي- كوچه حاج آقا صابر- مركز آموزش علمي- كاربردي جهاددانشگاهي اراك

هرمزگان(بجزداوطلبان ‌كيش)
    بندرعباس

بندرعباس- چهارراه نخل ناخدا ـ ابتداي خيابان دانشگاه ـ مركز آموزش علمي ـ كاربردي جهاد دانشگاهي بندرعباس

هرمزگان
    كيش

جزيره كيش – خيابان سنايي – خيابان مسجدامير – ورودي اول سمت راست – مركز آموزش علمي- كاربردي كيش

همدان
    همدان

همدان – بلوار فلسطين ـ جنب اداره استاندارد ـ مركز آموزش علمي- كاربردي تعاون

يزد
    يزد

يزد- بلوار شهيدان اشرف- مركز آموزش علمي ـ كاربردي جهاد كشاورزي

سنجش...

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با درود به دوستان.من الان كه مشخصات ثبت نامي را در برگ پرينت شده ثبت نامي ديدم متوجه شدم معدل ديپلم را اشتباه وارد كردم.لطفا اگه ادرس ويرايش اطلاعات كارداني را داريد اينجا بگزاريد تا تصحيح كنم و اينكه از كي ميتونم تصحيح كنم.متشكرم.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای دریافت و پرینت کارت شرکت در آزمون ورودي کارداني, کارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1388 به سایت سنجش مراجعه کنید
    کد:

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

زمان برگزاری مگه 14اسفند نبود آیا تغییر ش داده اند؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

زمان برگزاری مگه 14اسفند نبود آیا تغییر ش داده اند؟
    همون 14 هست
    ========================================
    دوستان, من از کارت شرکت در آزمون پرینت گرفتم ولی تو عکسش اطراف مهر سازمان سنجش کادر سفید افتاده (قسمتی از تصویر من با کادر سفید اطراف مهر رفته (نگن عکسه رو خودم با فتوشاپ دستگاری کردم)) اون بابا هم گفت چون دوتا عکس روی هم هستند اینجوری شده!!! میخواستم بدونم پرینت شما هم همچین وضعی داره یا نه؟ و درکل من باید چیکار کنم؟؟؟

ممنون میشم هرچه سریعتر جواب بدید

7. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه chat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همون 14 هست
    ========================================
    دوستان, من از کارت شرکت در آزمون پرینت گرفتم ولی تو عکسش اطراف مهر سازمان سنجش کادر سفید افتاده (قسمتی از تصویر من با کادر سفید اطراف مهر رفته (نگن عکسه رو خودم با فتوشاپ دستگاری کردم)) اون بابا هم گفت چون دوتا عکس روی هم هستند اینجوری شده!!! میخواستم بدونم پرینت شما هم همچین وضعی داره یا نه؟ و درکل من باید چیکار کنم؟؟؟

ممنون میشم هرچه سریعتر جواب بدید
    فکر نمیکنم.

برای همین چیزاست که گفتن کارت ملی یا شناسنامه را همراه بیارین.
    اینا به این راحتیا سرشون کلا نمیره.

بازم اگه 1% فکر میکنی که مشکل داره به محلی که تو این لینک مشخص کرده یه سری بزن.
    کد:

9. این کاربر از chat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با آغاز توزيع کارت از امروز;
    تاريخ برگزاري آزمون دوره هاي علمي کاربردي سال 88 اعلام شد

گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز توزيع کارت ورود به جلسه آزمون دوره هاي کارداني، کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1388 از امروز سه شنبه 11 اسفند ماه ، گفت: آزمون دوره هاي کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته و کارداني با رقابت 544 هزار و 103 داوطلب در 228 شهرستان روز جمعه 14 اسفند ماه برگزار مي شود.
    دکتر حسين توکلي در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به برگزاري آزمون دوره هاي کارشناسي پيوسته با رقابت 10 هزار و 111 داوطلب در 7 رشته امتحاني و کارشناسي ناپيوسته با رقابت 232 هزار و 462 داوطلب در 104 کد رشته امتحاني در صبح روز جمعه 14 اسفند ماه، اظهار کرد: آزمون دوره هاي کارداني با رقابت 301 هزار و 530 داوطلب براي 4 گروه آموزشي در بعدازظهر روز جمعه 14 اسفند برگزار مي شود.
    وي با اشاره به نحوه توزيع کارت ورود به جلسه اظهار کرد: کارتهاي شرکت در آزمون براي کليه داوطلبان از امروز سه شنبه 11 اسفند ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار مي گيرد، بنابراين داوطلبان مي توانند براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
    توکلي در ادامه افزود: داوطلبان بايد براي دريافت کارت ورود به جلسه ، اطلاعات مندرج بر روي کارت اعتباري ثبت نام خود و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و کد رهگيري را وارد کرده و يک نسخه پرينت از کارت شرکت در آزمون تهيه کنند، بديهي است براي شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت کارت شرکت در آزمون و همچنين اصل کارت ملي و يا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامي است.
    وي درخصوص نحوه رفع نقص کارت ورود به جلسه تصريح کرد: با توجه به اطلاعات مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغايرتي در نام خانوادگي، نام، سال تولد، شماره شناسنامه ، کد ملي، وضعيت داوطلب، کد اشتغال و کدرشته محل هاي انتخابي بر اساس اولويت علاقه کارت شرکت در آزمون مشاهده کنند، بايد براي اصلاح مورد يا موارد مذکور از طريق لينک مربوط حداکثر تا فردا 12 اسفند ماه فقط به سايت سازمان سنجش مراجعه و با ورود به قسمت ويرايش اطلاعات، نسبت به اصلاح موارد اقدام کنند.
    وي افزود: در صورتي که نسبت به بندهاي جنس، معلوليت و معارف تفاوتي مشاهده شود ضروريست طي روزهاي 12 و 13 اسفند ماه به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.
    معاون سازمان سنجش در خاتمه گفت: چنانچه کارت شرکت در آزمون داوطلب فاقد عکس و يا داراي اشکالاتي از جمله فاقد مهر، واضح نبودن عکس و اشتباه عکس باشد بايد طي روزهاي 12 و 13 اسفند ماه با همراه داشتن 2 قطعه عکس 4x3 و کارت ملي يا شناسنامه عکسدار به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.

منبع::: آفرینش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من كه هرچي اطلاعات رو ميزنم ميگه همچين كسي ثبت نام نكرده ! مگه ميشه ؟ من از صفحش عكس گرفتم ... 20 بار زدم بازم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من كه هرچي اطلاعات رو ميزنم ميگه همچين كسي ثبت نام نكرده ! مگه ميشه ؟ من از صفحش عكس گرفتم ... 20 بار زدم بازم ...
    شما مشکلتون چیه؟؟

اگه می خواید اطلاعات رو وارایش کنید که فکر نمیکنم برای دانشگاه علمی کاربردی اصلاح اطلاعات بزارن

اگه هم بخوان این کار رو بکنن باید صبر کنین تا اعلام کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

10

دوست من شاید آدرسو اشتباه رفتی ببین مقطع تحصیلیتو (کاردانی یا کارشناسی) اشتباه نزدی؟

14. این کاربر از ahd_online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •